Horoscop 18 Aprilie 2018: Taurul va fi enervat la culme de un neadevar


561

Horoscop 18 Aprilie 2018: Planuri date peste cap. Neprevăzutul te va pune la încercare, dar cu răbdare și mult umor totul se va termina cu bine pentru toată lumea. Uneori cel mai bun plan este să nu ai niciun plan.

Horoscop 18 Aprilie

Taurul va fi enervat la culme de un neadevăr, Săgetătorul va trebui să facă multe drumuri pentru a rezolva totul în timp util, iar Vărsătorul va fi încântat de neprevăzut.

Horoscop 18 Aprilie 2018 Berbec

 • Deși ai zis că rezolvi totul în câteva ore, vei avea nevoie de răbdare și încredere, pentru că prioritățile sunt altele în acest moment. Fă doar ce trebuie să faci, doar treaba ta și să îi lași și pe alții să rezolve restul. Munca în echipă este cheia în acest moment. Ești cam pe repede înainte, dar cei dragi te înțeleg perfect, ba chiar se vor oferi să te ajute. Fă-i să se simtă utili!

Horoscop 18 Aprilie 2018 Taur

 • În familie apar ceva tensiuni în urma unor bârfe, iar nervii tăi scapă de sub control. Te sfătuim să-ți menții calmul și mintea limpede, pentru că vei avea nevoie de multă energie ca să-ți dovedești nevinovăția. Reaua intenție nu vrea altceva decât să te tulbure. Dacă ai încredere și tărie suficientă, totul va ieși la iveală. Vei vedea cine are încredere în tine și cine te va arăta cu degetul. Nu te panica, furtuna va trece, iar timpul le va rezolva pe toate. Ești om cu picioarele pe pământ, iar asta se va vedea și de această dată.

Horoscop 18 Aprilie 2018 Gemeni

 • Îți dai toată silința să faci față unei perioade încărcate cu fel de fel de evenimente. Deși totul a venit pe nepregătite, până acum ai reușit să te descurci foarte bine. Ai încredere în rostul fiecărui efort pe care îl faci acum, în fiecare încercare ce te va pregăti pentru viitor, în fiecare noapte nedormită! Urmează și răsplata, chiar dacă întârzie. Bucuria pe care o vei simți la final va fi neașteptată. Eliberează-te de gânduri – asta dacă vrei să poți rezista și continua ceea ce trebuie să duci la bun sfârșit.

Horoscop 18 Aprilie 2018 Rac

 • Planul tău pentru toată săptămâna va fi dat peste cap din cauza unor evenimente neprevăzute, dar extrem de importante pentru tine. Amintește-ți să treci prin toate cu umor și va fi mult mai simplă această schimbare. Va fi nevoie să muncești mai mult, dar la cât vei fi de motivat, chiar nu va fi nicio problemă în această privință. Te interesează să fii cel mai bun pentru tine – îți face foarte bine să vezi cum și cât evoluezi. Fii atent și unde anume mai ai de făcut îmbunătățiri!

Horoscop 18 Aprilie 2018 Leu

 • Emoțiile, umorul și multe zâmbete îți vor face ziua perfectă. Și acasă te așteaptă deja masa frumos așezată și florile preferate, care te vor încânta. Lacrimile de fericire îți vor da de furcă, dar va conta doar iubirea partenerului de viață.

Horoscop 18 Aprilie 2018 Fecioară

 • Va trebui să-ți iei concediu, pentru că ai de făcut anumite drumuri, de mers pe la medici, controale și tot ce ține de sănătatea unui membru al familiei. Nu este nicio problemă foarte gravă, dar s-a întâmplat brusc, iar asta te-a cam scos din ritm și te-a întristat. Ar fi bine să rămâi calmă, ca și ceilalți să fie la fel. Ai mai trecut prin lucruri de genul acesta. Vei reuși acum să fii mult mai stăpână pe tine însăți. Ești în siguranță, dar nu ar strica să ai mai multă grijă de tine.

Horoscop 18 Aprilie 2018 Balanță

 • Te-ai pregătit, dar pașii tăi se îndreaptă spre serviciu, unde va trebui să te ocupi câțiva musafiri din străinătate. Vezi partea bună a situației, căci vei avea ocazia și să te rupi puțin de birou și muncă! Se întrevăd o excursie nesperată, plină de zâmbete, un contract semnat fără nici cea mai mică problemă, dar se fac și planuri de concediu pe undeva departe de țară. Ce zici? Te mai enervezi din cauza schimbărilor de plan? Bucură-te de tot ce se întâmplă, căci viitorul este imprevizibil, dar și promițător pentru tine și cariera ta.

Horoscop 18 Aprilie 2018 Scorpion

 • Liniștea ta va avea puțin de suferit, dar nu trebuie să te îngrijorezi. Doar câteva schimbări minore vor interveni în planul tău matinal, apoi totul va reveni la normal. Sau poate că vei avea parte de surprize plăcute din partea colegei de birou.

Horoscop 18 Aprilie 2018 Săgetător

 • Călătorului îi șade bine cu drumul. Tu vei fi călătorul în această zi, vei fi numai pe drumuri – spre bucuria și relaxarea ta. Îți place munca de teren, îți place să ai cât mai multe de rezolvat în afara firmei, iar asta este ocazia perfectă să muncești eficient, dar și să mai respiri și tu puțin. Ești foarte rapid, iar asta te ajută astăzi să îți închei ziua de muncă ceva mai repede. Ai de gând să profiți, dar asta se va întâmpla cu altă ocazie. Azi mergi în vizită la prieteni vechi.

Horoscop 18 Aprilie 2018 Capricorn

 • Entuziasmul tău te ajută să ieși astăzi dintr-o încurcătură. Ai uitat de o ședință extrem de importantă, la care vei ajunge cu ceva întârziere. Totul va fi bine, căci ai deja ideea perfectă pentru a detensiona atmosfera. Chiar dacă ai început cu stângul, preiei controlul și te evidențiezi prin ideile pe care le împărtășești tuturor. Sigur vei reuși să încânți pe cineva cu tot ce spui. Totul e bine când se termină cu… foarte bine, nu-i așa?

Horoscop 18 Aprilie 2018 Vărsător

 • Ești nativul care nu se agita deloc atunci când vine vorba despre neprevăzut, necunoscut sau planuri de ultim moment. Toate astea sunt parcă a doua ta natură, îți dau energie și te motivează. De această dată va trebui să pleci din localitate pentru a fi de ajutor șefului tău. Ești bun la toate, iar asta știe oricine – din acest motiv ești colacul de salvare pentru mulți prieteni, iar ție nu-ți refuzi bucuria de a fi de ajutor…

Horoscop 18 Aprilie 2018 Pești

 • Te trezești cu planul la ușă. Surpriza este foarte mare, dar vei reuși să te mobilizezi și să te relaxezi cu ajutorul umorului care îți caracterizează gașca de prieteni. Poate iei musafirii și plecați pe undeva – așa va fi și mai multă distracție.