Home HoroscopHoroscop astrocafe Horoscop saptamanal 19-25 August 2019: Gemenii au parte numai de succes și reușite

Horoscop saptamanal 19-25 August 2019: Gemenii au parte numai de succes și reușite

autor Elena Yvette
156 vizualizari
Horoscop saptamanal 19-25 August 2019
loading...

Horoscop saptamanal 19-25 August 2019: Gemenii au parte numai de succes și reușite, viața de cuplu a Leilor este una de invidiat, iar Vărsătorii sunt mai răsfățați ca niciodată.

Horoscop saptamanal 19-25 August 2019

Horoscop saptamanal 19-25 August 2019 Berbec

În cursul acestei săptămâni vei afla numeroase secrete despre unul dintre prietenii tăi. Se pare că unele dintre acestea au și fost destinate a fi păstrate sub taina anonimatului, dintr-o cauză foarte serioasă, motiv pentru care va fi o adevărată provocare pentru tine să le menții așa.

Horoscop saptamanal 19-25 August 2019 Taur

Vrei să stai mai mult timp în compania partenerului tău. Ai impresia că relația voastră s-a cam răcit și te simți cu musca pe căciulă. Poate ar trebui să porți o discuție cu acesta să vezi dacă și el vede lucrurile la fel sau este doar o impresie a ta.

Horoscop saptamanal 19-25 August 2019 Gemeni

Astrele prevăd o săptămână excelentă în ceea ce te privește. Se pare că vei avea parte de succes pe toate planurile și vei reuși să finalizezi un proiect care pentru alții reprezenta o misiune imposibilă.

Horoscop saptamanal 19-25 August 2019 Rac

Sunt niște zile numai bune pentru a petrece mai mult timp alături de familie. Ai reușit să îți rezolvi toate problemele personale, iar acum nu vei mai putea găsi o scuză pentru a nu te vedea cu cei dragi.

Horoscop saptamanal 19-25 August 2019 Leu

În viața de cuplu totul va merge de minune. Partenerul tău va fi foarte atent la nevoile tale și se va asigura că nimeni și nimic nu te va supăra. La locul de muncă vor apărea unele mici conflicte însă vei reuși să le rezolvi într-un timp foarte scurt.

Horoscop saptamanal 19-25 August 2019 Fecioară

Încearcă să nu asculți tot ceea ce îți spun cei din jur. Mare parte dintre ei sunt invidioși pe viața ta, iar unii se bagă în seamă doar pentru a avea o ocupație. Dacă vrei să iei o decizie importantă, ar fi bine să ții cont doar de nevoile și părerile personale.

Horoscop saptamanal 19-25 August 2019 Balanță

În cursul acestei săptămâni vei fi nevoită să iei o decizie destul de importantă, una care-i implică și pe cei dragi ție. Ar fi bine să te gândești și la nevoile lor, altfel ai putea să o iei pe o cale greșită.

Horoscop saptamanal 19-25 August 2019 Scorpion

Întreaga săptămână vei fi ocupată cu munca, iar viața personală va cădea pe locul al doilea. Stresul va face și el parte din programul tău din această săptămână. Ar fi bine să găsești o modalitate prin care să nu-i permiți să pună stăpânire asupra ta în totalitate.

Horoscop saptamanal 19-25 August 2019 Săgetător

Săptămâna aceasta socializarea nu va fi punctul tău forte, ba, dimpotrivă, vei simți nevoia să stai mai mult de una singură. Dacă ai o problemă care te frământă, ar fi bine să discuți cu cineva despre ea.

Horoscop saptamanal 19-25 August 2019 Capricorn

Ești mai încăpățânată ca niciodată și nu vrei să abandonezi un proiect care pare imposibil de dus la un bun final. Pentru tine nu există termenul „imposibil” în dicționar, motiv pentru care vei depune eforturi serioase în această direcție.

Horoscop saptamanal 19-25 August 2019 Vărsător

Cei dragi vor fi foarte atenți cu tine în cursul acestei săptămâni și te vor face să te simți răsfățată până peste cap. Este posibil să primești chiar și un cadou, unul la care visai de mult timp…

Horoscop saptamanal 19-25 August 2019 Pești

Emoțiile pun stăpânire pe tine și ai impresia că urmează să se întâmple ceva foarte interesant. Poate fi vorba despre o mărire salarială sau un eveniment foarte important fie pentru tine, fie pentru cineva drag ție.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!