HomeHoroscopHoroscop astrocafe Horoscop saptamanal 16-22 Decembrie 2019: Săgetătorii au parte de surprize

Horoscop saptamanal 16-22 Decembrie 2019: Săgetătorii au parte de surprize

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,7K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/12/Horoscop-saptamanal-16-22-Decembrie.jpg

Horoscop saptamanal 16-22 Decembrie 2019: Leii au ocazia să iasă în evidență, Fecioarele reușesc să atragă aprecieri din partea superiorilor, iar Săgetătorii au parte de surprize pe mai multe planuri.

Horoscop saptamanal 16-22 Decembrie 2019

Berbec

Stai bine la capitolul finanțe, dar nu este indicat să acorzi niciun împrumut în această perioadă. Astrele nu par să te favorizeze din acest punct de vedere, așa că ai grijă la acest aspect. Weekendul anunță momente frumoase petrecute alături de prieteni.

Taur

Eşti în căutare de ceva nou şi nu scoţi din plan posibilitatea de a face schimbări în ceea ce privește viața profesională. Poate dacă găsești ceva nou, vei avea mai multe șanse să îți pui în evidență calitățile pe care le ai.

Gemeni

La locul de muncă, ai inițiativă şi îţi arăţi abilităţile profesionale, ceea ce este foarte bine, însă viața ta personală pare să înregistreze anumite minusuri. Ar fi bine să vezi care sunt acestea și cum anume le poți remedia cât mai devreme.

Rac

Atenție mare în ceea ce privește interacțiunile cu colegii de muncă. Unii dintre aceștia au anumite interese și nu le pasă dacă cineva suferă în procesul lor de atingere a acestora. Dacă vezi că poți avea se suferit, ar fi bine să eviți contactul cu aceste persoane.

Leu

În cursul primelor zile ale acestei săptămâni, starea ta de sănătate va cunoaște îmbunătățiri, asta mai ales dacă te-ai confruntat cu unele probleme în ceea ce o privește. Ai ocazia să iei parte la un proiect interesant și vei putea ieși de sub semnul anonimatului cu ajutorul acestuia.

Fecioară

Ești pusă pe fapte mari, iar acest lucru nu trece neobservat de către superiorii tăi de la locul de muncă. Reușești să găsești modalități de soluționare a unor probleme care dădeau tuturor bătăi de cap, lucru pentru care vei fi recompensată pe finalul săptămânii.

Balanță

Primele zile din săptămână te prind ocupată cu sarcinile ce țin de locul tău de muncă. Vrei să fii productivă însă unii factor externi te vor împiedica într-o mică măsură. Nu te lăsa descurajată și încearcă să găsești o modalitate prin care să avansezi, chiar dacă o faci cu pași mărunți.

Scorpion

Bateriile tale nu par a fi încărcate pentru a face față sarcinilor pe care le ai de rezolvat în prima parte a săptămânii. Cu toate acestea, pe la mijlocul acesteia par să îți revii cât de cât și reușești să te ocupi de o mare parte din sarcinile pe care le aveai programate pentru aceste zile.

Săgetător

Astrele favorizează romantismul în zilele din miezul săptămânii, motiv pentru care s-ar putea să ai parte de o surpriză din partea partenerului. Lucrurile evoluează în direcția potrivită și există șanse mari să ai parte de un eveniment important în viața ta.

Capricorn

Buna dispoziție te va ajuta să treci de săptămâna asta, care se anunță a fi una destul de dificilă, din mai multe puncte de vedere. Nu te lași descurajată de nimeni și nimic și încerci să îți vezi de treabă liniștită.

Vărsător

La locul tău de muncă se ivește ocazia unui parteneriat însă înainte de a oferi un răspuns, ar fi bine să te asiguri că deții toate informațiile și cunoștințele necesare. În rest, nu te lovești de niciun tip de probleme, lucru care nu poate face altceva decât să te bucure…

Pești

Ai parte de recunoștință din partea persoanelor dragi, lucru pe care-l așteptai de mult timp și vei putea, în sfârșit, să fii mulțumită din acest punct de vedere. În weekend se anunță numai momente frumoase, pe care le petreci alături de cei dragi, bineînțeles.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed