Home HoroscopHoroscop 2023 Horoscop de weekend 13-15 Septembrie 2019

Horoscop de weekend 13-15 Septembrie 2019

autor Elena Yvette
1,8K views
Horoscop de weekend 13-15 Septembrie 2019

Horoscop de weekend 13-15 Septembrie 2019: Citeste horoscopul de weekend 13-15 Septembrie 2019 si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Horoscop de weekend 13-15 Septembrie 2019

Berbec
Lasă starea de visare şi revino cu picioarele pe pământ! Prioritizează-ţi responsabilitățile şi planurile avute! De asemenea, trebuie să comunici cu cei din familia ta. Vei găsi armonia necesară pentru refugiul tău în faţa periplului de trăiri şi acţiuni.

Taur
Prinzi mai mult curaj în cadrul evenimentelor sociale şi ai şansa să te faci remarcat. E un moment prielnic să iei în considerare aspectele financiare şi să te gândeşti la bunurile deţinute. Eşti foarte preocupat de asigurarea acestor bunuri. Dă dovadă de flexibilitate!

Gemeni
Ai grijă dacă te ocupi de anumite aspecte ale carierei în weekend. Poţi să greșești mici lucruri care nu vor mai porni motorul proiectelor pe viitor. Ai grijă la micile rotițe, adică la detalii!

Rac
Dacă ai pe rol anumite proiecte cu caracter confidențial, păstrează munca ta aşa cum o faci tu de obicei: mai ascunsă. Nu e nevoie să începi acum să divulgi detalii care să îngreuneze derularea lor. Lasă weekendul pentru tipicul tău, iar de săptămâna viitoare ai liber la a te simţi mai liber şi independent.

Leu
Ideile noi sunt puţin prea inovatoare pentru situaţia în care te afli. Ai tendința să îţi consumi toată energia. Dacă ţi-ai lua un răgaz pentru a analiza şi a decide ceea ce este important acum, vei vedea că totul se va schimba în bine în viitorul apropiat.

Fecioară
Planurile tale se schimbă permanent, dar cauzele sunt externe. Trebuie să fii înţelept începând cu weekendul acesta şi să nu începi nimic nou. E o perioadă mai complicată care va trece destul de uşor dacă îţi păstrezi calmul şi ai răbdare.

Balanţă
Trebuie să te concentrezi pe ceea ce presupune munca ta şi să laşi deoparte plăcerile personale. Acestea îţi vor pune piedici în ceea ce întreprinzi. Concentrează-te pe ceea ce e important şi vei vedea că lucrurile se vor rezolva cu timpul.

Scorpion
E agitaţie în zona financiară şi a posesiilor tale. Trebuie să te miști mult, să faci plăți şi să rezolvi cât mai multe speţe. Se recomandă să ai mereu un plan secundar, în cazul în care lucrurile nu dau randamentul preconizat. Aerul tău de independenţă te poate ajuta sau aduce nemulţumiri în relaţiile sociale.

Săgetător
Relaţia de dragoste are parte de suişuri şi coborâşuri. Weekendul nu e o perioadă bună pentru a lua decizii finale. Pui mare preţ pe muncă şi ai o etică de muncă fără reproș. Munca şi beneficiile materiale reprezintă siguranţă. Nu neglija însă şi micile tale plăceri personale!

Capricorn
Relaţia ta romantică va trece printr-o mare schimbare bună. Alte relaţii personale nu vor avea parte de acelaşi tratament. Rutina zilnică, hobby-urile etc. vor trece printr-o perioadă de probă.

Vărsător
Vei primi veşti în legătură cu nişte acţiuni mai vechi ale tale care vor dezvălui faptul că ai avut dreptate. Se recomandă să ai grijă de sănătate şi de corpul tău. Ar trebui să începi să faci un sport în mod regulat, pentru a te menţine în formă…

Peşti
Lucrurile încep să ia amploare pe toate planurile, iar aspectul casnic e cel mai bine evidenţiat. Dacă te gândeşti la un proiect sau un plan, ar fi bine să îl faci cunoscut. Vei primi mult suport, ceea ce îţi va spori elanul de independenţă.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed