HomeHoroscopHoroscop 2023 Horoscop de weekend 11-13 Noiembrie 2016

Horoscop de weekend 11-13 Noiembrie 2016

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 691 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/10/Horoscop-de-weekend-11-13-Noiembrie-2016.jpg

Una dintre dorințele Berbecilor devine realitate, Racii au motiv de sărbătorit, iar Săgetătorii sunt răsplătiți pentru o faptă bună pe care o vor face.

Berbec

Una dintre dorințele tale va prinde contur în cursul acestui final de săptămână. De mult timp tânjeai după acest lucru și iată că așteptarea a luat sfârșit. Cel mai probabil ai putea să-i mulțumești partenerului tău.

Taur

Weekendul acesta totul se va învârti în jurul relației amoroase. Vrei să-i dai de înțeles partenerului tău care sunt sentimentele tale față de el și să găsești cea mai frumoasă modalitate prin care să faci acest lucru.

Gemeni

Ar fi bine să nu te concentrezi asupra aspectelor financiare în cursul acestui weekend. Cel mai bine ar fi să profiți de aceste două zile libere și să te concentrezi asupra vieții personale, poate cineva îți duce dorul.

Rac

Vei obține o victorie, lucru care îți va da un motiv să sărbătorești alături de familie, ceea ce vei și face în cursul zilei de duminică. Momentele petrecute alături de cei dragi te binedispun mereu, așa că pregătește-te să te încarci de energie pozitivă.

Leu

Încearcă să faci niște calcule înainte să te apuci de cheltuit. Uneori, arunci mult prea mulți bani degeaba, iar după aceea nu mai poți face nimic ca să dai înapoi. Fii atentă!

Fecioară

Weekendul acesta te concentrezi numai asupra familiei. În ultima vreme nu prea te-ai preocupat de aceasta și se pare că ai avut de pierdut unele lucruri destul de importante din această cauză.

Balanță

Chiar dacă aceste două zile sunt, teoretic, zilele tale libere, în practică lucrurile vor sta destul de diferit și vei avea de rezolvat o mulțime de treburi, unele fiind ale altcuiva și nu unele personale. Abia spre final de weekend vei avea ocazia să te relaxezi puțin.

Scorpion

Chiar dacă tu îți faci planuri să ieși din casă în cursul acestui final de săptămână, în același timp alții își fac planuri care te vor ține în casă. Vizitele neașteptate nu sunt pe placul tău, dar se pare că va trebui să te supui majorității de data aceasta.

Săgetător

În cursul acestui weekend vei face un act de caritate, unul care nu va rămâne neobservat. Se pare că una dintre persoanele care vor avea ocazia să vadă acest lucru nu va rămâne imună și va găsi o modalitate prin care să te răsplătească într-o oarecare măsură.

Capricorn

Weekendul acesta vei fi foarte îngândurată și nu te vei putea concentra pe nimic altceva decât pe aspectele care te preocupă și care nu par să îți dea pace. Încearcă să îți limpezești de una singură mintea și găsește o cale prin care să te eliberezi de tot ceea ce te frământă.

Vărsător

Dacă vrei să poți negocia ceva ce te interesează, ar fi bine să fii deschisă socializării, altfel șansele sunt destul de mici. Dacă nu vei reuși să te desparți de „nu”, sigur nu vei obține ceea ce îți dorești…

Pești

Unul dintre apropiați îți cere o mână de ajutor și nu ai cum să-l refuzi, pentru că și el la rândul lui a fost alături de tine când ai avut nevoie. Chiar dacă trebuie să îți sacrifici din timpul liber, nu vei avea de ales.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed