Home Horoscop Horoscop 24 Aprilie 2017 – Gemenii își rezolvă problemele de cuplu

Horoscop 24 Aprilie 2017 – Gemenii își rezolvă problemele de cuplu

autor Elena Yvette
926 views

Horoscop 24 Aprilie 2017: Taurii pregătesc multe cadouri pentru prieteni, Gemenii își rezolvă problemele de cuplu, iar Fecioarele fac o vizită unei persoane dragi.

24-Aprilie-2017

Horoscop 24 Aprilie 2017 Berbec

Este posibil ca astăzi să ajungi la biserică pentru o ceremonie sau poate chiar la o aniversare. Multe lucruri te vor lua prin surprindere și vei întâlni persoane noi, care vor dori să se apropie de tine foarte mult, poate chiar într-un mod mai personal.

Horoscop 24 Aprilie 2017 Taur

Vei avea parte de o sesiune de shopping, deoarece ai nevoie de lucruri noi pentru casa ta, lucrurile utile sau chiar decorative. Poți să faci o vizită rudelor sau unor prieteni mai îndepărtați, să mai aduci fericirea și pe chipul lor. S-ar putea să nu îți petreci noaptea acasă.

Horoscop 24 Aprilie 2017 Gemeni

S-ar putea să te bucuri de o ieșire în oraș sau de un spectacol de teatru. Vei avea parte de o schimbare bruscă, în bine de data aceasta, în ceea ce privește relația cu persoana iubită. Poate veți ajunge la un numitor comun și veți alunga răceala dintre voi.

Horoscop 24 Aprilie 2017 Rac

Este posibil să fii convinsă de câțiva prieteni să porniți împreună o mică afacere, dar totuși prosperă. Datorită acestora, vei avea posibilitatea să călătorești mult și să cunoști oameni importanți, care te vor ajuta în afacerea ta.

Horoscop 24 Aprilie 2017 Leu

Vei primi o invitație din partea prietenilor, să mergeți să vizitați împrejurimile. Curiozitatea și cheful de viață te vor atrage în această aventură, care îți va aduce doar amintiri frumoase. Este foarte bine că începi să te mai destinzi, deoarece chiar ai nevoie după perioada stresantă de la muncă.

Horoscop 24 Aprilie 2017 Fecioară

Te vei mobiliza foarte repede atunci când vei afla că o persoană dragă are nevoie de tine și o vei vizita de urgență. Poate are nevoie de tine pentru un sfat, o îmbrățișare sau chiar pentru simpla ta prezență. Nu te întoarce din drum chiar dacă ai uitat de un mic cadou.

Horoscop 24 Aprilie 2017 Balanță

Ai nevoie să faci o investiție mai costisitoare, așa că trebuie să găsești cea mai avantajoasă metodă. Vei rămâne surprinsă cine îți va da cel mai bun sfat în această privință, poate chiar o persoană de care îți era foarte dor și nu te-ai fi așteptat să o mai vezi vreodată.

Horoscop 24 Aprilie 2017 Scorpion

S-ar putea să-ți găsești în sfârșit “alesul” și să vă puteți forma o relație stabilă, așa cum îți doreai de mult timp. Niște cunoștințe noi vă vor determina să vă găsiți noi pasiuni și hobby-uri, iar acest lucru te va face să te simți împlinită și fericită în preajma oamenilor care te iubesc.

Horoscop 24 Aprilie 2017 Săgetător

Gândul de a te muta undeva în afara țării îți dă de mult târcoale, iar acum poate e momentul cel mai potrivit, deoarece o persoană venită din străinătate îți oferă această oportunitate. Vedetele mondene te influențează foarte mult în ceea ce privește vestimentația, dar totuși ar trebui să îți creezi stilul propriu.

Horoscop 24 Aprilie 2017 Capricorn

Vei avea parte de multe surprize plăcute din partea prietenilor. Poate o petrecere de bun-venit, câteva cadouri și multe îmbrățișări îți vor aduce aminte de perioada copilăriei și te vor ajuta să uiți de problemele din ultima vreme.

Horoscop 24 Aprilie 2017 Vărsător

Ai nevoie de puțină adrenalină în viața ta, mai ales că în ultima vreme ai devenit o persoană foarte sedentară. O ieșire cu familia te-ar ajuta mult, cu condiția ca vremea de afară să fie una însorită și foarte plăcută…

Horoscop 24 Aprilie 2017 Pești

Cum altfel ți-ai putea petrece această zi frumoasă, decât să ieși la o plimbare cu prietenii sau poate chiar să faceți niște activități amuzante și interactive? Astăzi pari deschisă la nou, iar acest lucru te va ajuta, pentru că nu trebuie să te ferești de nimic.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed