HomeHoroscopHoroscop 2023 Horoscop de weekend 5-7 August 2016 – Taurii se scapă de griji

Horoscop de weekend 5-7 August 2016 – Taurii se scapă de griji

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 968 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/08/Horoscop-de-weekend-5-7-August-2016.jpg

Taurii se scapă de griji, Fecioarele au o stare de weekend de invidiat iar Capricornii au parte de o aventură care-i încarcă de energie pozitivă.

Berbec

În cursul acestui weekend vei fi tentată să sari în ajutorul unui prieten. Ar fi bine ca înainte să treci la acțiune să stai să analizezi foarte atent anumite detalii, chiar dacă la o scurtă vedere acestea par nesemnificative.

Taur

Urmează acea perioadă în care trebuie să renunți la anumite lucruri și să predai ștafeta altcuiva. Acest lucru nu pare să te întristeze. Simți că ai nevoie de o pauză, iar aceste întâmplări pică exact la momentul potrivit.

Gemeni

Weekendul acesta anunță numai clipe frumoase petrecute alături de cei dragi ție. Se pare că o parte din aceștia se preocupă mereu de relațiile pe care le aveți, motiv pentru care îți vor pregăti o mică surpriză.

Rac

Vei primi o propunere care îți trage cu ochiul. Nu trebuie să te grăbești în a oferi un răspuns, cel mai bine ar fi să profiți de aceste două zile pentru a te relaxa și pentru a analiza în tihnă toate beneficiile pe care le-ai putea obține.

Leu

Dacă sâmbătă nu decurc toate lucrurile conform așteptărilor tale, nu te pierde cu firea. Mai ai o zi în care poți să pui piciorul în prag și să te asiguri că nimeni și nimic nu intervine să îți strice planurile.

Fecioară

Weekendul acesta vei fi plină de energie pozitivă și nimeni nu va reuși să te despartă de aceasta. Vezi doar părțile bune a lucrurilor și reușești să-i binedispui și pe cei din jur.

Balanță

Conjunctura astrală te favorizează în acest weekend mai mult ca pe oricare alt nativ. Cu toate acestea, trebuie să rămâi atentă la tot ceea ce se întâmplă în jur pentru a te asigura că nimeni nu va reuși să te indispună sau să îți creeze o stare de disconfort.

Scorpion

Profită din plin de aceste două zile și încearcă să te separi de tot ceea ce ține de locul tău de muncă. Weekendul nu presupune muncă, așa că ar fi bine să te relaxezi pe cât mai mult posibil.

Săgetător

Ar fi bine să nu te preocupi de absolut nimic în cursul acestor două zile. Încearcă doar să te relaxezi, deoarece vei avea nevoie de forțe proaspete pentru a putea face față cu brio noii săptămâni, în special zilei de luni.

Capricorn

Weekendul acesta pornești la drum și se pare că te așteaptă o adevărată aventură, chiar dacă este una scurtă. Destinația va fi una de vis și te vei bucura de aceasta împreună cu cei dragi. Bateriile tale vor fi încărcate și te vei întoarce la muncă cu zâmbetul pe buze.

Vărsător

În cursul acestor două zile vei tinde să cheltuiești puțin mai mult decât ai previzionat. Totuși, ar fi bine să nu te bagi prea mult în economii, altfel va trebui să te abții de la unele mici pofte pe care ai obiceiul să ți le satisfaci.

Pești

De ceva timp ai tot evitat să te întâlnești cu unul dintre cunoscuți, însă se pare că weekendul acesta te vei lovi de el peste tot pe unde vei merge. Poate ar fi cazul să te gândești să-i acorzi șansa de a petrece câteva ore alături de tine.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed