Horoscop de weekend 24-26 Februarie 2017

Share

Leii încearcă noi activități și experiențe, Săgetătorii vor fi surprinși de apariția unei persoane, iar Peștii vor avea un motiv serios să fie fericiți.

24-26 Februarie 2017

Berbec

Unele lucruri nu îți sunt foarte clare, motiv pentru care în weekendul acesta te vei concentra asupra lor și vei încerca să găsești o explicație pentru acestea. Este posibil să iei parte la o discuție destul de serioasă în acest sens.

Taur

Weekendul acesta te va da puțin peste cap. Vei avea momente în care vei fi imună la orice factor negativ care provine din exterior, însă în unele clipe vei avea impresia că nu mai poți face față la nimic. Încearcă să te aduni și nu te lăsa afectată de tot ceea ce te supără.

Gemeni

De mult timp ai pus la cale programul acestui final de săptămână și te vei asigura că totul va decurge conform acestuia. Indiferent de cine, sau ce va interveni, vei încerca să te ții de acesta cu sfințenie.

Rac

Este posibil ca unul dintre prietenii tăi se se confrunte cu o problemă destul de serioasă în cursul acestui weekend. Pentru a-i întoarce o favoare pe care ți-a făcut-o cu ceva timp în urmă, te vei oferi să-l ajuți.

Leu

Încerci ceva nou și îndrăzneț și îți vei da seama că acest lucru te ajută să te eliberezi de stres și de toate grijile care nu îți dau pace. Iată că ai găsit modalitatea prin care poți să-ți aduci din nou zâmbetul pe buze. Ar trebui să faci mai des asta.

Fecioară

Devii foarte interesată de unele lucruri, care pentru unii par destul de ciudate și ieșite din comun. Cu toate acestea, nu te lași influențată de părerea acestora și faci tot ceea ce îți trece prin cap.

Balanță

Diplomația te va ajuta să scapi de niște mici obstacole care îți vor ieși în cale în cursul acestui final de săptămână. Se pare că multe dintre acestea sunt din cauza unui amic, dar încerci să nu iei totul foarte personal.

Scorpion

Ai grijă la discuțiile la care vei lua parte în cursul acestui final de săptămână. Este posibil ca acestea să se transforme într-o adevărată dezbatere, una în care vor fi implicați și membrii familiei tale.

Săgetător

Cineva din trecutul tău reapare în viața ta, lucru care te va da puțin peste cap. Chiar dacă pentru început vei fi ușor deranjată și incomodată de acest fapt, îți vei da seama ulterior că este unul dintre cele mai bune lucruri care ți se puteau întâmpla.

Capricorn

Nu este cel mai bun weekend al tău, dar nici cel mai prost. Ai impresia că nu se întâmplă nimic interesant, dar nici nu vrei să iei măsuri în această privință. Ești comodă și doar lași timpul să treacă.

Vărsător

Nu reușești să duci la bun capăt programul stabilit pentru acest weekend. Se pare că vizita unei rude te va încurca puțin, însă nu ai de ales atunci când vine vorba de familie și de vizitele neașteptate pe care ți le fac membrii acesteia…

Pești

Ești tacticoasă și foarte atentă la toți pașii pe care-i faci. Nimeni nu te poate prinde pe picior greșit și apare ceva ce te face să zâmbești fără oprire.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news