HomeHoroscopHoroscop 2023 Horoscop de weekend 17-19 Mai 2019

Horoscop de weekend 17-19 Mai 2019

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/05/Horoscop-de-weekend-17-19-Mai.jpg

Horoscop de weekend 17-19 Mai 2019: Citeste horoscopul de weekend 17-19 Mai 2019 si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Horoscop de weekend 17-19 Mai 2019

Weekendul îi găsește pe nativii Capricorn într-o formă creativă excelentă, astfel motivându-i să pună pe picioare proiecte creative și extrem de meticulos lucrate, Balanțele intenționează să evadeze în acest weekend și să se distreze într-un mod caracteristic lor, iar Săgetătorii strâng roadele muncii lor în weekend și pun la cale planuri ale unor achiziții mărețe. Iată care este horoscopul tău personalizat pentru acest weekend în funcție de zodia ta!

Berbec

Încearcă să lași deoparte prejudecățile pentru câteva momente și acordă șanse celor din jur. Un vechi prieten ți-a greșit cândva și abia cum și-a dat seama cât de mult te-ar rănit și vrea să își ceară scuze. Nu îl refuza din prima și lasă-l să spună ce are de spus, vei fi uimită!

În ceea ce îi privește pe nativii Berbec, asupra weekendului acestora planează un nor imens de romantism. Astfel, aceștia își vor petrece câteva momente romantice în compania persoanei iubite.

Taur

Se pare că insistențele partenerului tău de a pleca într-o mică „escapadă” dau roade în sfârșit. Nu vei mai sta să analizezi toate lucrurile care sunt implicate de această situație și vei pleca fără să mai stai pe gânduri.

Acest weekend va fi sigur de neuitat pentru nativii Taur, deoarece în cadrul unei întâlnirii cu prietenii vor întâlni o persoană care se pare că le va atrage atenția.

Gemeni

O oportunitate nouă de colaborare va apărea în cursul zilei de sâmbătă. Nu trebuie să te grăbești în a da un răspuns final, ci acordă-ți puțin timp și analizează toate detaliile. Nu trebuie să renunți la locul de muncă actual însă nici nu trebuie să excluzi posibilitatea că vei ajunge să îți dorești de la sine să renunți la el.

Weekendul ce urmează este destinat lecturii în ceea ce îi privește pe nativii Gemeni. Aceștia își doreau de foarte mult timp să pătrundă câteva titluri și iată că weekendul le permite acest lucru.

Rac

Aceste două zile de weekend vor fi foarte aglomerate pentru tine. Duminică ești invitată la petrecerea de zi de naștere a unei prietene foarte apropiate, iar sâmbătă te vei plimba prin magazine pentru a găsi cadoul ideal.

Despre Raci, nu sunt multe de spus. Weekendul îi găsește în sânul familiei deoarece aceștia simt nevoia apropierii. Se vor bucura de momente valoroase alături de familia lor, precum cinele și prânzurile în familie.

Leu

O prietenă îți va cere să-i oferi o mână de ajutor, deoarece se mută în casă nouă. Pe când te hotărăști să accepți, pare că aceasta a dispărut de pe fața pământului și vei reuși să dai foarte greu de ea. În final, tot vei reuși să o contactezi și îți vei pune serios fundul la bătaie.

Weekendul nativilor Lei preîntâmpină o vizită neprevăzută, dar extrem de plăcută, din partea unei persoane apropiate însă pe care nu au mai reușit să o vadă de o perioadă îndelungată.

Fecioară

Ai așteptat cu sufletul la gură acest weekend, deoarece o veche prietenă se întoarce în țară. Aceasta va petrece la tine tot sfârșitul săptămânii și veți avea ocazia să povestiți tot ceea ce a mai apărut nou în viața voastră.

Pentru nativii Fecioară, weekendul acesta este momentul în care reușesc să se ocupe de lucrurile pe care le-au neglijat total sau parțial în timpul săptămânii. Astfel aceștia fie aleg să petreacă momente cu familia, fie optează pentru a scoate animalul de companie în aer liber, fie se ocupă de treburile casnice nerezolvate.

Balanță

Te comporți ca un copil mic care așteaptă să primească darul mult așteptat de la Moș Crăciun. Cineva ți-a promis că te va scoate în oraș și pari a fi foarte nerăbdătoare și entuziasmată din acest motiv.

În ceea ce îi privește pe nativii Balanță, weekendul este cel care trezește în aceștia o poftă incredibil de greu de stăvilit pentru distracție și relaxare. Datorită acesteia, Balanțele vor căuta un loc să se refacă intelectual și fizic precum un salon de Spa.

Scorpion

Pari a fi ușor condusă de emoții și stres în acest final de săptămână și totul este din cauza sarcinilor pe care știi că le ai de rezolvat la muncă în perioada ce urmează. Încearcă să nu te panichezi, ci profită din plin de aceste două zile pentru a te relaxa.

În acest weekend, nativii Scorpion își propun să-și reamenajeze garderoba. În acest sens demarează proceduri de sortare a hainelor și chiar cumpărături de noi obiecte vestimentare care să rezoneze mai mult cu stilul lor actual.

Săgetător

Nu pare a fi o perioadă foarte avantajoasă pentru tine din punct de vedere financiar. Încearcă să ai mai mare grijă de banii pe care-i câștigi, deoarece este posibil să ai nevoie de o sumă mare de bani pentru a putea derula un proiect la care visezi de ceva timp.

Acest weekend este unul care vă flatează din plin productivitatea, alimentându-vă resursele motivaționale și resursele fizice. Câștigurile financiare din ultima perioadă sunt neașteptat de mari, motiv pentru care vă aflați într-o dispoziție foarte bună întreg weekendul.

Capricorn

Vei face o investiție destul de bună la finalul acestei săptămâni, una care promite multe beneficii pe viitor. Trebuie totuși să analizezi foarte atent unele aspecte și să vezi care este cea mai bună cale de acționare.

În weekendul ce tocmai sosește, nativii Capricorn se vor afla într-o formă creativă extrem de fructoasă. În lumina acestui aspect, astrologii recomandă începerea unor lucrări de creație ori a unor proiecte de serviciu mai complexe, deoarece întregul sfârșit de săptămână favorizează activitățile lor creative.

Vărsător

Încearcă să te apropii mai mult de membrii mai tineri din familia ta. Aceștia par a avea nevoie ca cineva să-i mai ghideze puțin în viață, deoarece părinții tăi par a nu mai face față singuri, iar sprijinul tău ar putea conta mult pentru ei.

Vărsătorii și-au rezervat acest weekend relaxării și, implicit, odihnei. În acest sens, aceștia vor prefera fie să se destindă în intimitatea locuinței cu o carte bună sau un serial, fie vor face prăjitura lor preferată.

Pești

Va trebui să te concentrezi foarte mult pe o anumită activitate însă partenerul tău va reuși să îți distragă foarte mult atenția. Nu te lăsa dusă de val, ci încearcă să-ți prioritizezi activitățile…

În acest weekend, nativi Pești vor fi sufletul petrecerii. În sfârșit a venit petrecerea la care se gândeau tot mai mult în ultima perioadă și profită din plin de aceasta.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed