Home HoroscopHoroscop 2020 Horoscop de weekend 3-5 Mai 2019

Horoscop de weekend 3-5 Mai 2019

autor Elena Yvette
269 vizualizari
Horoscop de weekend 3-5 Mai 2019

Horoscop de weekend 3-5 Mai 2019: Pentru nativii Vărsător, Săgetător și Berbec weekendul acesta vine încărcat de momente în compania unor persoane pe care nu le-ați mai văzut de mult ori cu petrecerea mult așteptată la care v-ați tot gândit în ultima perioadă. Iată care sunt activitățile ce îți vor domina weekendul în funcție de zodia ta!

Horoscop de weekend 3-5 Mai 2019

Berbec

Chiar dacă e weekend, se pare că lumea afacerilor nu stă în loc. În cursul zilei de sâmbătă se pare că se va ivi ocazia unei noi colaborări însă pentru care nu vei fi nevoită să renunți la actualul loc de muncă. Această nouă oportunitate te va pune serios pe gânduri, mai ales că este o bună metodă de a obține un venit suplimentar.

În acest weekend nativii Berbec vor fi pe deplin captivați de o călătorie într-un loc în care își doreau să ajungă de mult și iată că momentul mult așteptat a sosit!

Taur

Se pare că prezența unei anumite persoane în locurile în care vei merge te va deranja destul de tare și te va da puțin peste cap. Vei avea impresia că face acest lucru chiar intenționat, mai ales având în vedere faptul că va fi prezentă peste tot unde vei merge.

Nativii Taur sunt cei care și-au rezervat weekendul în întregime pentru odihnă. În urma unei săptămâni istovitoare, aceștia își propun să se relaxeze ori chiar să se odihnească pentru a-și reîncărca bateriile.

Gemeni

Se pare că prima zi din weekend nu va fi deloc una plăcută pentru tine. Vei fi mereu iritată de ceva anume și vei avea o dispoziție destul de proastă. Duminică îți vei reveni puțin și vei ieși la o plimbare cu prietenele tale.

Pentru nativii Gemeni, weekendul este prin excelență un moment prielnic de a-și organiza activități pentru săptămâna ce tocmai urmează astfel formând un plan eficient de a rezolva toate sarcinile din decursul săptămânii viitoare.

Rac

Ești pusă pe fapte mari și vrei să-i pregătești o surpriză de proporții mari partenerului tău. Ziua de sâmbătă o vei aloca pregătirii surprizei, iar duminică o vei prezenta partenerului, care nu bănuia nimic și va fi foarte plăcut surprins.

Nativii Rac dau undă verde distracției în weekendul acesta. Aceștia își vor petrece sfârșitul săptămânii în compania celor mai buni prieteni într-un mod caracteristic acestei zodii, și anume distrându-se cât pot de tare.

Leu

Îți făceai griji că cineva ți-ar putea da peste cap planul tău de a te relaxa tot weekendul. Poți sta liniștită, nimeni și nimic nu va interveni pentru a te deranja nici măcar o clipă!

Când vine vorba de nativii Leu, se știe deja că aceștia au un program deja bine stabilit, ceea ce înseamnă că weekendul are și el câteva activități planificate: poate o vizită unei persoane apropiate ori lecturarea unei cărți bune.

Fecioară

Îți vei scoate din pepeni cercul de prieteni prin numeroase insistențe de a face ceva și de a nu sta în casă. Totuși, se pare că insistențele tale nu vor fi inutile, deoarece aceștia vor accepta propunerile tale, iar ziua de duminică va fi una perfectă.

Fecioarele au parte de un weekend așa cum își doresc ele, și anume un weekend în care să se relaxeze în compania familiei, povestind evenimentele de peste săptămâna ce tocmai a trecut ori odihnindu-se.

Balanță

Vremea pare că nu ține cu tine, iar acest lucru te va ține închisă în casă o mare parte din weekend. Chiar dacă vei fi puțin supărată din aceasta cauză, vei găsi o soluție. O lectură de weekend pe o temă interesantă pentru tine va fi salvarea ta.

Balanțele își petrec weekendul în compania prietenilor cu care vor merge cel mai probabil la un picnic sau într-o scurtă călătorie.

Scorpion

În weekendul acesta nu pari a fi o companie bună pentru cei din jur. Vei fi foarte recalcitrantă și se pare că orice mică propunere venită din partea prietenelor tale pentru tine va fi doar o idee proastă și nimic mai mult.

În weekendul ce urmează, nativii Scorpion și au propus să meargă la cumpărături pentru a-și face provizii și este posibil să își cumpere și un obiect pe care și-l doreau de multă vreme.

Săgetător

Vei lua parte la o activitate destul de riscantă. Te-ai putea chiar răni, dar nu pare să îți pese așa tare, vrei doar să faci ceva interesant și care să elimine banalul din viața ta.

Nativii Săgetător își petrec weekendul în cel mai romantic mod cu putință. Aceștia participă la o întâlnire cu persoana iubită, lucrul preferat al acestor zodii.

Capricorn

Weekendul tău va fi unul destinat activităților casnice și unor eventuale cumpărături însă tot în scop casnic. Nu prea ai avut timp să te ocupi de locuința ta și vei simți nevoia să faci puțină ordine.

În ceea ce îi privește pe nativii Capricorn, aceștia aleg să-și petreacă sfârșitul săptămânii ce tocmai a trecut în intimitatea locuinței, bucurându-se de o carte bună sau de un serial.

Vărsător

Ar fi bine să profiți de acest weekend și să mai stai în povești cu prietenii tăi. Nu prea ați avut timp pentru voi în ultima perioadă și ar fi mai mult decât indicat să mai fiți la curent cu ultimele noutăți din viețile voastre.

Weekendul acesta este pentru nativii Vărsător ocazia perfectă de a-și revedea prietenii dragi cu care nu au mai ținut legătura în ultima perioadă. Așa că astrologii le sugerează că se pot bucura de câteva momente în compania prietenilor.

Pești

Vei avea ocazia să discuți cu o persoană pe care nu ai mai văzut-o de ceva timp și nu ar fi deloc rău acest lucru, mai ales având în vedere faptul că ai cam supărat-o puțin ultima oară când v-ați întâlnit. Profită de această ocazie pentru a-ți cere scuze!

Nativii Pești își propun ca în acest weekend să își îmbunătățească abilitățile culinare, astfel că preferă să își propună și chiar să pregătească câteva preparate pe care nu le-au mai gătit până acum…

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies