Home HoroscopHoroscop 2023 Horoscop de weekend 2-4 August 2019

Horoscop de weekend 2-4 August 2019

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views 3 minute timp de citit
Horoscop de weekend 2-4 August 2019

Horoscop de weekend 2-4 August 2019: Citeste horoscopul de weekend 2-4 August 2019 si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Horoscop de weekend 2-4 August 2019

Berbec
Agitația care te va întâmpina va caracteriza tot restul lunii. Programul va fi tot mai încărcat, iar problemele familiale îşi vor spune şi ele cuvântul. Dacă îţi vizitezi familia în acest weekend, nu te grăbi să judeci înainte să iei în considerare toate opiniile.

Taur
Ai ocazia să rezolvi situaţii mai vechi care păreau blocate. Totul e spre bine fiindcă se vor rezolva şi multe dintre blocajele financiare. Rudele vor aduce momente de bucurie, aşa că profită de ele!

Gemeni
Te preocupă mult anumite aspecte financiare şi nu vei şti exact ce să faci: ori să cheltuieşti prea mult, ori să primeşti o sumă de bani pe care să o pui deoparte. Ajungi să te izolezi de ceilalţi. Dacă vrei să ieşi din acest con de umbră, fii mai sociabil, optimist şi fă mici compromisuri!

Rac
Energie ta e la cote joase, iar totul se întâmplă cu încetinitorul. În această linişte apărută te poţi dedica unor activităţi mai relaxante precum căutarea unor lucruri pe care ţi le doreai de mult timp.

Leu
Acest weekend îţi aduce în faţă veșnicele tale întrebări: Ce vei face în viitorul apropiat? Ceea ce ai început merită efortul? Care sunt planurile tale pe termen lung? Eşti foarte creativ, dar tinzi să iei în considerare mai multe aspecte decât e cazul. Încearcă să te relaxezi şi să realizezi ceea ce e cu adevărat important.

Fecioară
Începând cu acest weekend, popularitatea ta va creşte şi vei vedea că aceasta e tendința dominantă toată luna. Succesele tale însă vor aduce discuţii în familie. E posibil să întâlnești o persoană foarte interesantă.

Balanţă
Eşti stresat din cauză că o persoană ţi-a tot pus piedici în ultimul timp. Renunţă la gândurile negative, pentru că săptămâna viitoare îţi aduce câteva oportunităţi!

Scorpion
Te concentrezi pe finalizarea unor procese care s-au prelungit mai mult decât a fost cazul. Ai energia necesară ca să jonglezi cu situaţiile. Străinătatea îţi face cu ochiul: ori te hotărăşti să pleci peste hotare pentru o scurtă vacanţă, ori vei întâlni un posibil partener de viaţă de altă cetățenie.

Săgetător
Încă eşti stresat din cauza unor obstacole în legătură cu o moştenire sau o proprietate comună. Aproape nimeni nu îţi va acorda ţie credit în perioada următoare. Totuşi, foloseşte weekendul pentru a analiza această situaţie şi a găsi o soluţie.

Capricorn
Relaţiile cu partenerii de muncă şi prietenii sunt intense şi te vor angrena într-un carusel agitat, dar plăcut. Eşti preocupat de faptul că o autoritate de la muncă pare că îţi pune beţe în roate. Gândeşte-te la o strategie de a comunica şi a rezolva eventualele probleme dintre voi.

Vărsător
Weekendul înseamnă distracţie, artă, filme şi alte activităţi relaxante. Fă ceea ce îţi place şi ce consideri că îţi va aduce bucurie! Te gândeşti tot mai des la o posibilă legătură amoroasă cu cineva de la muncă. Până la urmă, nu pierzi nimic dacă dai un telefon şi vezi ce face în weekend…

Peşti
E foarte posibil să te axezi pe repararea unor lucruri din casă care nu mai merg cum trebuie. Pe lângă lucrurile casnice, ai liber să te bucuri de dragoste.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies