HomeHoroscop Horoscop 22 MAI 2017: Capricornii se preocupă de sănătate

Horoscop 22 MAI 2017: Capricornii se preocupă de sănătate

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 897 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/05/Horoscop-22-MAI-2017.jpg

Racii trebuie să înveţe să se bucure de ceea ce au, Balanţele pun la bătaie planurile pentru viitor, iar Capricornii se preocupă de sănătate.

 • BERBEC

În timp ce colegii tăi lasă garda jos şi preferă să se relaxeze, tu ai de gând să dai tot ce ai tu mai bun pentru a-ţi impresiona şeful, iar acest lucru se va reflecta foarte bine în promovarea pe care urmează să o primeşti.

 • TAUR

Perioada aceasta se caracterizează prin dispoziţii schimbătoare, motiv pentru care se recomandă să laşi puţin munca deoparte şi să iei o pauză menită să te ajute să îţi recapeţi forţele şi să decizi încotro vei vrea să îţi îndrepţi acţiunile de acum înainte.

 • GEMENI

Urmează o perioadă în care vei vrea să îţi limpezeşti gândurile, dat fiind faptul că stresul la care ai fost supusă în ultima perioadă a cam început să îşi spună cuvântul.

 • RAC

În această perioadă vezi numai partea negativă a lucrurilor, iar asta îţi cam afectează relaţiile cu cei din jur. Pune punct acestui cerc vicios şi focalizează-ţi mintea asupra lucrurilor pentru care eşti recunoscătoare că fac parte din viaţa ta sau pentru poziţia în care te afli acum.

 • LEU

După anumite certuri care au izbucnit, pare că se lasă liniştea în viaţa ta. Este un moment perfect pentru a te gândi la ceea ce îţi doreşti şi a lua cele mai bune decizii în cazul în care vrei să îţi faci planuri de viitor.

 • FECIOARĂ

Hărnicia cu care ai lucrat din toate punctele de vedere îşi spune cuvântul, iar acum, a venit vremea să culegi roadele acţiunilor tale. Acest lucru te motivează să îţi depăşeşti limitele şi să îţi propui să evoluezi continuu. Totuşi, acordă atenţie şi situaţiei financiare!

 • BALANŢĂ

În momentul în care vezi cât de departe au ajuns alţii pe drumul vieţii, te cuprinde o stare de gelozie constructivă, întrucât îţi doreşti şi tu ceea ce este mai bun. Continuă să munceşti din greu pentru visurile tale şi nu te da bătută!

 • SCORPION

A trecut perioada de linişte în care singurul lucru pe care îl aveai de făcut era să profiţi de momentul prezent şi a venit vremea să pui din nou umărul la treabă dacă vrei ca pe viitor să îţi poţi permite excursia mult visată sau perechea de pantofi de designer la care râvneşti.

 • SĂGETĂTOR

Faptul că eşti pusă in situaţii nu tocmai comode te face să te simţi puţin neliniştită, iar soluţia cea mai bună ar fi să ceri sfaturile celor din jur sau ale unui specialist pentru a putea trece de această perioadă nu tocmai plăcută.

 • CAPRICORN

Ai dat tot ce ai avut tu mai bun, iar asta se vede în succesul care te înconjoară; totuşi, sănătatea îţi cam face probleme în ultima vreme, iar acum ai decis că a venit timpul să ai grijă de tine din toate punctele de vedere. Consultă un medic sau un nutriţionist pentru a te asigura că ai parte de o viaţă sănătoasă.

 • VĂRSĂTOR

Romantismul pune stăpânire pe tine, iar partenerul de viaţă este mai mult decât încântat că faci tot posibilul să ţii aprinsă flacăra pasiunii dintre voi. Profită de acest impuls şi stabileşte câteva ieşiri romantice alături de cel de lângă tine…

 • PEŞTI

Optimismul nu este tocmai punctul tău forte, dar se pare că lucrurile se schimbă. Abia acum vezi că un mic proiect ratat nu este un capăt de lume sau dacă ai încheiat o relaţie vei avea mai mult timp pentru tine. A venit vremea să vezi că orice eşec este un pas înainte, chiar dacă nu pare la prima vedere.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed