Home HoroscopHoroscop 2023 Horoscop de weekend 24-26 Mai 2019

Horoscop de weekend 24-26 Mai 2019

autor Elena Yvette
1,1K views
Horoscop de weekend 24-26 Mai 2019

Horoscop de weekend 24-26 Mai 2019: Citeste horoscopul de weekend 24-26 Mai 2019 si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Horoscop de weekend 24-26 Mai 2019

Cei mai mulți dintre noi optăm pentru a ne duce la bun sfârșit toate sarcinile încă din cursul săptămânii pentru a intra în weekend cu mintea liberă și a ne bucura de el așa cum se cuvine. Este și cazul nativilor Rac, Fecioară și Balanță, care, în urma eforturilor de a-și finaliza toate sarcinile legate de serviciu din timpul săptămânii, și-au rezervat acest weekend care să le servească pe post moment de odihnă, relaxare și prilej de a-și reface forțele. Citind în continuare poți afla cu ce activități îți vei preocupa weekendul, în funcție de zodia ta!

Berbec

Partenerul tău îți va face o surpriză foarte frumoasă și te va duce într-un loc foarte drăguț, unde obișnuiați să vă tot întâlniți la începutul relației. Îți va trezi multe amintiri plăcute și veți avea parte numai de clipe romantice.

Weekendul Berbecilor este rezervat unei întâlniri cu familia, deoarece din cauza programului aglomerat i-ați cam neglijat pe cei dragi. Însă toate acestea pot fi ușor date uitării printr-o vizită de weekend.

Taur

Depui prea mult efort pentru a-i mulțumi pe cei din jur. Profită măcar de aceste două zile și acordă-ți câteva momente de relaxare și răsfăț, le meriți din plin!

În acest weekend, nativii Taur au de gând să se răsfețe împreună cu persoana iubită, astfel că vor opta pentru un weekend presărat de activități relaxante precum vizionarea unui film, o vizită la un centru Spa ori chiar o masă la restaurant.

Gemeni

Se pare că vei primi o invitație destul de tentantă. Nu vei sta foarte mult pe gânduri și o vei accepta, mai ales că aceasta constă într-o mică escapadă într-o stațiune foarte frumoasă.

Nativii Gemeni și-au planificat weekendul pentru rezolvarea unor atribuții economice. Astfel, aceștia și-au propus ca în weekend să se pună la zi cu facturile și lucrurile pe care le au de plată.

Rac

Părinții tăi îți vor cere o favoare și nu vei sta pe gânduri în a le face pe plac. Se pare că vei face un gest destul de exclusivist pentru aceștia și îți vor fi foarte recunoscători. Uneori, nimic nu este mai frumos decât să știi că persoanele dragi sunt fericite.

Deși s-au simțit pe tot parcursul săptămânii copleșiți de activitățile pe care le-au avut, weekendul a venit, iar Racii sunt gata să intre într-o stare de odihnă și relaxare asemenea ursului care intră în hibernat.

Leu

Vei profita de weekend pentru a te răsfăța puțin la Spa. Deja te gândeai de ceva vreme să îți acorzi acest prilej și iată că acum ești mai hotărâtă ca niciodată să faci acest lucru.

Nativii Leu se vor bucura în acest weekend de o petrecere organizată cu ocazia zilei de naștere a unui coleg de serviciu. Această petrecere îi va scoate din rutina de zi cu zi și le va impregna o stare de bine care va persista și pe parcursul zilelor următoare.

Fecioară

Încă de sâmbătă dimineață vei primi o veste care îți va schimba radical toată dispoziția. Chiar dacă așteptai de mult timp această veste, nu ar fi rău să mai dai și tu câteva telefoane ca să te asiguri că informația primită este una reală.

De luni până vineri nativii din Fecioară au alergat încoace și încolo, iar acum, când weekendul și-a intrat în drepturi, au de gând să se odihnească și să se relaxeze însă nu oricum, ci gătind, răsfățându-și papilele cu gustative cu preparatele lor preferate.

Balanță

Simți că partenerul tău te minte în legătură cu ceva și vei depune numeroase eforturi pentru a te scăpa de această îndoială. Nu este cazul să îți faci neapărat griji, poate acesta încearcă doar să îți facă o surpriză și nu vrea să bănuiești nimic, iar din această cauză va inventa mici scuze nevinovate.

Nativii Balanță sunt parcă alți oameni atunci când vine weekendul și este de la sine înțeles, majoritatea funcționăm la fel. Deosebirea stă în faptul că, deși în în timpul săptămânii nativii din Balanță menajează pe toată lumea și se ocupă și de sarcini în plus, în weekend preferă să se menajeze pe ei înșiși și să nu miște niciun deget.

Scorpion

Toată săptămâna te-ai stresat în legătură cu un proiect de care te-ai apucat la locul de muncă însă nu ai reușit să ajungi la un rezultat concret. Vei continua cu munca și în weekend, iar câțiva dintre prietenii tăi se vor oferi să te ajute.

În ceea ce îi privește pe nativii Scorpion, aceștia preferă să-și petreacă weekendul în compania celui mai bun prieten, confesându-se în legătură cu cele care li s-au întâmplat în timpul săptămânii și făcând schimb de idei cu acesta.

Săgetător

Programul acestui weekend se pare că ți l-ai stabilit deja de ceva vreme. Ai vrut să te asiguri că va fi totul cât mai aproape de perfecțiune și iată că așa va fi. Totul va merge conform planului stabilit inițial și vei fi mai mult decât mulțumită!

Deși sunt persoane care țin foarte bine de bugetul lor și datorită faptului că le place siguranța financiară, nativii Săgetător nu fac excese; în weekendul acesta și-au propus să se răsplătească pe sine după o săptămână în care au depus eforturi mari pentru a-și finaliza îndeletnicirile.

Capricorn

A venit momentul să te ții de o promisiune pe care ai făcut-o unei rude cu ceva timp în urmă. Ai tot amânat până acuma însă se pare că ai început deja să te simți jenată de acest lucru și treci la acțiune.

În ceea ce privește weekendul nativilor Capricorn, se pare că aceștia au în plan activități de natură să le hrănească apetitul cultural. Cu alte cuvinte, își vor consuma weekendul într-o vizită la muzeu, la un spectacol de teatru sau vor ieși la un film.

Vărsător

Pentru ziua de sâmbătă nu se anunță nimic ieșit din comun, vei petrece câteva momente în fața televizorului și nu vei face mare lucru prin casă. Duminică vei ieși în oraș cu prietenele tale pentru a mai bârfi puțin despre ultimele noutăți.

Deși se află în plin weekend, iar această zodie este recunoscută pentru faptul că se menajează foarte mult, nativii Vărsător stau tot cu gândul la sarcinile pe care le au de îndeplinit. Din acest motiv consideră că, apucându-se încă din weekend, au șansa de a-și descongestiona programul din timpul săptămânii.

Pești

În acest weekend te vei distra cât pentru toate weekendurile trecute în care ai stat în casă. Vei primi și un mic cadou care va consta într-un accesoriu pe care îl urmăreai de ceva timp prin magazine…

Nativii Pești vor fi preocupați în acest weekend cu nimic altceva decât curățenia și ordinea. Din cauza activității copleșitoare pe care au avut-o în decursul săptămânii, au neglijat ordinea locuinței din lipsă de timp. Astfel, ei consideră weekendul ca un moment oportun de a face asta, considerând-o chiar o activitate relaxantă.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed