Horoscop de weekend 6-8 Septembrie 2019

Share

Horoscop de weekend 6-8 Septembrie 2019: Citește horoscopul de weekend 6-8 Septembrie 2019 și află ce prezic astrele pentru sănătate, bani și dragoste.

Horoscop de weekend 6-8 Septembrie 2019

Berbec
După o săptămână agitată, e nevoie să te liniștești şi să iei lucrurile încet. Comunicarea a fost greoaie, neînțelegerile, multe, iar cu banii ai stat foarte prost. E momentul să intri pe un făgaş normal, dar trebuie să ai răbdare şi să analizezi bine situaţia în care te afli.

Taur
Eşti plin de idei creative aşa că nu mai ezita şi așterne-le pe foaie! Vezi ce poţi pune alături şi creează un plan de bătaie. Vor avea succes proiectele pe care le pornești de acum. Tensiunea financiară este destul de ridicată, dar energia ta trebuie să fie canalizată spre viitor.

Gemeni
Weekendul nu este prea fericit, având în vedere că atmosfera e tensionată în toate sferele: bani, carieră, relaţii personale. Nu te lăsa pradă disperării! Dacă vei sta să analizezi puţin, vei găsi şi soluţia de a remedia toate situaţiile care te ţin pe loc.

Rac
Trebuie să profiţi de weekend pentru a medita şi a-ţi pune ordine în gânduri. Imaginația ta e la cote maxime, dar trebuie să ştii cum să o canalizezi pentru a o fructifica în ceva concret. Nu te lăsa pradă nostalgiilor!

Leu
Ia-ţi timpul necesar pentru a te bucura de micile plăceri ale vieţii. Ai trecut printr-o perioadă de stres şi e nevoie să îţi reconsideri poziţia profesională. Aspectele cele mai favorabile în weekend sunt legate de prieteni.

Fecioară
În ultimul timp, se pare că dai totul deoparte pentru a te dedica profesiei tale. Dacă o ţii în acest ritm, vei ajunge să te bucuri doar de muncă. Ar fi bine să nu îţi neglijezi partenerul de viaţă sau prietenii, dar atenția ta rămâne pe carieră şi în weekend.

Balanţă
Nu poţi păstra o balanţă între carieră şi viaţa personală, iar acest antagonism îţi va aduce mai mult stres. Cu probleme de comunicare, nivelul tău de agitaţie va creşte. Vei căuta permanent o cale de a împăca toate situaţiile.

Scorpion
Relaţia ta de dragoste are nevoie de o decizie pe care tu o tot amâni. Partenerul tău de viaţă va dori să ştie în ce direcție vă îndreptați. Vor fi şi mici tensiuni financiare însă e un aspect care se va rezolva rapid.

Săgetător
Aspectele relaționale sunt cele mai bine conturate în weekend, aşa că profită de fiecare conversație avută. Încearcă să nu te gândeşti prea mult la muncă. Va fi timp destul începând cu săptămâna viitoare.

Capricorn
În weekend ai ocazia să zâmbești mai mult, pentru că eforturile tale depuse în legătură cu unele provocări profesionale vor începe să dea roade. Totuşi, nu lăsa garda jos, pentru că te aşteaptă o perioadă stresantă. Relaţiile tale personale sunt şi ele destul de solicitante.

Vărsător
Te vei răsfăța foarte mult în acest weekend, dar nu pierde din vedere faptul că trebuie să găseşti o balanţă între profesie şi carieră. Atenția ta trebuie să fie pe aspectul profesional…

Peşti
Vrei să deţii totul şi te implici în prea multe proiecte care te vor seca de energie. Cu toate acestea, reuşeşti să îţi păstrezi spiritul energic şi să faci faţă tuturor solicitărilor. Se recomandă să iei nişte suplimente care să îţi crească nivelul de energie.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news