HomeHoroscopHoroscop 2023 Horoscop de weekend 26-28 August 2016 – Gemenii se încarcă de energie pozitivă

Horoscop de weekend 26-28 August 2016 – Gemenii se încarcă de energie pozitivă

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 847 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/08/Horoscop-de-weekend-26-28-August-2016.jpg

Gemenii se încarcă de energie pozitivă, Balanțele au parte de surprize venite din direcții de la care nu se așteptau iar Vărsătorii au parte de un weekend care-i pregătește pentru noua săptămână.

Berbec

Alergi dintr-un loc în altul și încerci să soluționezi toate problemele pe care le-ai amânat pe parcursul săptămânii. Vei avea parte și de o vizită neașteptată, însă acest lucru nu te va supăra deloc.

Taur

Dedici aceste două zile familiei, în special acelor membrii mai tineri. Ai simțit lipsa lor și vrei să te implici mai mult în viața lor și vei face acest lucru începând cu acest weekend pentru a nu tot amâna astfel de momente.

Gemeni

Este o perioadă numai bună pentru vizite, atât făcute de tine cât și venite din partea celor dragi. Wekendul acesta vei fi tot pe drum, însă te vei încărca de energie pozitivă și o stare de spirit de invidiat!

Rac

În cursul acestui weekend dezvolți o pasiune pentru o nouă activitate pe care o vei întreprinde. Se pare că este vorba de un eventual hobby nou, unul care ar putea să îți aducă chiar și niște câștiguri destul de frumușele.

Leu

Dacă vei primi o invitație în cursul acestor zile, ar fi bine să nu o refuzi, deoarece odată ce o vei onora, vei avea parte de o adevărată supriză, una la care nu te-ai fi așteptat vreodată.

Fecioară

Zilele acestea vei comunica excelent cu toți cei din jur și vei cunoaște persoane noi, unele dintre acestea stârnindu-ți foarte mult interesul. Socializarea te duce mereu în locuri bune și iată că în acest weekend te vei lămuri de acest aspect.

Balanță

Reiei legătura cu persoane de care nu ai mai auzit nimic în ultima perioadă și vei avea ocazia să primești niște vești excelente din partea acestora. Unele dintre ele îți vor pregăti niște mici suprize și îți vei da seama că nu au uitat de tine chiar dacă nu ați păstrat o legătură strânsă.

Scorpion

Vizei cu ochii deschiși și te-ai plictisit de ceea ce se întâmplă în ultima vreme în viața ta. Vrei să faci o schimbare de proporții mari, și în cursul acestor două zile vei lucra intens în această direcție.

Săgetător

Weekendul acesta te vei concentra numai asupra relației pe care o ai cu partenerul tău și-i vei face declarații peste declarații. Nu te avânta prea tare și mai lasă să preia și el inițiativa.

Capricorn

Discuțiile pe care le vei purta în acest weekend îți vor consolida relația cu partenerul de viață. Dacă ești singură, ar fi indicat să ieși din casă, s-ar putea să întâlnești o persoană care îți va aprinde călcâiele.

Vărsător

Ziua de sâmbătă se anunță a fi plină de tot felul de activități interesante și care te vor umple de energie. Duminică te vei relaxa alături de cei dragi și vei programa activitățile pentru noua săptămână.

Pești

Ești înconjurată numai de oameni pozitivi și care îți oferă anumite lecții de viață. Ar trebui să petreci mai mult timp alături de aceștia și îți vei da seama că viața poate fi privită mereu dintr-un unghi bun.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed