Home Horoscop de weekend 9-11 Decembrie 2016

Horoscop de weekend 9-11 Decembrie 2016

autor Elena Yvette
1,1K views 3 minute timp de citit

Weekendul Berbecilor este unul plin de momente frumoase, Taurii culeg laurii meritați, iar Fecioarele au parte de o surpriză de proporții mari.

Horoscop de weekend 9-11 Decembrie 2016

Berbec

Weekendul acesta vei fi protagonista unor momente frumoase, petrecute alături de cei dragi, bineînțeles. Nu trebuie să lași niciun factor extern să contribuie la „șifonarea” acestor momente și tot ceea ce ai de făcut este să te bucuri din plin de ele.

Taur

Eforturile depuse în ultima perioadă încep să dea roade, iar acest weekend te va ajuta să evaluezi acest lucru mai bine ca oricând. Relaxează-te și nu te mai stresa cu niciun fel de gând, ce e dat să vină, va veni la momentul potrivit.

Gemeni

Nu reușești să stai liniștită nici măcar în cursul celor două zile libere. Te frămânți cu tot felul de gânduri, iar acest lucru se întâmplă din cauza unor proiecte noi în care te-ai implicat la locul de muncă. Încearcă să îți păstrezi calmul.

Rac

Te ocupi de sarcini casnice și nu prea reușești să te concentrezi asupra altor lucruri, cel puțin nu în prima parte a weekendului. Pe finalul acestuia, vei putea respira ușurată și vei avea parte de o mică vizită neprevăzută.

Leu

A sosit un moment care a întârziat destul de mult timp. Ar fi bine ca în acest weekend să fii foarte pregătită din punct de vedere emoțional, deoarece vei fi protagonista unui scenariu rupt din filmele de dragoste.

Fecioară

Ai pare de o surpriză de mari proporții în cursul acestui weekend. Se pare că o persoană dragă ție, pe care nu ai mai văzut-o de mult timp, va reuși să te surprindă într-o manieră care este destul de ieșită din comun, dar vei reuși să fii pe deplin fericită datorită acesteia.

Balanță

Ai parte de tot felul de evenimente în prima parte a weekendului. Nici nu mai reușești să le ții evidența și te vei simți oarecum obosită din cauza lor. Ar fi bine ca pe finalul weekendului să încerci să te odihnești, ca să îți refaci rezervele de energie.

Scorpion

Cel mai bun lucru pe care ai putea să îl faci în cursul acestui weekend este să reiei legătura cu o veche cunoștință. Nu ai obiceiul să dai semne de viață prea des, însă acum ar fi bine să iei măsuri.

Săgetător

Ești tentată să cheltui mai mult decât îți permiți în această perioadă. Fii mai calculată și încearcă să gestionezi mai bine bugetul pe care-l ai la dispoziție. Dacă nu este nevoie să faci o cheltuială, mai bine te abții!

Capricorn

Weekendul acesta este un du-te-vino continuu pentru tine din perspectiva gândurilor. Vrei să faci ordine în ceea ce le privește, dar nu prea reușești să ai succes din acest punct de vedere. Poate dacă ceri un sfat, vei reuși să faci un pas înainte.

Vărsător

Dacă vremea de afară ține cu tine, ar fi bine să fii și tu de partea ei și să profiți din plin de ea. Uită de muncă și încearcă să te și relaxezi. Poate nu ar fi o idee rea să apelezi la gașca ta de prieteni…

Pești

Nu se prevede mare lucru pentru tine în cursul acestui weekend. Astrele prevăd calm în ceea ce te privește, lucru de care ar trebui să te bucuri. Agitația de la locul de muncă a fost suficientă, încearcă să te odihnești.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed