Home HoroscopHoroscop 2020 Horoscop de weekend 10-12 Mai 2019

Horoscop de weekend 10-12 Mai 2019

autor Elena Yvette
172 vizualizari
Horoscop de weekend 10-12 Mai 2019

Horoscop de weekend 10-12 Mai 2019: Citeste horoscopul de weekend 10-12 Mai 2019 si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Horoscop de weekend 10-12 Mai 2019

Sfârșitul săptămânii vine cu momente petrecute în compania familiei și a celor dragi pentru nativii Pești, Gemeni și Scorpion. Nativii Pești vor primi vizita familiei sau a unui prieten cu care nu s-au mai întâlnit de ceva vreme, Gemenii vor reveni la căminul părintesc pentru câteva confesiuni pe care le au de făcut familiei, iar Vărsătorii sunt cei care în acest weekend se vor bucura de câteva momente romantice și memorabile în preajma persoanei iubite.

Berbec

Se pare că vei avea nevoie de sprijinul și ajutorul cuiva pentru a trece peste o situație care îți dă bătăi de cap de ceva vreme. Chiar dacă nu vor sări multe persoane să te ajute, nu trebuie să te pierzi cu firea, au mai fost situații în care ai fost tu propriul tău erou.

Weekendul îi găsește nativii Berbec într-o formă intelectuală de zile mari, astfel că vor profita pe deplin de aceasta și vor lucra la proiecte importante.

Taur

Vei fi nevoit să discuți ceva mai serios cu unul dintre vecinii tăi. Se pare că ai o mică problemă în locuința ta, problemă apărută din cauza neatenției și pe care trebuie neapărat să o rezolvi cât mai curând, deoarece ți-a provocat deja destul de multe pagube.

Taurii vor petrece weekendul făcând curățenie generală. Aceștia sunt de părere că atât timp cât locuința acestora nu este pusă la punct, nici ei nu pot funcționa organizat și eficient.

Gemeni

Pari a fi într-o formă excelentă și vei profita din plin de aceasta, ne spune horoscopul de weekend. În prima parte a zilei de sâmbătă vei petrece destul de mult timp la sala de fitness, iar în restul weekendului vei petrece timp cu persoanele dragi.

În acest weekend, nativii Gemeni se retrag în sânul familiei pentru a-și reîncărca bateriile pentru săptămâna ce urmează să vină. Aceștia simt nevoia unor sfaturi din partea familiei și de sprijin.

Rac

Vei reuși să finalizezi o treabă de care te-ai apucat deja de ceva timp, dar pe care ai fost nevoit să o tot amâni din diverse cauze. Ei bine, acum vei fi mai hotărât ca niciodată să pui punct și nimeni și nimic nu va putea interveni ca să te oprească.

În acest weekend, nativii Rac aleg să se relaxeze în compania prietenilor și să petreacă sfârșitul săptămânii împreună. Fie că e vorba de o masă la domiciliul unuia dintre ei, fie de o scurtă plimbare, aceste momente vor constitui o adevărată modalitate de a vă elibera de stresul acumulat.

Leu

Vei fi foarte atent la comportamentul unor persoane din jurul tău; până acum nu ai avut suficient timp și nici ocazia să stai mai mult în preajma lor. Horoscopul de weekend se va asemăna, așadar, cu un episod dintr-un serial polițist.

Weekendul este, pentru nativii Leu, cel mai prielnic moment de a se elibera de stresul acumulat pe parcursul săptămânii, astfel că în weekend optează pentru o mică escapadă și pornesc să viziteze câteva monumente sau locații inedite.

Fecioară

Trăiești cu impresia că zilele libere trec destul de repede, dar acest lucru este cauzat de faptul că încerci să faci cât mai multe într-o perioadă foarte scurtă. Profită de toate ocaziile care se ivesc și nu îți mai face griji în ceea ce privește timpul și trecerea lui!

Nativii Fecioară își vor petrece weekendul într-un mod cât mai puțin obositor posibil însă vor ieși din intimitatea casei. În acest sens sunt predispuse câteva vizite la persoanele apropiate precum un prieten sau membrii familiei.

Balanță

Relația cu partenerul tău pare să cunoască îmbunătățiri, iar acest lucru se datorează momentelor de răsfăț pe care ți le oferă. Este conștient de cât de mult muncești, iar pe finalul săptămânii nu te va lăsa să ridici nici măcar o pană, ocupându-se el de toate treburile casnice.

În ceea ce le privește pe Balanțe, acestea își vor petrece sfârșitul săptămânii făcând câteva modificări ale locuinței precum o mică redecorare.

Scorpion

Este momentul să acorzi mai multă atenție stării tale de sănătate. Ai tras cam mult de tine toată săptămâna, iar acum începi să resimți oboseala. Odihnește-te cât de mult poți și alimentează-te corespunzător!

Nativii Scorpion și-au rezervat întregul weekend vizionării unui serial pe care și-l doreau de foarte mult timp să-l vadă. Acest moment de relaxare le va reîncărca bateriile și îi va pune pe picioare pentru săptămâna ce urmează.

Săgetător

Pari a fi imun la tot ceea ce se întâmplă acasă. Chiar dacă ai acumulat oboseală peste săptămână, nu trebuie să o lași să te doboare. Uneori este nevoie de tine mai mult decât crezi și trebuie să poți acorda o mână de ajutor și tu din când în când.

În weekendul ce urmează, nativii Săgetător se vor regăsi cu câteva persoane pe care nu le-au mai văzut de multă vreme. Acest lucru îi va bucura nespus, motiv pentru care vor plănui o nouă întâlnire.

Capricorn

Vei primi o ofertă pe care nu o poți refuza. Pe parcursul zilei de duminică vei sta să o analizezi foarte bine, pentru a putea lua o hotărâre la începutul noii săptămâni.

Despre weekendul nativilor Capricorn se știe că  își vor găsi în sfârșit timp să se uite după mașina pe care și-o doresc. Răgazul oferit de sfârșitul săptămânii le oferă prilejul să cerceteze cât mai multe oferte.

Vărsător

Dacă ai de gând să organizezi o mică drumeție, ar fi bine să te interesezi înainte de starea vremii, pentru a nu avea parte de surprize neplăcute. Dacă nu este urgentă această drumeție, ar fi mai bine să o lași pe altă dată.

Weekendul nativilor Vărsător este puternic încărcat de romantism, astfel că în mod evident vor petrece câteva momente de calitate în compania persoanei iubite la un restaurant ori poate într-o scurtă călătorie.

Pești

Cele două zile de sfârșit de săptămână par să îți prindă foarte bine. Vei petrece mult timp cu familia ta și vă veți bucura de câteva momente foarte frumoase împreună…

În acest weekend nativii Pești se bucură fără doar și poate de vizita familiei sau a unui prieten cu care nu s-au mai întâlnit de mult timp. Aceștia își vor face confesiuni și vor împărtăși diferite evenimente petrecute în cursul săptămânii trecute.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies