HomeHoroscopHoroscop astrocafe Horoscop saptamanal 20-26 Ianuarie 2020: Berbecilor li se pregătește o surpriză de proporții mari

Horoscop saptamanal 20-26 Ianuarie 2020: Berbecilor li se pregătește o surpriză de proporții mari

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/11/Horoscop-saptamanal-20-26-Ianuarie.jpg

Horoscop saptamanal 20-26 Ianuarie 2020: Berbecilor li se pregătește o surpriză de proporții mari, Racii se apropie de atingerea obiectivului propus, iar Vărsătorii reiau legătura cu o persoană importantă din viața lor.

Horoscop saptamanal 20-26 Ianuarie 2020

Berbec

Se pare că cei dragi ție lucrează pe la spatele tău pentru a-ți pregăti o surpriză de proporții mari, lucru pe care tu nici măcar nu-l bănuiești. Chiar dacă ai o presimțire, nu vei reuși să descoperi secretul lor și vei reuși să fii uimită de ceea ce va rezulta.

Taur

Zilele acestea vor fi unele mai liniștite, în special la locul de muncă. Dacă în ultima perioadă ai avut de soluționat o mulțime de probleme, poți să stai liniștită, acestea vor dispărea definitiv și nu vei mai avea ocazia să te lovești a doua oară de ele.

Gemeni

Chiar dacă uneori preferi să ai parte de liniște, zilele acestea pofta ta pentru puțină agitație și zgomot va fi una care va reuși să te surprindă până și pe tine. Vei accepta tot felul de provocări și vei încerca să soluționezi mai multe probleme în același timp.

Rac

În cursul acestei săptămâni vei reuși să faci un mare pas în ceea ce privește un obiectiv pe care ți l-ai stabilit. Se pare că te apropii cu pași repezi de îndeplinirea acestuia și te și gândești deja cum anume ai putea sărbători această reușită.

Leu

Una dintre cunoștințe îți aduce aminte de o promisiune pe care i-ai făcut-o cuiva în trecut, una pe care nu ai reușit să o onorezi. Nu vei mai lăsa să treacă timpul fără să iei măsuri în această direcție și vei trece la acțiune.

Fecioară

Activitățile în care ești implicată și pe care le vei derula în prima parte a săptămânii nu vor fi deloc în favoarea ta. Se pare că cineva se tot bagă în calea ta atunci când ești pe punctul de a obține succesul mult dorit. Ar fi bine să deschizi larg ochii.

Balanță

Astrele sunt de partea ta și favorizează relația ta amoroasă. Orice problemă pe care o întâmpinai în viața de cuplu va dispărea, iar partenerul tău va fi mult mai atent la nevoile tale și va încerca să nu te mai supere de acum înainte.

Scorpion

Chiar dacă la început lucrurile nu se derulează după așteptările tale, nu trebuie să te lași descurajată de acest lucru. Știi bine că lucrurile bune nu se întâmplă peste noapte, așa că ar fi bine să ai puțin mai multă răbdare.

Săgetător

Copilul din interiorul tău iese la suprafață, motiv pentru care săptămâna aceasta un eveniment destul de important te va face să te bucuri ca atunci când un copil primește primul cadou din viața lui. Cei dragi ție vor fi uimiți de acest comportament pe care-l vei adopta.

Capricorn

Astrele se aliniază în așa fel încât te responsabilizează și te fac să iei niște decizii mult mai bune decât cele pe care le luai de obicei. Ești atentă la toate detaliile și nu lași nimic să îți scape din vedere.

Vărsător

O persoană pe care nu ai mai văzut-o de ceva timp reapare în viața ta și vei petrece mult timp de acum înainte cu aceasta. Chiar dacă nu ai realizat până acum acest lucru, se pare că i-ai dus dorul, însă acum vei putea recupera toate momentele pierdute…

Pești

Se pare că vei avea ocazia să achiziționezi un obiect mult dorit. Fie te vor ajuta economiile făcute în această direcție, fie vei primi drept cadou o sumă de bani destul de frumușică din partea unei rude.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed