Home HoroscopHoroscop astrocafe Horoscop saptamanal 18-24 Februarie 2019: planurile Capricornilor sunt tot mai aproape de a se concretiza

Horoscop saptamanal 18-24 Februarie 2019: planurile Capricornilor sunt tot mai aproape de a se concretiza

autor Elena Yvette
102 vizualizari
Horoscop saptamanal 18-24 Februarie 2019

Horoscop saptamanal 18-24 Februarie 2019: Citeste horoscopul saptamanii 18-24 Februarie 2019 si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Leii trec prin momente unice, Balanțele îi cuceresc pe toți cei cu care intră în contact, iar planurile Capricornilor sunt tot mai aproape de a se concretiza.

Horoscop saptamanal 18-24 Februarie 2019

Horoscop saptamanal 18-24 Februarie 2019 Berbec

Eforturile din activitatea profesională încep să dea roade, iar lumea, să vă aprecieze munca depusă. Veştile bune apar şi în planul financiar, dar aveţi grijă să nu împrumutaţi bani, pentru că veţi avea dificultăţi în a-i recupera.

Nativii din zodia Berbec au parte de mulți admiratori în această săptămână. Reușesc să atragă privirile tuturor pe oriunde s-ar duce. Ei sunt singurii în măsură să decidă persoana potrivită pentru ei.

Horoscop saptamanal 18-24 Februarie 2019 Taur

Nu mai luptaţi împotriva schimbărilor care trebuie făcute şi care vă vor aduce beneficii pe termen lung. Multe schimbări vor avea loc în cadrul familiei, dar acţionaţi cu calm. Tocmai cadrul familial vă va furniza sentimente de siguranţă. Dacă încetaţi să cheltuiţi mai mult decât e cazul, aspectele financiare se vor îmbunătăţi.

Nativii din zodia Taur sunt copleșiți de muncă și de stresul care vine odată cu ea. O perioadă dedicată relaxării este cea mai bună opțiune. Este timpul să se dedice lucrurilor care îi fac cu adevărat fericiți.

Horoscop saptamanal 18-24 Februarie 2019 Gemeni

Fiecare zi a acestei săptămâni va fi una de învăţare. La sfârşitul ei, vă veţi simţi obosit psihic, dar nu vă îndepărtaţi de planul făcut. Vor apărea oportunităţi noi în carieră care vor presupune şi călătorii. Se recomandă să acceptaţi această şansă. Veţi vedea beneficiile în timp.

Nativii din zodia Gemeni se simt destul de confuzi în această săptămână, iar acest lucru îi poate bulversa și pe cei din jur. Este timpul să fie mai clari în gândire și să exprime ceea ce îi apasă. Este singura soluție de rezolvare.

Horoscop saptamanal 18-24 Februarie 2019 Rac

O problemă casnică începe să îşi găsească rezolvarea şi nivelul dumneavoastră de stres se va reduce. Acordaţi atenţia necesară familiei. Dacă aşteptaţi veşti în legătură cu profesia, încercaţi să vorbiţi direct cu superiorii, nu cu terţe persoane care vă pot îndruma greşit.

Nativii din zodia Rac nu se simt foarte bine în această săptămână. Se pare că partenerul lor de viață are mai multe critici la adresa lor decât s-ar fi așteptat. Practic, nimic nu merge bine. Cel mai bine ar fi să se detașeze o perioadă de aceste energii negative și să acorde un timp de gândire persoanei iubite.

Horoscop saptamanal 18-24 Februarie 2019 Leu

Săptămâna este una foarte plină, iar nivelul de energie va scădea treptat. Ar trebui să vă concentraţi mai mult pe calitate şi planficare, decât pe cantitate. Abia vineri veţi putea să îmbinaţi plăcerea cu munca. Dacă întâlniţi o persoană interesantă, nu mai ezitaţi. Aspectele emoţionale sunt bine conturate.

Există anumite momente în viață care ar trebui păstrate doar pentru noi, iar nativii din zodia Leu se vor confrunta cu o astfel de situație în această săptămână. Momentele magice prin care trec nu ar trebui povestite tuturor, căci astfel își pierd din farmec.

Horoscop saptamanal 18-24 Februarie 2019 Fecioară

Nu judecaţi persoanele noi după prima impresie. Sunteţi prea exigenţi şi critici, ceea ce nu vă aduce lucruri bune. Dacă de abia aţi început o relaţie, aveţi toate şansele să vă bucuraţi de ceva serios şi plin de romantism.

Nativii din zodia Fecioară trebuie să învețe că nimeni nu este perfect, nici măcar ei. Nu trebuie să atragă atenția asupra fiecărei greșeli pe care o depistează la persoanele din jurul lor. Acest lucru poate deveni destul de enervant.

Horoscop saptamanal 18-24 Februarie 2019 Balanţă

În sfârşit veţi găsi rezolvarea la o problemă care vă frământa de mult. Ajungeţi la concluzia că, într-adevăr, timpul le rezolvă pe toate. Nu fiţi supăraţi pentru că a trebuit să anulaţi anumite planuri de călătorie. În viitorul apropiat veţi călători în condiţii mult mai bune. Concentraţi-vă asupra a ceea ce vă doriţi dumneavoastră, nu pe planurile altora.

Naturalețea pe care o afișează nativii din zodia Balanță în această săptămână îi determină să fie cu un pas mai aproape de găsirea marii iubiri. De asemenea, toți cei din jur sunt cuceriți de jovialitatea și energia pozitivă a Balanțelor.

Horoscop saptamanal 18-24 Februarie 2019 Scorpion

E timpul să vă puneţi în prim-plan şi să renunţaţi la ideea că alţii sunt mai importanţi. Ceea ce vă doriţi contează cu adevărat. Ar fi bine să începeţi un stil de viaţă sănătos, să renunţaţi la vicii şi la persoanele care vă influenţează în mod negativ.

Nativii din zodia Scorpion trebuie să ignore gurile rele care îi subestimează. Acele persoane nu îi cunosc cu adevărat și nu trebuie să le demonstreze absolut nimic. Ei trebuie să fie cea mai bună variantă a lor.

Horoscop saptamanal 18-24 Februarie 2019 Săgetător

Vă regăsiţi zâmbetul şi daţi mai multă atenţie ambiţiilor personale. Pot apărea oportunităţi de călătorie, aşa că pregătiţi-vă! Veşti bune vor apărea pe planul emoţional, aşa că fiţi deschis la evenimentele sociale.

Nativii din zodia Săgetător sunt prea duri cu ei înșiși în această săptămână. Nu pot fi îndeplinite perfect toate lucrurile. De asemenea, pot apela oricând la o persoană în care au încredere, pentru a cere un sfat. Poate perspectiva din care privesc nu este cea corectă.

Horoscop saptamanal 18-24 Februarie 2019 Capricorn

Persoana care părea a vă pune mereu piedici este, de fapt, o persoană care încearcă să vă comunice faptul că faceţi ceva greşit. De asemenea, veţi reuşi să oferiţi o a doua şansă şi altora şi să vă concentraţi pe proiectele de durată.

Nativii din zodia Capricorn trebuie să fie mai optimiști în privința planurilor pe care le au. Ideile sunt foarte bune și sunt tot mai aproape de a se concretiza. Chiar dacă vor fi obstacole, planul lor trebuie să își urmeze traiectoria.

Horoscop saptamanal 18-24 Februarie 2019 Vărsător

Dacă vă e greu să munciţi cu anumite persoane, încercaţi să comunicaţi clar planul dumneavoastră, pentru a nu mai exista neînţelegeri. Dacă acestea tot persistă, concentraţi-vă pe ceea ce trebuie să faceţi voi. Vor înţelege mesajul până la urmă. Dacă de abia aţi început o relaţie, aceasta are toate şansele să se transforme în ceva special.

Nativii din zodia Vărsător trebuie să le permită prietenilor să se reapropie de ei. Chiar dacă nu se află în cele mai bune toane, izolarea nu este o opțiune, ci, din contră, ea nu reușește decât să amplifice stările negative pe care le aveau deja.

Horoscop saptamanal 18-24 Februarie 2019 Peşti

Veţi începe un nou capitol în viaţa dumneavoastră. Prietenii vă sunt aproape şi vă vor oferi distracţie continuă. Fiţi deschişi la părerile oamenilor. Persoanele care tot încearcă să se apropie de dumneavoastră au gânduri bune şi doresc să vă cunoască mai bine pentru o eventuală colaborare profesională ori chiar o relaţie sentimentală frumoasă…

Nativii din zodia Pești sunt în cea mai bună condiție fizică în această săptămână. Spiritul lor aventurier își face simțită prezența și au nevoie de o competiție prin care să aibă posibilitatea de a-și testa limitele.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies