HomeHoroscopHoroscop 2023 Horoscop de weekend 21-23 Octombrie 2016

Horoscop de weekend 21-23 Octombrie 2016

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 803 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/10/Horoscop-de-weekend-21-23-Octombrie-2016.jpg

Gemenii au parte de o surpriză, Balanțele se bucură de veniturile suplimentare pe care le au, iar Săgetătorii au ocazia să se ocupe de o activitate la care visau de mult timp.

Berbec

Weekendul acesta va fi unul destul de aglomerat și, deși aveai în plan să te ocupi de anumite aspecte ce țin de viața personală, se pare că nu vei avea timp. Spre finalul zilei de duminică vei putea să te relaxezi și o parte din griji vor dispărea datorită implicării partenerului tău.

Taur

Ai o mulțime de motive să fii fericită, însă tot simți că ceva lipsește. Poate ar fi cazul să porți o discuție cu cineva, cineva despre care știi sigur că te poate ajuta să te scapi de anumite gânduri care nu prea îți dau pace.

Gemeni

Deși ai lucrat în avans la programul acestui weekend, se pare că nu vei reuși să-l respecți. Unul dintre cunoscuți îți face o surpriză și vei ajunge în locuri în care nu credeai că vei avea ocazia să calci vreodată.

Rac

Ai nevoie de mai multă independență, chiar dacă nu ești pusă în postura de a fi nevoită să dai socoteală cuiva pentru actele ce le faci. Uneori ai impresia că familia ta vrea să pună stăpânire asupra vieții tale, iar acest lucru nu prea te încântă.

Leu

Îți place spiritul de conducător, motiv pentru care încerci să faci pe șefa cu toți cei din jur. Ar fi bine să o lași mai moale, altfel te vei trezi singură, lucru pe care cu siguranță nu ți-l dorești.

Fecioară

Ai parte de un moment plin de inspirație și vei găsi cea mai bună metodă prin care să profiți de acest lucru. Fie vei pregăti o surpriză celor dragi, fie te vei concentra asupra unui aspect ce ține de viața profesională.

Balanță

Faci niște calcule și îți dai seama că reușești să mergi într-o călătorie pe care ți-ai dorit-o de foarte mult timp. Dacă nu vrei să mergi de una singură, apelează la o persoană care știi sigur că nu te-ar refuza.

Scorpion

Te gândești doar la zilele libere pe care urmează să le ai în perioada ce vine. Vrei să profiți din plin de ele și te gândești unde anume ai putea pleca într-o scurtă călătorie sau, de ce nu, în vizită la una dintre cunoștințele plecate în străinătate.

Săgetător

Ai toate datele necesare pentru a putea derula o activitate care te pasionează și la care visai de mult timp. Chiar dacă ai emoții, pășești încrezătoare în direcția dorită și vei avea parte de niște experiențe foarte interesante și plăcute.

Capricorn

În cursul zilei de sâmbătă te vei ocupa de ceva ce se va dovedi a fi o pierdere de timp și energie. Ulterior, te vei mobiliza și vei face lucrurile așa cum ar fi trebui să le faci de la bun început.

Vărsător

Te lovești de niște mici impedimente în ceea ce privește drumul pe care vrei să-l urmezi. Te afli la o răscruce și îți dai seama că ești într-o fază în care trebuie să ții cont de toate micile detalii.

Pești

Ai ocazia să reiei legătura cu o veche cunoștință cu care ai avut o discuție nu prea plăcută ultima oară. Vei putea îndrepta situația și întreaga poveste din trecut va fi clarificată.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed