HomeHoroscopHoroscop 2023 Horoscop de weekend 23-25 Decembrie 2016

Horoscop de weekend 23-25 Decembrie 2016

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 967 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/11/Horoscop-de-weekend-23-25-Decembrie-2016.jpg

Weekendul Taurilor este unul liniștit dar și puțin „condimentat”, Gemenii leagă relații noi, iar Vărsătorii își îmbogățesc cunoștințele personale.

Berbec

Ești pe fugă și trebuie să ajungi într-un timp foarte scurt dintr-un loc în altul. Deși aveai în plan să profiți de aceste două zile libere pentru a le aloca numai vieții personale, se pare că nu vei avea ocazia să faci ceea ce ți-ai dorit.

Taur

Pui familia pe primul loc și nu lași nimic să intervină în planurile făcute. Weekendul tău prevede momente plăcute petrecute alături de cei dragi ție și vei primi o veste care va schimba într-o oarecare măsură planurile făcute pentru viitorul apropiat.

Gemeni

Weekendul tău este alocat vizitelor. Primești, dar și faci vizite, și ajungi să cunoști persoane noi. Este un moment în care vei socializa și vei face multe schimburi de idei cu persoanele pe care le vei cunoaște

Rac

Datorită unui eveniment la care iei parte în cursul zilei de sâmbătă, reușești să dezvolți o pasiune pentru un nou domeniu, unul care era destul de dificil de înțeles pentru tine. Vrei să afli mai multe informații despre acesta și stabilești niște întâlniri în acest scop.

Leu

Orice invitație primești în cursul acestui weekend, ar fi bine să o refuzi. Starea ta de sănătate nu este una de invidiat, așa că ar trebui să profiți de zilele libere ca să ai mai multă grijă de tine.

Fecioară

Comunicarea cu cei din jur este mai aprinsă ca oricând. Faci schimb de idei și de experiențe cu persoane noi, dar și cu o parte dintre persoanele dragi ție. Weekendul tău va trece ca pe fugă, dar vei rămâne cu o mulțime de amintiri plăcute și vei acumula o mulțime de informații utile.

Balanță

Intri din nou în legătură cu o persoană care a însemnat mult pentru tine în trecut. Se pare că nu ai reușit să ți-o scoți de tot din cap, iar acum, flacăra care s-a stins demult va începe să prindă din nou contur!

Scorpion

Rutina reușește să se joace cu tine și chiar să pună stăpânire asupra ta. Ar fi bine să pui piciorul în prag și să iei atitudine, altfel o mare parte din timpul tău va trece fără nicio urmă de folos.

Săgetător

Dedici întreg weekendul relației pe care o ai cu partenerul tău. Ai impresia că ai fost cam absentă în cursul săptămânii și nu vrei ca volumul mare de muncă pe care l-ai avut să afecteze viața ta amoroasă. Nu vei mai sta cu mâinile în sân și vei lua atitudine!

Capricorn

Dacă simți nevoia de afecțiune, dacă vrei să ai parte de momente pline de romantism, însă nu ai o persoană care să te ajute în acest sens, ar fi bine să profiți de weekend și să ieși cât mai mult în oraș. Poate ai noroc și reușești să îți găsești alesul!

Vărsător

Prima parte a weekendului te găsește prinsă în tot felul de activități care contribuie la dezvoltarea ta personală. Reușești să legi relații noi de prietenie și descoperi niște lucruri foarte interesante legate de un proiect care te interesează…

Pești

Profită de weekend și petrece timpul alături de persoanele dragi ție. Dacă simți nevoia să te descarci, găsește persoana potrivită pentru a face acest lucru și nu lăsa gândurile negre să pună stăpânire asupra ta.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed