Home Horoscop Horoscop 28 Decembrie 2018: astazi Capricornii primesc o surpriza

Horoscop 28 Decembrie 2018: astazi Capricornii primesc o surpriza

autor Elena Yvette
15 vizualizari
Horoscop 28 Decembrie 2018

Horoscop 28 Decembrie 2018: Capricornii primesc o surpriză, Fecioarele vor avea parte de distracție, iar Racii rezolvă o problemă, potrivit horoscop 28 Decembrie 2018.

Nativilor Fecioară le este recomandat să acorde importanță detaliilor, iar nativilor Balanță, să fie mult mai politicoși. Cât despre Pești, implicarea în mici activități le va aduce beneficii.

Horoscop 28 Decembrie 2018

Horoscop 28 Decembrie 2018 Berbec

Pe parcursul zilei de astăzi te gândești serios asupra viitorului relației tale sentimentale, potrivit horoscop 28 Decembrie 2018. Relația ta cu partenerul de viață s-a răcit în ultimul timp din cauza indiferenței tale. Astăzi vă veți discuta toate problemele și veți încerca să le rezolvați.

Nu ezita să întorci ajutorul pe care îl primești, chiar dacă vei renunța uneori la timpul tău liber! Caută o soluție pe cale pașnică pentru a repara o greșeală a unui coleg, a unui apropiat, potrivit horoscop 28 Decembrie 2018!

Horoscop 28 Decembrie 2018 Taur

Astăzi e o zi prielnică întâlnirilor. Vei avea o întâlnire de afaceri importantă, potrivit horoscop 28 Decembrie 2018. Dacă reușești să-ți surprinzi partenerul, vei câștiga pe planul profesional, dar și pe cel personal. S-ar putea să primești o sumă de bani pe care vrei să o investești în propria persoană.

Rămâi la fel de calm și în situațiile tensionate, căci agitația ta îi va afecta și pe cei din jurul tău! Nu te pripi în luarea unor decizii, potrivit horoscop 28 Decembrie 2018! Meditează de două ori asupra problemei!

Horoscop 28 Decembrie 2018 Gemeni

Te deranjează comportamentul colegilor de la locul de muncă și ai fost tăcut în această privință. Astăzi hotărăști să-ți expui părerea și nemulțumirea față de ei, potrivit horoscop 28 Decembrie 2018.
S-ar putea să stârnești unele conflicte, așa că să ai grijă!

Nu te lăsa învins de încercările de azi! Este o zi frumoasă și este bine să ieși din casă! Preocupă-te de activitățile care te vor ajuta să îți atingi obiectivul, nu te lăsa distras, potrivit horoscop 28 Decembrie 2018!

Horoscop 28 Decembrie 2018 Rac

În ultimul timp te-a frământat destul de mult o problemă personală. Astăzi este timpul să rezolvi afacerile neîncheiate cu o persoană apropiată ție, potrivit horoscop 28 Decembrie 2018. Privești lucrurile cu mult calm, iar această atitudine este bună.

Cotidianul te poate aduce într-o stare mai puțin plăcută. Este timpul să faci o schimbare, să lași trecutul în urmă, potrivit horoscop 28 Decembrie 2018! Lasă-te surprins de către partenerul de viață și nu refuza să te lași răsfățat!

Horoscop 28 Decembrie 2018 Leu

Crezi că lumea se învârte în jurul tău, dar nu este chiar așa, potrivit horoscop 28 Decembrie 2018. Vei fi dezamăgit de persoane la care nu te așteptai, deoarece comportamentul și limbajul tău față de acestea lasă de dorit.

Unele lucruri este mai bine să le eviți, astăzi nu trebuie să te implici în conflicte sau să te amesteci în problemele celor din jur, potrivit horoscop 28 Decembrie 2018. Poți începe o serie de activități care să îți ocupe timpul liber.

Horoscop 28 Decembrie 2018 Fecioară

Ai muncit mult în ultima vreme, așa că astăzi vei merge la o petrecere sau chiar la o întâlnire, potrivit horoscop 28 Decembrie 2018. Te vei distra pe cinste și îți vei încărca bateriile cu energie și pozitivism.

O mică neatenție te poate plasa în mijlocul unui mic conflict, așadar fii mai atent asupra detaliilor! Regăsește-ți echilibrul și începe-ți ziua printr-un moment de sinceritate vizavi de partenerul de viață, potrivit horoscop 28 Decembrie 2018.

Horoscop 28 Decembrie 2018 Balanță

Reușești să te faci remarcat la locul de muncă și strângi laude din partea colegilor.
Atmosfera din familie lasă de dorit din cauza unor datorii, potrivit horoscop 28 Decembrie 2018. Trebuie să te gândești cât mai repede la o soluție.

Nu aștepta să preia cei din jur inițiativa sau să îți vină în ajutor cu câteva idei în planul profesional. Nu uita să fii amabil cu cei dragi, pentru a evita unele conflicte spontane. Nu te avânta în decizii, hotărâri sau verdicte, potrivit horoscop 28 Decembrie 2018! Fii calm în astfel de momente și ia decizii „la rece”!

Horoscop 28 Decembrie 2018 Scorpion

Te simți minunat deoarece o prietenă veche te va vizita. Îți vei petrece toată ziua alături de aceasta. Spre seară vei fi alături de familie, potrivit horoscop 28 Decembrie 2018.

Privește în jurul tău! Poți observa cu ușurință cât de mult te apreciază cei de lângă tine! Întreaga ta muncă va fi răsplătită dacă vei ști cum să te impui. Exprimă-ți mulțumirea/nemulțumirea și vorbește deschis despre așteptările tale, potrivit horoscop 28 Decembrie 2018!

Horoscop 28 Decembrie 2018 Săgetător

Încă de astăzi îți faci planuri de vacanță, potrivit horoscop 28 Decembrie 2018. Te gândești să pleci undeva alături de partenerul de viață. Ai grijă să-i ceri părerea acestuia, ca timpul vostru liber să se sincronizeze.

Respectă deciziile celor din jur și nu forța lucrurile! Trebuie să pui capăt unui șir lung de întrebări mai mult sau mai puțin supărătoare din partea membrilor familiei și să te bucuri de momente de singurătate, potrivit horoscop 28 Decembrie 2018!

Horoscop 28 Decembrie 2018 Capricorn

Astăzi primești vești bune, potrivit horoscop 28 Decembrie 2018. La locul de muncă este posibil să obții o sumă de bani, iar acasă, partenerul de viață s-ar putea să-ți pregătească o cină romantică. Ai o atitudine pozitivă și te simți bine.

Apelează la un specialist pentru problema ta, care nu te lasă să te gândești la nimic altceva! Discută cu partenerul de viață despre viitor sau situația actuală a cuplului, potrivit horoscop 28 Decembrie 2018!

Horoscop 28 Decembrie 2018 Vărsător

Se pare că astăzi vrei să ieși din tipar. Îți dorești să-ți impresionezi colegii prin atitudinea ta însă s-ar putea să nu reușești, potrivit horoscop 28 Decembrie 2018. Ai grijă, nu te comporta superior cu aceștia, pentru că nu vei reuși decât să stârnești discuții!

Fii răbdător și explică celor din jur ceea ce consideri tu că este mai bine pentru bunul mers al lucrurilor. Nu te impacienta! Ocupă-te și de treburile casnice în egală măsură cu partenerul tău de viață, potrivit horoscop 28 Decembrie 2018!

Horoscop 28 Decembrie 2018 Pești

Toată lumea se bazează pe tine, iar acest lucru te macină pe interior. Nu vrei să dezamăgești pe nimeni și tocmai de aceea te simți debusolat, potrivit horoscop 28 Decembrie 2018. Nu te mai gândi la părerile celorlalți, deoarece nu trebuie să te simți presat, altfel nu vei reuși să faci ceea ce îți propui…

Implică-te mai mult în activitățile celor dragi! Vei fi apreciat și invitat mai des să iei parte la acestea. Renunță la momentele de singurătate și distrează-te, te sfătuiește horoscop 28 Decembrie 2018!

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!