HomeHoroscopHoroscop astrocafe Află ce-ţi rezervă astrele în prima parte a săptămânii!

Află ce-ţi rezervă astrele în prima parte a săptămânii!

autor Elena Yvette
870 views 2 minute timp de citit

Descoperă ce-ţi rezervă horoscopul până pe 20 august.

Află ce-ţi rezervă astrele în prima parte a săptămânii!

BERBEC

E necesar ca întreg intervalul să depăşiţi noile obstacole fără să apelaţi la complicate scenarii profesionale ori la bunăvoinţa şefilor. Din păcate, excesele încep să-şi spună cuvântul începând de joi. Vă întâmpinaţi colaboratorii cu resentimente şi le daţi de gândit şefilor despre amabilitatea dv.

TAUR

De miercuri, ocoliţi munca grea şi vă afirmaţi calităţile într-un context extrem de original. Complicaţiile sentimentale sunt la ordinea zilei şi ar fi bine să nu vă avântaţi în a face noi declaraţii de iubire. Aveţi numeroase idei foarte valoroase, şi vă grăbiţi să le comunicaţi vineri prietenilor.

GEMENI

Primiţi încă de marţi mesaje mai puţin bune de la rudele aflate în alte localităţi. Veştile vă tulbură pacea familială, dar reacţiile celor dragi sunt totuşi previzibile. Optimismul revine de abia vineri. Este de preferat să începeţi o dietă drastică, pentru a nu se declanşa o nouă criză hepatică.

RAC

Aveţi prea mare încredere în partenerul de viaţă miercuri şi sunteţi înşelată într-o manieră neaşteptată. Asistaţi în schimb cu deosebită plăcere joi la progresul pe care îl înregistrează cea mai dragă persoană din anturajul intim. Consideraţi că o parte din merite vă revin şi aveţi dreptate pe deplin.

Predicţiile astrale pentru celelalte zodii le găseşti AICI.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..