HomeHoroscopHoroscop 2023 Horoscop de weekend 27-29 Septembrie 2019

Horoscop de weekend 27-29 Septembrie 2019

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
Horoscop de weekend 27-29 Septembrie 2019

Horoscop de weekend 27-29 Septembrie 2019: Citeste horoscopul de weekend 27-29 Septembrie 2019 si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Horoscop de weekend 27-29 Septembrie 2019

Berbec

Weekendul e un moment prielnic pentru a face pace cu anumite persoane cu care ai fost în conflict. Dacă rezolvi aspectele relaționale, vei vedea că şi restul problemelor se vor rezolva. Cel mai important acum e echilibrul interior.

Taur

Vei pune la punct anumite chestiuni profesionale ce se vor concretiza în câştiguri materiale. Va trebui să investeşti mult timp pentru a finaliza aceste proiecte, dar vei avea parte şi de satisfacţie. Prieteni vechi vor reveni în peisaj şi veţi petrece momente plăcute.

Gemeni

Se pare că discuţiile în contradictoriu definesc acest sfârşit de săptămână. Urmările vor fi destul de neplăcute. Rezolvă problema din timp. Dacă o laşi să prindă rădăcini, îţi vei face multe griji şi nu te vei mai concentra pe muncă.

Rac

Te frământă deciziile pe care un superior ierarhic le-a luat săptămâna aceasta. Dacă stai şi analizezi puţin situaţia, vei vedea că poţi profita de conjunctură în favoarea ta. Încearcă să iei decizii cât mai solide, bazate pe argumente reale, şi să nu te laşi influenţat de cei din jur.

Leu

Weekendul înseamnă emoţii, pentru că se apropie un eveniment important. Nu e momentul să încerci lucruri noi. Dacă ai anumite probleme de sănătate, apelează la sfatul medicului şi ia exact ceea ce îţi recomandă.

Fecioară

Vei renunţa planurile personale pentru a te implica în activităţile altora. Spiritul de echipă va fi bine-venit, pentru că rezultatele bune vor apărea mai repede. Temperează-ţi impulsurile agresive pentru că nu vor atrage decât antipatii.

Balanţă

În weekend vei continua să te agiți în legătură cu munca, activităţile casnice, diverse responsabilităţi. Planifică-ţi bine timpul, pentru a rezolva toate lucrurile, dar încearcă să găseşti şi momente pentru odihnă.

Scorpion

Conflictele pe probleme financiare te vor măcina în continuare. Nu lua hotărâri la mânie, pentru a nu amplifica starea de stres. Vei trece peste toate, dacă apelezi la răbdare. Va fi greu, dar vei avea avantaje pe viitor. Ai grijă cu persoanele din jur. Acestea pot avea intervenții mai puţin plăcute în legătură cu tine.

Săgetător

Se recomandă să te relaxezi în acest weekend. Din cauza programului dezechilibrat, sănătatea îţi va pune beţe în roate. Încearcă să delegi pe cineva pentru a degreva obligațiile în exces. Ai grijă de sănătate şi apelează la familia ta pentru un sfat bun. Încarcă-te cu multă energie pozitivă!

Capricorn

Vei revedea prieteni vechi şi vei petrece momente plăcute alături de aceştia. Starea de bine te va ajuta să te concentrezi apoi pe lucrurile rămase nerezolvate. Te vei bucura de un succes notabil, ca urmare a eforturilor tale asidue, mai ales în ceea ce priveşte munca.

Vărsător

Fii calm, deoarece vei primi nişte veşti nu tocmai plăcute. Trebuie să fii analitic şi pragmatic. Ia în calcul toate posibilele variante, mai ales dacă sunt implicate mai multe părţi terţe. Folosește diplomaţia pentru a-ţi face aliaţi. Ai tendinţa de a critica, deci de a-ţi face antipatii…

Peşti

Toată săptămâna ai cheltuit mulţi bani şi vrei să faci asta şi în weekend. Abţine-te de la cheltuieli fără niciun scop. Rămâi cu antenele sus şi implică-te în discuţii productive, mai ales la muncă. Vei afla informaţii folositoare.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed