Horoscop-ul banilor pentru weekendul 17-19 iulie 2015

Share

Horoscopul de weekend 17-19 iulie 2015. Citeste horoscopul de weekend 17-19 iulie 2015 si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Horoscop de weekend 17-19 iulie 2015

Berbec

O să faci drumuri şi e nevoie să îţi iei mai multe haine la tine. Profită de această oportunitate pentru a te relaxa. Tempo-ul vieţii tale este tot mai alert.

Taur

Vei lua parte la un eveniment mult aşteptat, însă fii pregătit să cheltuieşti mulţi bani. E nevoie să revizuieşti atent disponibilul tău şi să începi să îţi planifici banii.

 

Gemeni

Rudele nu îţi vor da pace, iar, în urma vizitelor, va trebui să iei parte la diverse activităţi. Nu ar trebui să fie nicio problemă deoarece energia ta este la cote maxime.

 

Rac

Weekendul va fi plin, ceea ce te va obosi. Ai multe treburi de rezolvat, multe detalii de luat în calcul şi multe stări diverse. După toate acestea, îţi vor veni nişte idei pentru care vei face o fixaţie.

 

Leu

Este posibil să primeşti un cadou nu foarte plăcut, dar păstrează aparenţele. Eşti destul de popular în acest weekend şi te bucuri de prezenţa neîntreruptă a persoanelor în jurul tău.

 

Fecioară

Eşti aproape de un prieten care are un scop bun, însă nu ia şi deciziile cele mai înţelepte. Nu îl critica, ci ajută-l să îşi dea seama de ceea ce face greşit. Ai o influenţă bună asupra tuturor şi responsabilităţile vor creşte tocmai datorită încrederii pe care o au toţi în tine.

 

Balanţă

Ai predipoziţie spre a vinde iluzii în loc să fii sigur de ceea există şi să oferi argumente. Nu influenţa în mod negativ o persoană la care ţii. Mai degrabă porneşte la drum şi profită de aventuri.

 

Scorpion

După o săptămână plină de stres, poţi să te bucuri de un weekend agitat şi vesel, la care va lua parte şi familia ta. Încearcă să te bucuri din plin de această relaxare “agitată” deoarece problemele tale nu s-au rezolvat şi vor continua să îţi dea bătăi de cap.

 

Săgetător

E foarte posibil să fie nevoie de intervenţia ta într-o problemă familială. Deşi nu vrei să ajuţi respectiva persoană, va trebui să fii îngăduitor. Trebuie să te odihneşti ca să îţi încarci bateriile şi să revii la gânduri mai bune în legătură cu toate aspectele vieţii tale.

Capricorn

Ai foarte multă treabă şi eşti concentrat pe terminarea tuturor obligaţiilor. Perfecţionismul te caracterizează şi vei face orice ca să te organizezi şi mai bine. Dacă ai ocazia, încearcă să te relaxezi.

 

Vărsător

Dacă eşti într-o relaţie, trebuie să acorzi atenţia cuvenită partenerului de viaţă deoarece a fost foarte neglijat în ultimul timp. Dacă nu, este posibil să îţi aduci aminte de o persoană dragă din trecut. Planurile de ieşit în oraş s-ar putea contramanda.

Peşti

Va fi un weekend distractiv. Te vei dedica total activităţilor relaxante. Poţi să revii în cadrul familiei pentru că oricum ai absentat mult. Nu vei regreta această decizie!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news