Home HoroscopHoroscop 2023 Horoscop de weekend 31 Mai – 2 Iunie 2019

Horoscop de weekend 31 Mai – 2 Iunie 2019

autor Elena Yvette
1,5K views
Horoscop de weekend 31 Mai - 2 Iunie 2019

Horoscop de weekend 31 Mai – 2 Iunie 2019: Citeste horoscopul de weekend 31 Mai – 2 Iunie 2019 si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Horoscop de weekend 31 Mai - 2 Iunie 2019

Berbec

Se pare că zilele tale sunt din ce în ce mai liniștite, chiar și în wekend. Vei avea parte de momente de realxare și vei petrece câteva clipe frumoase alături de familia ta.

Taur

Vei profita de acest weekend pentru a face puțină ordine în viața ta. Una dintre cunoștințele tale se pare că te-a deranjat destul de mult pe parcursul săptămânii, însă nu ai luat nicio măsură în această privință, iar nimic nu te mai ține în loc acum.

Gemeni

Familia ta pare să aibă anumite probleme, iar tu vei fi prima persoană care va sări în ajutor. Te simți puțin cu musca pe căciulă, deoarece nu prea ai fost alături de cei dragi în ultima perioadă și vezi acum ocazia ideală pentru a te revanșa.

Rac

În weekendul acesta vei fi tot la muncă însă în interes propriu. Vei face un fel de analiză a situațiilor tale, atât a celei financiare, cât și a celei sentimentale, pentru a vedea care dintre acestea necesită anumite îmbunătățiri.

Leu

Căminul tău va fi plin de armonie pe parcursul întregului weekend. Nimeni și nimic nu va reuși să strice această armonie, iar partenerul tău pare să fie lipit de tine, deoarece te va răsfăța întruna și pare a nu-ți mai da drumul din brațe.

Fecioară

Weekendul tău pare a fi unul desprins din filmele de dragoste. Vei face gesturi de iubire pentru partenerul tău care te vor surprinde chiar și pe tine. Nu înțelegi de unde vine acest comportament, dar cu siguranță atmosfera din casă va fi una foarte plăcută.

Balanță

Unul dintre membrii familiei tale va avea motive serioase de sărbătoare în acest sfârșit de săptămână. Cu toții veți fi alături de el și veți sărbători așa cum numai la voi în familie se sărbătoresc reușitele sau diverse evenimente pe care aveți obiceiul să le organizați.

Scorpion

Starea ta de spirit va cunoaște modificări pe parcursul acestui final de săptămână. Se pare că o veste primită în prima parte a zilei de sâmbătă îți va strica întreaga dispoziție și nu vei reuși să îți revii decât duminică seara.

Săgetător

Datorită faptului că ai primit un mic bonus la locul de muncă, îți vei permite să te răsfeți puțin și ce poate fi mai bun decât o terapie prin shopping? Îți vei aduna prietenele pentru a-ți ține companie și este foarte posibil să organizați și o seară de filme.

Capricorn

Lista ta cu lucruri de făcut în acest weekend pare a fi una destul de încărcată. Cu toate acestea, vei reuși să bifezi fiecare sarcină de pe listă și vei avea ocazia chiar să te odihnești puțin înainte de a începe o nouă săptămână de muncă.

Vărsător

Nu ești mulțumită de modul în care te-a tratat partenerul tău de viață în ultimele zile și vei purta o discuție serioasă cu el pentru a-i aduce la cunoștință acest lucru. Va găsi tot felul de scuze pentru comportamentul său însă ar fi bine să nu te lași dusă de nas…

Pești

Weekendul tău va fi unul plin de calm și liniște. Nimic nu va reuși să îți tulbure apele line și vei profita din plin de această seninătate pentru a te odihni și a prinde forțe proaspete.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed