Home HoroscopHoroscop 2020 Horoscop de weekend 17-19 Martie 2017

Horoscop de weekend 17-19 Martie 2017

autor Elena Yvette
103 vizualizari

Berbec

Vei avea un sfârșit de săptămână destul de tensionat, dar se pare că vei avea parte de sprijinul unei persoane de la care nu te-ai fi așteptat vreodată. Este un alt moment în care vei realiza că nu tot timpul trebuie să vezi partea mai puțin bună într-o situație.

17-19-Martie-2017

Taur

Dacă tot ai în minte un plan destul de complicat, nu ar fi o idee proastă să iei o foaie și ceva de scris pentru a-l nota și pentru a vedea mai clar ideile pe care le ai. Cine știe, poate acest lucru te va ajuta să îți mai vină unele idei care ar putea fi mult mai utile decât cele pe care deja ți le-ai format.

Gemeni

Nu ar fi o idee proastă să faci unele schimbări în ceea ce privește stilul tău de viață. În ultima vreme pare a fi ușor dezordonat și îți afectează într-o oarecare măsură și capacitatea de concentrare la locul de muncă, și nu numai.

Rac

Dacă au loc evenimente mai puțin plăcute în acest sfârșit de săptămână, nu lăsa emoțiile negative să pună stăpânire pe tine. Trebuie să fii optimistă, altfel nu vei reuși faci față acestor evenimente pline de provocări.

Leu

Pari a fi destul de stresată și tensionată în ultima perioadă. Dacă acest lucru este din cauza locului de muncă, ar fi bine să iei măsuri, deoarece ar putea fi serios afectată sănătatea ta și nu este un moment bun să investești bani în medicamente, nu acum și de preferabil niciodată.

Fecioară

Se pare că, petrecând mai mult timp cu o persoană destul de apropiată, vei reuși să înțelegi momentele grele prin care a reușit aceasta să treacă de una singură și vei încerca să nu te mai plângi de acum înainte așa mult de viața ta. Se pare că altora le merge mult mai greu, dar nu își plâng de milă și merg înainte.

Balanță

Ba ești veselă și plină de optimism, ba ești supărată și nu mai vezi nicio cale de ieșire din problemele cu care te confrunți. Încearcă să nu treci mereu de la o extremă la alta deoarece vei avea doar de suferit. Știi bine că lucrurile se așază mereu în cel mai potrivit moment, trebuie doar să ai răbdare.

Scorpion

Ți-ai cumpărat recent un accesoriu sau un obiect care este destinat să îți ofere momente de relaxare și detensionare. În acest sfârșit de săptămână vei avea ocazia să te bucuri de el și îți vei da seama că a fost una dintre cele mai bune investiții pe care le-ai putut face.

Săgetător

Chiar dacă fizic ești destul de obosită, psihicul tău nu pare a fi deloc așa. În acest sfârșit de săptămână vei încerca să găsești tot felul de metode de a te relaxa pentru a putea căpăta forțe proaspete.

Capricorn

În weekendul acesta nu vrei să faci nimic altceva decât să petreci timpul cu partenerul tău. Fie că stați în casă, fie că ieșiți în oraș, oricare dintre cele două variante îți convin. Tot ceea ce vrei e să stai în compania lui.

Vărsător

Din lipsă de ocupație, te vei înscrie la un concurs care se va desfășura pe parcursul weekendului. Nu vrei neapărat să câștigi, cauți doar să te distrezi puțin, însă categoric nu vei refuza un premiu dacă îți va fi înmânat…

Pești

Firea ta, care uneori este destul de greu de controlat, îți va da mici bătăi de cap în aceste două zile. Partenerul tău a plănuit să petreacă mai mult timp cu gașca lui de prieteni, iar ție pare să nu îți convină acest lucru. Încearcă totuși să nu faci ceva ce ai putea regreta mai târziu.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies