HomeHoroscopHoroscop 2023 Horoscop de weekend 2-4 Septembrie 2016 – Fecioarele au parte de surprize din partea celor dragi

Horoscop de weekend 2-4 Septembrie 2016 – Fecioarele au parte de surprize din partea celor dragi

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 812 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/08/Horoscop-de-weekend-2-4-Septembrie-2016.jpg

Fecioarele au parte de surprize din partea celor dragi, Capricornii reușesc să se scape rapid de sarcinile pe care le au de rezolvat iar Peștii își întăresc relația cu partenerul de viață.

Berbec

Vei petrece foarte mult timp interacționând cu o persoană de sex opus, una pe care ai cunoscut-o recent. Aceasta ți-a stârnit foarte mult interesul și se pare că vrei să stai cât mai mult în compania lui.

Taur

Weekendul acesta vei lucra intens la planul tău de viitor, cel legat de viața profesională. Vei cere sfaturi din partea celor dragi și vei încerca să descoperi care sunt cele mai productive căi pe care le poți urma în această direcție.

Gemeni

Dacă în prima zi din weekend nu îți vei mai vedea capul din cauza multitudinilor de activități pe care le vei avea de făcut, duminica lucrurile vor sta altfel. Te vei relaxa din plin și vei avea parte de o mică supriză venită din partea părinților.

Rac

Ar fi bine să nu te aventurezi în privința cumpărăturilor pe care le vei face. Există șansa să achiziționezi lucruri de care nu ai nevoie doar din cauza că îți plac cum arată, însă dacă nu ai nevoie de ele, ar fi bine să nu le duci cu tine acasă.

Leu

Weekendul acesta vei avea parte de musafiri peste musafiri. Nu bine vei strânge masa că iar va trebui să o pui. Acest lucru nu te încântă prea mult, însă atunci când vine vorba de rude, nu prea ai de ales.

Fecioară

Încă de la primele ore ale zilei de sâmbătă vei primi o veste bună, una care îți va lumina întregul weekend. Se pare că persoanele dragi nu uită niciodată de tine și știu mereu cum să te bucure și să te binedispună.

Balanță

Închizi telefonul și nici nu te apropii de nici o sursă de comunicare virtuală. Vrei doar să te relaxezi și vei depune toate eforturile pentru a te putea concentra doar în această direcție.

Scorpion

Sâmbătă vei fi mai mult pe drumuri, însă duminică abia dacă vei părăsi dormitorul. Vrei să te pregătești pentru noua săptămână, motiv pentru care vei încerca să te odihnești mai mult decât de obicei.

Săgetător

Încearcă să capeți mai multă încredere în tine și nu te mai lua după tot felul de presupuneri venite din partea celor din jur, mai ales din partea celor care nici măcar nu te cunosc. Ar fi bine ca în acest weekend să te axezi asupra acestui aspect și încearcă să nu te stresezi prea mult.

Capricorn

Va trebui să te ocupi de anumite sarcini, ceea ce înseamnă că va trebui să faci câteva drumuri, însă vei reuși să rezolvi totul repede. Odată ce vai ajunge din nou acasă vei avea parte de răsfăț venit din partea partenerului tău și te vei relaxa.

Vărsător

Cineva îți reproșează un lucru, iar acest fapt nu te face deloc fericită. Nu lași lucrurile neclarificate, motiv pentru care în cursul zilei de sâmbătă vei aduna dovezi în această direcție.

Pești

Îți consolidezi viața cu partenerul de viață și faceți împreună ceva ce vă doreați de multă vreme. Acest lucru vă va apropia și mai mult unul de celălalt și îți vei da seama cât de mult vă potriviți.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed