HomeHoroscopHoroscop 2023 Află ce-ţi rezervă astrele în acest weekend!

Află ce-ţi rezervă astrele în acest weekend!

autor Elena Yvette
1,K views 2 minute timp de citit

Descoperă ce-ţi rezervă astrele în perioada 3 – 9 iulie.

Află ce-ţi rezervă astrele în acest weekend!

BERBEC

Duioşia faţă de persoana iubită este însoţită de dorinţă de răzbunare, iar dragostea, de răzvrătire şi critică. Mult mai combative, aceste native se consideră invulnerabile şi acţionează ca atare. În sufletul lor, se strâng multe nemulţumiri şi îşi fac nenumărate procese de conştiinţă nemeritate.

ZODIA NOROCOASĂ – TAUR

Vă găsiţi în situaţia de a împrumuta bani pentru coşul casei, dar nu vă pare deocamdată rău. Pot apărea şi câştiguri „consistente” neaşteptate, pe care însă le risipiţi cu nonşalanţă. Vizitele primite vă irită, la începutul intervalului, din cauza orelor nepotrivite. Performanţele dv. profesionale sunt invidiate de aproape întregul anturaj, aşa că veţi încetini puţin ritmul. Cele mai multe native se îndrăgostesc şi au impresia că nu pot scăpa decât prin iubire de nenumăratele tensiuni cotidiene. Starea de sănătate este „tulburată” doar de neînsemnate colici abdominale ori de dureri de picioare. Faceţi din proprie iniţiativă multă mişcare, iar rezultatele sunt prea puţin încurajatoare.

GEMENI

Întreg intervalul, se înregistrează o stare critică din punct de vedere financiar (sunteţi nevoită să faceţi cheltuieli suplimentare pentru partenerul de viaţă ori pentru familia acestuia). Indiscreţiile sunt periculoase şi ar fi bine să le evitaţi, chiar dacă sunteţi îndemnată de către prieteni.

Predicţiile astrale pentru celelalte zodii le găseşti AICI.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..