Home HoroscopHoroscop astrocafe Horoscop saptamanal 15-21 Iulie 2019

Horoscop saptamanal 15-21 Iulie 2019

autor Elena Yvette
960 views
Horoscop saptamanal 15-21 Iulie 2019

Horoscop saptamanal 15-21 Iulie 2019: Citeste horoscopul saptamanii 15-21 Iulie 2019si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Horoscop saptamanal 15-21 Iulie 2019

Horoscop saptamanal 15-21 Iulie 2019 Berbec

Apar invitații la nenumărate evenimente sociale și e bine să le dai curs. E o săptămână potrivită pentru a lega prietenii noi sau a trăi o posibilă relație de iubire. La muncă, nu acorzi atenția necesară detaliilor și vei primi critici consistente.

Horoscop saptamanal 15-21 Iulie 2019 Taur

Relațiile cu persoanele apropiate vor avea de suferit în aceste zile. Se pare că nu poți găsi o cale de comunicare și vor fi multe opinii și sentimente contrare. De asemenea, relația cu partenerul de viață va avea nevoie de câteva clarificări însă ești incapabil să te exprimi în acord cu ceea ce simți.

Horoscop saptamanal 15-21 Iulie 2019 Gemeni

Zilele acestea trebuie să acorzi atenție familiei. Vor fi discuții importante și vei regăsi căldura căminului. Aspectele financiare sunt bine conturate. Ar fi cazul să fii alert la muncă, deoarece pierzi din vedere anumite lucruri, iar bârfele par a nu se mai opri.

Horoscop saptamanal 15-21 Iulie 2019 Rac

Vei fi luat prin surprindere de prieteni, căci aceștia vor scoate la iveală sentimente și opinii la care nu te gândeai. La muncă, vei simți rutina tot mai mult însă trebuie să respecți procedurile, ca să nu ai neînțelegeri cu superiorii.

Horoscop saptamanal 15-21 Iulie 2019 Leu

Animozitățile de la muncă încetează, iar nivelul stresului se va reduce. Weekendul trebuie rezervat ieșirilor romantice, deoarece persoana iubită are nevoie de afecțiunea ta. Un prieten apropiat e posibil să îți ceară ajutorul.

Horoscop saptamanal 15-21 Iulie 2019 Fecioară

Comunicarea cu persoana iubită este foarte bună și vă puteți reinventa relația acum. Cineva apropiat îți va cere o sumă de bani. Ar trebui să analizezi totul cu atenție și să ceri garanții, pentru că pot apărea neînțelegeri.

Horoscop saptamanal 15-21 Iulie 2019 Balanţă

Ai tendința să te întorci în trecut și să te gândești permanent dacă ai luat unele decizii bune atunci. Se recomandă să analizezi profund totul, să tragi concluzii și să privești spre viitor. De asemenea, bucură-te de prezentul care îți aduce în cale momente frumoase cu persoanele apropiate.

Horoscop saptamanal 15-21 Iulie 2019 Scorpion

Șefii de la muncă îți vor prezenta idei noi pentru a derula proiectele pe rol într-un alt mod, ceea ce te va demobiliza puțin. Mai bine ți-ai pune și tu creativitatea în mișcare pentru a le derula mai rapid și mai bine. Poate apărea o relație mai veche de iubire.

Horoscop saptamanal 15-21 Iulie 2019 Săgetător

Persoana iubită va avea multe cerințe săptămâna aceasta și te vei simți copleșit. Nu îți face planuri nerealizabile în dragoste sau pe oricare alt plan. Poți evolua cu pași mici și siguri. Folosește diplomația la muncă, deoarece vor apărea situații complicate.

Horoscop saptamanal 15-21 Iulie 2019 Capricorn

Și tu vei avea de furcă în vâltoarea cerințelor venite de la persoanele apropiate. Toți te vor copleși cu cerințele, atenția și energia lor. Când ai ocazia să te refugiezi pentru a te relaxa, fă-o! Se recomandă să păstrezi o distanță emoțională față de tot ce se va întâmpla.

Horoscop saptamanal 15-21 Iulie 2019 Vărsător

E cazul să te concentrezi pe cămin și să iei anumite decizii importante. Lucrurile nu vor evolua în bine dacă amâni mereu rezolvarea unor probleme. La muncă vor apărea multe schimbări, iar tu trebuie să îți demonstrezi activitatea…

Horoscop saptamanal 15-21 Iulie 2019 Peşti

Aspectele financiare sunt evidențiate zilele acestea: trebuie să faci diverse rapoarte, calcule, să gândești pragmatic și în vederea succesului financiar. Nu te pierde în lucruri mărunte. Canalizează-ți energia pe ceea ce e important!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed