Home HoroscopHoroscop 2023 Horoscop de weekend 7-9 Iunie 2019

Horoscop de weekend 7-9 Iunie 2019

autor Elena Yvette
1,2K views
Horoscop de weekend 7-9 Iunie 2019

Horoscop de weekend 7-9 Iunie 2019: Citeste horoscopul de weekend 7-9 Iunie 2019 si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Horoscop de weekend 7-9 Iunie 2019

Berbec

Se pare că vei primi multe laude din partea celor din jur, în special din partea superiorilor tăi, iar acest lucru îți va crea o dispoziție bună peste weekend. Vei profita de vremea de afară și vei petrece mai mult timp în aer liber.

Taur

Te simți exteriorizată de familia ta și te va deranja destul de tare acest lucru. Fără a lăsa lucrurile să evolueze, vei face o vizită părinților tăi pentru a clarifica întreaga situație și a vedea cum stau, de fapt, cu adevărat, lucrurile.

Gemeni

Vei fi nevoită să îți amâni toate planurile făcute pe acest weekend. Una dintre prietenele tale va trece prin niște momente destul de dificile și va avea mare nevoie de sprijinul tău și poate și de un mic împrumut.

Rac

Ai ajuns la concluzii destul de importante referitoare la viitorul tău. Nu vei mai sta pe loc și vei începe să depui eforturi în această direcție. Ești de părere că un lucru bun realizat necesită investiții care să fie făcute din timp.

Leu

Nu ai obiceiul de a-ți încălca principiile după care te ghidezi în viață însă se pare că vei fi constrânsă de situație. Cineva drag trece printr-o perioadă destul de critică și va trebui să depui anumite sacrificii destul de serioase pentru a-l putea ajuta.

Fecioară

Weekendul tău va fi unul plin de tensiune. Este foarte posibil să ai anumite probleme de sănătate, deoarece starea ta de spirit se va schimba de la un moment la altul și nu vei găsi nicio explicație pentru acest lucru.

Balanță

Ai tot planificat o mică călătorie de ceva timp însă nu a apărut momentul oportun pentru a o face. Ei bine, acest weekend pare a fi momentul ideal. Nu vei mai sta pe gânduri și vei porni la drum.

Scorpion

Pentru tine, finalul acestei săptămâni va însemna și finalul nervilor tăi. Lumea pare a fi împotriva ta și nimeni nu va vrea să te susțină în planurile pe care ți le propui. Nu dispera, de multe ori ai reușit de una singură să treci prin momentele de impas apărute în viața ta!

Săgetător

Vei dedica weekendul pentru a te concentra pe treburi ce țin de locul de muncă. Deși nu îți face mare plăcere acest lucru, tot va trebui să depui puțin efort, deoarece ai nevoie de niște bani în plus.

Capricorn

Dedici weekendul motivării tale personale, deoarece te simți puțin cam dezamăgită de ceea ce se întâmplă în jurul tău. Nu vrei să ajungi în prag de disperare și consideri că este mai bine să investești în tine însăți și în persoana de succes care vrei să devii.

Vărsător

Trebuie să te desparți de tot ceea ce ține de trecutul tău, deoarece pare să îți facă doar rău. Încearcă să te concentrezi numai pe prezent și să îți planifici din timp activitățile viitoare, deoarece doar acestea te vor duce pe un drum bun…

Pești

Situația ta financiară a ajuns la un nivel destul de satisfăcător însă tot nu pari a fi mulțumită. În weekendul acesta vei planifica activitățile pe care vrei să le derulezi pe viitor, cu scopul de a obține și mai mulți bani pe care apoi să-i investești într-o mică afacere personală.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed