HomeHoroscopHoroscop astrocafe Horoscop saptamanal 21-27 Martie 2016

Horoscop saptamanal 21-27 Martie 2016

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/02/Horoscop-saptamanal-21-27-Martie-2016.jpg

Horoscopul saptamanal 21-27 Martie 2016. Citeste horoscopul saptamanii 21-27 Martie si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Berbec

Săptămâna începe cu o răsplată pentru eforturile depuse în ultimul timp. Oportunităţile vor continua să apară. Acordă atenţia necesară documentelor pe care trebuie să le semnezi, ca să nu pierzi din vedere anumite detalii.

Taur

O să ai nevoie de timp pentru tine, dar va trebui să sugerezi acest lucru celor din jurul tău, pentru a nu te stresa. Dacă nu comunici planurile tale, lumea nu are de unde să ştie ce doreşti să faci. E indicat să comunici lucrurile direct, pentru a nu lăsa loc de critici sau suspiciuni.

Gemeni

Nu este de ajuns doar să îţi doreşti ca unele lucruri să se întâmple, aşa că ar fi bine să realizezi ceva pentru a-ţi finaliza proiectele. Cu efort susţinut şi muncă făcută cu pasiune, cu siguranţă vei avea succes în tot ceea ce întreprinzi.

Rac

Dacă eşti Rac, acum e momentul să îţi părăseşti de tot carapacea şi să înfrunţi cu încredere lumea. Eşti proactiv, deschis şi dispus să înveţi lucruri noi. Aspectele financiare sunt şi ele foarte bine evidenţiate. În ceea ce priveşte comunicarea, poate ar fi mai bine să asculţi în loc să vorbeşti permanent.

Leu

Eşti într-o dispoziţie de zile mari, iar oportunităţile nu vor lipsi. Acţionează cu tact şi gândeşte-te mult înainte de a lua vreo decizie. Ai grijă la cei care îţi dau sfaturi şi nu te lăsa influenţat. Dacă ai nevoie de timp pentru a acţiona, ia-ţi tot timpul necesar.

Fecioară

Munca în echipă nu merge conform planului şi este posibil să iei atitudine pentru a delega noi responsabilităţi. Corectează ceea ce trebuie corectat. Oferă argumente pentru fiecare acţiune în parte şi vei reuşi să te impui în faţa coechipierilor mai îndărătnici.

Balanţă

Te vei implica din ce în ce mai mult în activităţile profesionale şi nu vei avea timp pentru viaţa personală. Dacă vrei să atingi o nouă treaptă în carieră, acum este momentul să faci eforturi. Prietenii îţi vor fi aproape zilele acestea.

Scorpion

Nu e o săptămână în care să acţionezi cu impulsivitate, căci ai putea să strici anumite parteneriate/relaţii. E nevoie de mult calm, de meditaţie şi de o clarificare a ideilor şi priorităţilor tale. Numai după ce vei reuşi să îţi pui ordine în viaţă, vei lua decizii mai bune.

Săgetător

E nevoie să mergi pe un drum mai dificil pentru a putea ajunge la ceea ce îţi doreşti. Nu întotdeauna calea cea mai simplă e şi cea mai bună. Dacă acţionezi onest şi cu tact, vei salva oportunităţi importante pe care să le fructifici pe viitor.

Capricorn

Relaţiile de orice fel sunt foarte bine evidenţiate săptămâna aceasta: vei lega parteneriate şi prietenii noi, iar aspectele romantice te vor bucura nespus. În ceea ce priveşte cariera, te vei aglomera de activităţi. Încearcă să iei lucrurile cu calm.

Vărsător

Deşi ai un aer paşnic şi nimic nu pare a te supăra, ar fi bine să dai importanţă evenimentelor care apar. Atenţia ta trebuie să se aplece mai ales asupra muncii şi sănătăţii.

Peşti

Săptămâna aceasta e cazul să pui mult accent pe pasiunile tale, deoarece te-ai neglijat în ultimul timp. De fapt, trebuie sa te concentrezi asupra ta pe orice plan: muncă, prietenii, ieşiri, sănătate.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed