HomeHoroscopHoroscop 2023 Horoscop de weekend 22-24 Iulie 2016

Horoscop de weekend 22-24 Iulie 2016

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 938 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/05/Horoscop-de-weekend-22-24-Iulie-2016.jpg

Horoscopul de weekend 22-24 Iulie 2016. Citeste horoscopul de weekend 22-24 Iulie si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Berbec

Dacă te simți presată de timp și de împrejurări, să nu îți fie groază să ceri sfatul cuiva. Având în vedere natura situației cu care te confrunți, cea mai indicată persoană pare a fi chiar mama ta.

Taur

Dacă ai plănuit împreună cu partenerul sau cu prietenii tăi o călătorie pentru acest weekend, ar fi bine să fiți pregătiți să țineți piept unor provocări destul de periculoase. Încă din momentul în care porniți de acasă veți avea parte de o surpriză neașteptată.

Gemeni

Se pare că toată lumea vrea să stea alături de tine în acest weekend. Acest lucru nu se datoreză faptului că treci prin momente dificile, chiar din contră, pari a fi foarte binedispusă și toată lumea vrea să „fure” puțin din buna dispoziție de care dai dovadă.

Rac

Tot ai tendința de a privi în spate și de a admira lucrurile care sunt acolo. Dacă acestea au rămas în urma ta, cu siguranță există un motiv pentru care se află acum acolo. Încearcă să nu te mai tot întorci în spate, ci concentrează-te pe ceea ce se află în fața ta.

Leu

Viața familiei tale este plină de acțiune. Dat fiind faptul că nu ai planuri stabilite pentru acest weekend, vei lua și tu parte la această acțiune. Ți-a fost dor de cei dragi ție, iar acum este momentul oportun să petreci puțin timp cu ei.

Fecioară

Dacă vrei să repari unele mici greșeli pe care le-ai făcut în ultima perioadă, acum este momentul ideal să faci acest lucru. Poate că ai rănit pe cineva drag sau poate că nu ai acordat cuiva o șansă. Treci la fapte și nu rămâne blocată la stadiul de promisiuni!

Balanță

Vei avea parte de un weekend productiv alături de prietenii tăi. Mici oportunități par a se „strecura” în viața ta, iar unele dintre acestea par a fi destul de tentante. Ar trebui să analizezi puțin mai detaliat aceste oportunități și să vezi care dintre acestea ți-ar putea aduce mai multe beneficii.

Scorpion

Fără luptă, nu poți avea parte de o victorie. Se pare că eforturile tale capătă în sfârșit laudele mult așteptate și de ce nu, chiar și un mic câștig. Chiar dacă uneori ai vrut să renunți, ți-ai dat seama la timp că nu trebuie să faci acest lucru, iar acum vei fi mai convinsă ca niciodată de asta.

Săgetător

Vrei să ai o discuție serioasă cu unul dintre prietenii tăi. Înainte de a face acest lucru, ar fi bine să analizezi foarte atent ce anume vrei să-i spui și modul în care vrei să i-o spui, pentru că ar putea avea loc interpretări greșite care să afecteze relația voastră.

Capricorn

Ești sătulă de rutină și vrei să ai parte de ceva interesant, chiar extrem. Te-ai săturat să tot faci zilnic aceleași lucruri și de aceea vei căuta să te aventurezi într-o nouă experiență. Este posibil să apelezi la una dintre prietenele tale pentru a-ți ține companie sau pentru a te susține.

Vărsător

Chiar dacă aveai în plan să te relaxezi în acest weekend, se pare că cineva îți dă planurile peste cap. Acest lucru nu pare să te deranjeze, ba vei ajunge să fii foarte mulțumită de „intervenția” acestei persoane.

Pești

Se pare că evenimentele din viața ta par a fi asemenea valurilor mării, tot vin și se duc. Simți nevoia de puțină stabilitate și de aceea vei avea o discuție serioasă cu persoanele care fac parte din viața ta.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed