HomeHoroscop Horoscop 2018 Taur: schimbari majore in viata personala si profesionala

Horoscop 2018 Taur: schimbari majore in viata personala si profesionala

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
Horoscop-2018-Taur in Horoscop

Pentru Tauri, anul 2018 va veni cu schimbări majore atât în viața personală, cât și în cea profesională. În acest an vor învăța că banii nu sunt cei mai importanți, vor schimba locul de muncă, vor lucra, în sfârșit, cu drag și vor avea mult mai mare grijă de sănătatea lor.

Horoscop 2018 Taur

În 2018, Taurii se vor pune, cu adevărat, pe picioare.

Horoscop 2018 Taur pentru SĂNĂTATE

Din acest punct de vedere, vei avea ceva bătăi de cap pe parcursul anului 2018. Nu trebuie să te îngrijorezi, pentru că nu este nimic grav însă ar fi indicat să ai, în permanență, mai mare grijă de tine. Mergi la medic mai des decât ai făcut-o până acum și încearcă remedii noi, cât mai naturiste, pentru a te simți mai energică. Deși în ultimul timp nu ai avut prea mult timp să te ocupi de aceste aspecte, în acest an ar trebui să fii extrem de dedicată în această privință și să nu mai ignori niciodată nici cele mai mici probleme de sănătate. Ai mare grija la tot ce mănânci, la ce bei și la cum te îmbraci în zilele mai puțin călduroase! Evită ploile reci și nu vei mai răci atât de des.

Horoscop 2018 Taur pentru BANI

Nu stai prea bine din punct de vedere financiar și de aceea nu ești prea fericită nici pe alte planuri. Nu poți să faci nimic atunci când te gândești că nu ai măcar câțiva bani în cont. Mereu vezi ceva ce vrei să cumperi, ai impresia că ai nevoie de toate lucrurile pe care le vezi în magazin și de aceea ești, în permanență, agitată și extrem de irascibilă. Nici cei din jurul tău nu sunt prea fericiți atunci când te văd în această stare. Le transmiți dispoziția ta deloc bună și de aceea preferă să se îndepărteze ușor, ușor de tine. Vei fi atât de disperată din cauza lipsei unei sume mari de bani, încât ajungi să te împrumuți, chiar dacă nu ai de gând să îi folosești pentru nimic. Vrei doar să îi ții în cont și să știi că nu îți lipsesc.

Ar fi cazul să îți schimbi această gândire și să privești altfel nevoile materiale. Griji ar trebui să îți faci doar atunci când nu mai ai nimic în buzunare și ai neapărat nevoie să îți cumperi ceva, nu atunci când nu ai sume exorbitante în conturi. Acest comportament îi va face pe cei din jurul tău să te privească altfel. Pe termen lung, s-ar putea ca acest lucru să te afecteze extrem de tare.

Toți vor crede despre tine că ești o persoană materialistă și că nu știi să faci altceva decât să stai toată ziua, să îți numeri banii și să îți verifici conturile. Tu știi că nu ești așa cu adevărat și, de aceea, spre sfârșitul anului încerci să iei măsuri, să îți revizuiești comportamentul și să te mulțumești și cu mai puțin. Toate aceste schimbări vor aduce doar lucruri bune în viața ta, iar tu vei învăța, în sfârșit, să de bucuri de lucrurile mărunte și să valorifici ceea ce este cu adevărat important în jurul tău. Prietenii și familia ta vor fi uimiți de schimbare și te vor aprecia cu adevărat. Vei realiza cât de mult ai greșit și cât de mult ai pierdut în goana disperată după avere. Nu totul se rezumă doar la bani! Să ai mare grijă în continuare..

Horoscop 2018 Taur pentru CARIERĂ

În 2018 decizi să îți schimbi locul de muncă și începi căutările. Ești extrem de selectivă și de aceea nu îți este prea ușor să găsești ceva, cu adevărat, pe placul tău. Deși durează câteva luni până să trimiți un CV, în momentul în care ești angajată simți că a meritat această căutare îndelungată. Ești extrem de mulțumită de noul job, de colegii de la birou, de salariu și chiar de șefi…

Simți că locul tău este aici și că nu vei mai schimba niciodată locul de muncă. Odată cu această schimbare, starea ta de spirit devine mult mai bună, ești mult mai energică, ai în permanență chef de viață, iar acest lucru îți aduce mult mai mulți prieteni. În sfârșit ești cu adevărat mulțumită de tine, iar acest lucru te face să radiezi de fericire. Aceasta era schimbarea de care aveai nevoie pentru a te pune pe picioare. Viața ta va fi cu adevărat roz, iar tu nu vei mai ști ce înseamnă să nu ai chef să mergi la birou. Acum o faci cu drag, pentru a te întâlni cu prietenii tăi și a pune, împreună, bazele unor proiecte impresionante.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed