Horoscop saptamanal 13-19 Ianuarie 2020: Gemenii au parte de succes la locul de muncă

Share

Horoscop saptamanal 13-19 Ianuarie 2020: Gemenii au parte de succes la locul de muncă, relațiile Racilor sunt pe calea cea bună, iar productivitatea Vărsătorilor nu rămâne neobservată.

Horoscop saptamanal 13-19 Ianuarie 2020

Berbec

În cursul acestor zile vei intra în posesia unei sume de bani, una care provine dintr-o sursă necunoscută, însă este posibil ca reușita ta profesională să fie responsabilă de acest lucru. Ai avut parte de susținere din partea celor dragi și ai reușit să duci la bun sfârșit toate proiectele și sarcinile pe care le aveai de rezolvat.

Taur

Săptămâna aceasta te vei întâlni cu o persoană pe care ai avut ocazia să o cunoști prin intermediul unor prieteni. Se pare că aceasta manifestă un interes sporit față de persoana ta însă nici ție nu pare să îți fie indiferentă.

Gemeni

Cariera ta va cunoaște un avans sporit în cursul acestei săptămâni. Ți se va acorda mână de conducere asupra unui proiect, iar cu această ocazie îți vei putea evidenția toate priceperile și talentele ascunse pe care le ai. Șansele ca ulterior să ai parte de o promovare sunt foarte mari.

Rac

Relația cu persoanele de sex opus vor evolua cât se poate de bine în cursul acestor zile. Peste tot pe unde vei merge vei face o impresie bună și se vor aduce numai complimente la adresa ta. Vei primi chiar și niște oferte sau invitații destul de interesante.

Leu

Partenerul tău va avea nevoie de toată atenția ta în cursul acestei săptămâni. Acesta se confruntă cu unele mici probleme și numai tu poți să-i fi alături pentru a-l ajuta să treacă mai ușor peste acestea; este posibil ca programul tău să sufere mici modificări din această cauză.

Fecioară

Când îți place ceea ce faci, o faci cu mare drag și pasiune, însă când ai de pierdut, suferi la fel de mult. Dacă ești pe punctul de a suferi o pierdere, ar fi bine să încerci să te menții pe poziție și să nu îți pierzi speranța. Unele lucruri le pierdem pentru a putea primi ceva mai bun.

Balanță

Cu ocazia unei scurte vizite într-o nouă locație vei cunoaște o persoană nouă, una cu ajutorul căreia ai putea să realizezi multe proiecte de succes pe viitor. Ar fi bine să încerci să dezvolți o relație cu aceasta, ai avea numai de câștigat prin intermediul ei.

Scorpion

Te gândești să faci o schimbare în viața ta, una care, cel mai probabil, este legată de stilul de viață pe care-l duci. Ar fi bine să te gândești să practici un sport sau măcar să faci mișcare în mod regulat. Cu siguranță ar fi de mare folos.

Săgetător

Realizezi că ai nevoie de prezența mai accentuată a persoanelor dragi în viața ta. Uneori ai impresia că treci de una singură prin momentele cele mai grele din viața ta, însă cauza ar putea fi aceea că nu aloci suficient timp pentru a petrece mai multe momente frumoase alături de familie sau prieteni.

Capricorn

A venit momentul să închei un capitol din viața ta. Unele lucruri nu te duc nicăieri și te țin pe loc, așa că ar fi bine să identifici care sunt acestea pentru a le putea elimina treptat. Încearcă să te concentrezi doar asupra acelor aspecte și persoane care îți sunt într-adevăr de folos.

Vărsător

Se pare că ești cu un pas mereu înaintea colegilor tăi de muncă, lucru care nu rămâne neobservat. Superiorii tăi vor să te răsplătească pentru acest lucru, însă o parte din colegi nu sunt foarte bucuroși. Cel mai bine ar fi să îți vezi de treaba ta și să nu te preocupi de ceea ce cred aceștia…

Pești

Programul tău legat de timpul liber va suferi niște modificări săptămâna aceasta. Se pare că intervine ceva care va necesita să faci o scurtă călătorie, una care, cel mai probabil, este legată de viața personală.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news