Horoscop 17 Mai 2018: Fecioarele vor incerca lucruri noi

331

Horoscop 17 Mai 2018: Pentru nativii Gemeni astăzi este ziua dedicată partenerului de viață. Fecioarele vor încerca lucruri noi, ceea ce le va pune în centrul atenției.

Horoscop 17 Mai

Horoscop 17 Mai 2018 Berbec

-astăzi, 17 Mai 2018, nativul Berbec va fi activ pe parcursul primelor ore ale zilei, fiindu-i solicitată prezența în diferite locuri, de cele mai multe ori în scop profesional. Dominat de dorința câștigului, astăzi nativul va munci din greu în cadrul fiecărei activități. A doua parte a zilei vine cu vești, modificări legate de o întâlnire pe care nativul trebuia să o onoreze cu prezența spre seară, dar se pare că a intervenit o amânare.

Horoscop 17 Mai 2018 Taur

-în prima parte a zilei ești agitat, îți vei găsi întotdeauna o activitate și nu este loc de stat. Vei căuta să eviți conflictele, mai ales că sănătatea ta atât fizică, precum și psihică, nu îți permite. Încercarea de a fi mai mult decât eficient vizavi de sarcinile de la locul de muncă se poate finaliza cu un eșec dacă vei încerca să fii pe placul tuturor. Spre seară, deși oboseala își poate spune cuvântul, vei ceda insistențelor celor din jur și te vei relaxa alături de un grup restrâns de prieteni.

Horoscop 17 Mai 2018 Gemeni

-vei fi în centrul atenției întreaga zi, iar naturalețea ta te va pune în evidență chiar și în fața necunoscuților. Iubirea față de partenerul tău de viață te va motiva astăzi să nu renunți la vreuna dintre dorințele tale, ci să încerci pe cât posibil să le faci reale. Îți vei aminti cu drag de momentele petrecute în copilărie, poate vei găsi o soluție pentru a lua legătura cu acele cunoștințe de care timpul te-a îndepărtat. Ajutorul pe care l-ai acordat ți se întoarce astăzi, în legătură cu unele proiecte sau sarcini din cadrul locului de muncă.

Horoscop 17 Mai 2018 Rac

-încerci să grăbești finalizarea unei situații, iar discuțiile purtate în contradictoriu cu un apropiat vor încetini acest proces. În a doua parte a zilei îți găsești o pasiune nouă, o activitate care îmbină utilul cu plăcutul, fiind o sursă pentru un venit în plus. Îți reapar acele gânduri bune în minte, pe care le vei împărtăși cu cei dragi. Vei profita de unele informații și le vei folosi în folosul propriu pentru a obține rezultatele dorite.

Horoscop 17 Mai 2018 Leu

-în prima parte a zilei vei fi încântat în urma unor discuții cu persoane ale căror preocupări, pasiuni, îți sunt asemănătoare. Planurile pe care le-ai făcut alături de partenerul de viață vor fi modificate, de asemenea, alături de acesta, în funcție de timpul liber pe care fiecare dintre voi îl are. Spre seară, gândul nativului se îndreaptă spre starea de sănătate a unui membru al familiei.

Horoscop 17 Mai 2018 Fecioară

– investești atât timp, cât și resurse materiale. Îți place să experimentezi, însă nu până la extrem. Mijlocul zilei te va pune în centrul atenției: un cadou sau o veste bună te va emoționa. Te vei întâlni din întâmplare cu o veche cunoștință, veți sta la povești câteva ore bune.

Horoscop 17 Mai 2018 Balanță

-vei primi vești bune încă de dimineață, ceea ce te va obliga să îți revizuiești orarul pentru astăzi. Vei cere un sfat sau o părere unui apropiat, cu privire la o ținută pentru un eveniment important din această zi. În a doua parte a zilei te vei apropia mai mult de un membru al familiei pe care îl admiri pentru rezultatele sale profesionale și vei profita de ocazie pentru a-i cere câteva sfaturi.

Horoscop 17 Mai 2018 Scorpion

-astăzi nativul din zodia Scorpion va avea o zi încărcată emoțional, fapt ce îi justifică unele acțiuni. Chiar dacă va fi în centrul atenției, nativul se va concentra doar pe activitățile care îi vor aduce un venit în plus și nu se va lăsa condus de buna dispoziție din jurul său. Spre seară, o invitație la un eveniment îi va fi mai mult decât suficientă pentru a-și încărca bateriile și a se distra alături de cei dragi.

Horoscop 17 Mai 2018 Săgetător

-o surpriză, poate un cadou sau o sumă de bani, va deschide ziua nativului Săgetător. Astăzi se vor înregistra progrese atât în planul profesional, cât și în ceea ce privește relația de cuplu. În această după-amiază vei fi în centrul atenției șefilor, este posibil să avansezi, să începi un proiect nou în calitate de coordonator. Sfaturile celor din jur cu privire la cheltuieli se pot arăta destul de benefice, întrucât cumpătarea este regula de aur.

Horoscop 17 Mai 2018 Capricorn

-cei din jur vor observa bunele tale intenții însă este posibil să te întâlnești fie cu un refuz, fie nu îți vor încuraja ideile. Vei intra în contact cu o persoană cu care ai multe lucruri în comun, însă vei stârni gelozia partenerului de viață, ceea ce te determină să fi rezervat în privința comunicării. În a doua parte a zilei încerci să instaurezi buna dispoziție în ceea ce privește atmosfera dintre membrii familiei. Este o zi bună pentru a renunța la un viciu sau a te împăca împreună cu o cunoștință cu care ai avut câteva conflicte.

Horoscop 17 Mai 2018 Vărsător

-dimineața vei fi extrem de atent în privința banilor, asupra investițiilor pe care le faci pe întreg parcursul zilei. Te vei simți bucuros să știi că cei din jur te înțeleg și te vor sprijini în orice situație. Rămâi optimist și astăzi în privința noului proiect sau a colaborării, căci vei fi surprins de rapiditatea trecerii timpului. Spre seară vei căuta câteva momente de liniște, departe de agitația de pe parcursul zilei…

Horoscop 17 Mai 2018 Pești

-astăzi nativul din zodia Pești nu este interesat de vești dau informații noi, ci va prefera să lucreze mult mai mult la modul său de a socializa, fiind înconjurat încă de dimineață de rude și membrii familiei. Unele treburi casnice le veți pune în grija partenerului, iar acest lucru poate isca noi conflicte. Spre seară vă relaxați alături de un apropiat care vă va invita în oraș.