Horoscop saptamanal 23-29 Decembrie 2019: Capricornii trebuie să facă o vizită medicului

Share

Horoscop saptamanal 23-29 Decembrie 2019: Scorpionii vor reuși sa își dezvolte cariera, Capricornii trebuie să  facă o vizită medicului de familie, iar Racii aruncă o privire spre trecut.

Horoscop saptamanal 23-29 Decembrie 2019 pentru toate zodiile

Berbec

Săptămâna aceasta aduce o schimbare pentru tine, fie în viața sentimentală, fie la locul de muncă. Se pare că te-ai cam plictisit în ultimul timp. Ai grijă însă, deoarece nu știi niciodată cum evoluează lucrurile. Alegerea ta trebuie să fie una corectă, ca mai apoi să nu regreți.

Taur

Nimic nu se compară cu timpul petrecut în familie. În acest sfârșit de săptămână vei avea parte de o ieșire cu întreaga familie. Vei savura clipele frumoase petrecute împreună și poate vei avea timp să reflectezi spre viitorul tău.

Gemeni

Pentru tine, când vine vorba de sentimente, dai dovadă de o slăbiciune deosebită. Îți dorești ca viața ta sentimentală să fie una cât mai aproape de perfecțiune, dar nu ești conștient de anumite lucruri.

Comportamentul tău trebuie să se schimbe, asta dacă vrei ca problemele să nu-și facă apariția în viața ta amoroasă.

Rac

Îți dorești să iei legătura cu o persoană dragă, dar s-ar putea ca astrele să nu fie de aceeași părere. Trebuie să știi să aștepți momentul potrivit deoarece, acea persoană nu e tocmai dispusă să readucă trecutul în viața ei.
Concentrează-te asupra lucrurilor importante, cum ar fi viitorul tău.

Leu

Se pare că noua săptămână aduce o schimbare în viața ta. Indiferent de voia ta, sentimentele te acaparează. Ai grijă cum le gestionezi, ca acestea să fie în favoarea ta. Te poți lăsa purtată de val, stârnind discuții în jurul tău sau te poți controla și așa nu vei cauza probleme.

Fecioară

În această săptămână ai parte de discuții aprinse cu niște prieteni vechi sau rude îndepărtate. Nu te lăsa influențat de criticile lor, ești o persoană bună și tocmai de aceea îți vei vedea de viața ta.

Balanță

Norocul îți surâde. Vei primi o veste bună din partea unor persoane dragi. Poate vei reuși să pleci într-o mini vacanță alături de aceștia. Ai nevoie de relaxare și distracție, nu refuza!

Scorpion

Din punct de vedere medical, ai reușit să depășești unele obstacole. Trebuie să te bucuri, deoarece astrele vor fi de partea ta în acestă săptămână.
Vei reuși să stabilești o întâlnire cu o persoană ce are influență asupra carierei tale și poate vei putea să faci un nou pas în dezvoltarea acesteia.

Săgetător

Ești o persoană care se plictisește extrem de repede, tocmai din acest motiv ai nevoie de o schimbare. În acestă săptămână vei pune lucrurile cap la cap și vei vedea ce trebuie schimbat în viața ta.

Capricorn

Totul merge ca pe roate la serviciu, în familie și în viața sentimentală. Cu toate acestea, starea ta de sănătate îți va putea da mari bătăi de cap. Ai grijă de tine și nu evita să-ți programezi o întâlnire cu medicul de familie.

Vărsător

Ai tendința de a fi irascibil în această săptămână. Ai o dispoziție proastă din cauza unei neînțelegeri cu partenerul de viață. Nu lăsa acest conflict să te afecteze pe plan profesional. Încearcă sa te calmezi…

Pești

Se anunță un eveniment în această săptămână, iar tu trebuie să fii prezent. Viața ta a fost puțin monotonă în ultimul timp, acum este momentul în care trebuie să te destinzi.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news