HomeHoroscopHoroscop 2023 Horoscop de weekend 23-25 August 2019

Horoscop de weekend 23-25 August 2019

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/08/Horoscop-de-weekend-23-25-August.jpg

Horoscop de weekend 23-25 August 2019: Citeste horoscopul de weekend 23-25 August 2019 si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Horoscop de weekend 23-25 August 2019

Berbec
În mintea ta se derulează lucruri cu o viteză impresionantă. Nu te poţi concentra şi poţi pierde din vedere aspectele care contează. Nu e momentul să te laşi pradă visurilor. E nevoie să explorezi toate alternativele corecte.

Taur
Planurile tale în legătură cu banii nu prea au corespondent în realitate. Trebuie să îţi ţii mintea deschisă şi să iei în calcul toate posibilitățile. Nu apela la lene. Ea nu aduce nimic bun, din contră, te poate conduce pe un drum greşit.

Gemeni
Ţi se pare că ai ratat o şansă unică, iar acum îţi aduci tristețea pe nişte culmi atât de înalte, încât îi obligi pe toţi să ia parte la victimizarea ta. Nu te panica, ci gândeşte în perspectivă!

Rac
În acest weekend creativitatea ta va atinge cote maxime. Ai liber să meditezi, să asculţi muzică, să faci orice ca să te relaxezi. Poţi amâna revenirea la realitate de luni încolo. Rezultatele concrete vor veni în viitor!

Leu
Te sperii atunci când te gândeşti la viitor şi îţi faci tot felul de scenarii. Aspirațiile tale sunt cele pe care trebuie să te concentrezi, însă într-un mod mai artistic. Ele nu se pot materializa acum în planuri. Din păcate, nu e un moment prielnic pentru pragmatism.

Fecioară
Lipsa progresului la muncă ţi-a adus multe frustrări care continuă şi în weekend. Ai tendința să comunici deschis despre acestea şi stările tale de nesiguranță, lucru care nu îţi va aduce niciun beneficiu. Nu îţi închide inima, dar protejeaz-o!

Balanţă
Ai visuri măreţe şi vrei să le împărtășești tuturor. Dacă faci acest lucru, îţi vei risipi toată energia. Continuă să munceşti din spatele cortinei pentru a-ţi îndeplini planurile. Caută suport numai după ce eşti sigur că totul va decurge cum trebuie.

Scorpion
Te simţi prins într-o capcană a gândurilor şi poţi pierde controlul. Ai predispoziție de a-ţi analiza prea mult emoţiile, dar ai totodată şi puterea de a face schimbări importante şi de a aduce energie pozitivă în jurul tău.

Săgetător
Te supără o ceartă recentă şi poţi fi mai sensibil decât de obicei. Poţi înţelege greşit un mesaj transmis de cineva de la muncă, dar tu trebuie să te calmezi şi să te gândeşti în weekend la cum ai putea rezolva neînțelegerile. Comunicarea informațiilor cu tact este primordială.

Capricorn
Nu acorzi destulă atenţie detaliilor şi poţi pierde un proiect important. Această situaţie îţi aduce nemulţumiri pe parcursul weekendului. Poţi fi implicat în prea multe lucruri deodată, iar nivelul energiei tale este minim. O fundație solidă înseamnă fapte şi argumente solide, dar şi o muncă performantă şi concentrată.

Vărsător
Weekendul e definit de romantism şi comunicare. Nu vei putea însă să comunici toate lucrurile abstracte la care te gândeşti şi te vei frustra. Oprește-te şi împacă-te cu faptul că poţi să ai o stare bună, dar nu trebuie să fie neapărat şi împărtășită…

Peşti
În weekend vei fi hipersensibil şi deschis la comunicarea non-verbală. Totuşi, nu crede că bănuielile tale sunt neapărat valide. Orice conversație vei purta trebuie să urmărească un scop precis: acela de a găsi adevărul pentru a-ţi ușura viitoarele tale acţiuni.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed