Horoscop saptamanal 25 Noiembrie – 1 Decembrie 2019: Leii primesc răspunsul mult așteptat

Share

Horoscop saptamanal 25 Noiembrie – 1 Decembrie 2019: Leii primesc răspunsul mult așteptat, Balanțele își găsesc echilibrul interior, iar Capricornii trec prin cea mai bună perioadă din ultimul timp.

Berbec

Se pare că vorba „nu judeca dacă nu cunoști” este regulă pentru tine în cursul acestei săptămâni. Unele lucruri care te deranjau la cei din jur le vei regăsi și la tine, motiv pentru care ajungi la concluzia că orice schimbare făcută în această perioadă ar trebui să provină de la tine și de la nimeni altcineva.

Taur

Vei intra într-o zonă de confort care va pune stăpânire pe tine. Îți va fi destul de greu să ieși din aceasta, dar ar trebui să fii conștientă că dacă rămâi blocată în ea, nu vei reuși să ajungi într-un loc mai bun.

Gemeni

Zilele acestea te vei concentra în totalitate asupra activităților care se derulează în grup. Vrei să înveți lucruri noi și vezi acest fapt ca fiind singura modalitate prin care să reușești să faci acest lucru.

Rac

Dacă cei din jur se gândesc numai la concedii și vacanțe, tu nu li te alături. Ești concentrată asupra proiectelor pe care le ai de rezolvat și depui toate eforturile pentru a ajunge la rezultatele dorite. Dacă continui tot așa, s-ar putea să ai parte de o promovare sau de un mic bonus financiar.

Leu

Urmează să primești un răspuns legat de o activitate pe care ai depus-o zilele trecute. Se pare că acesta este unul pozitiv și vei avea motiv de sărbătorit. Ar fi bine să ții cont și de persoanele care te-au ajutat, merită și ele o parte din recompensă.

Fecioară

Gândul tău zboară numai la bani, deși nu este neapărat cazul. După ce vei purta o discuție cu cei dragi, vei realiza că nu totul se rezumă numai la bani în lumea asta și că trebuie să te bucuri și de acele lucruri care pentru tine par uneori banale.

Balanță

În cursul acestei săptămâni vei avea parte de o liniște interioară deplină și nu vei fi afectată de niciun factor exterior. Reușești să clarifici niște aspecte ce țin de viața personală, iar acest lucru te face să te simți ușurată.

Scorpion

Ești mai organizată ca niciodată și nu vei lăsa nici o sarcină neterminată. Ești omul momentului și vrei să te ocupi de toate lucrurile pe care le-ai notat în agenda ta. Ar fi bine să te concentrezi totuși și pe starea ta de sănătate.

Săgetător

Atenția ta se îndreaptă asupra familiei, în special asupra membrilor tineri ai acesteia. Pot exista unele tensiuni însă acest lucru este din cauza unor decizii destul de serioase pe care le vei avea de luat.

Capricorn

Este una dintre cele mai bune perioade pentru tine. Vei avea parte de cea mai interesantă săptămână și vei primi câteva vești bune, mare parte din ele fiind legate de cariera ta profesională și direcția în care avansează aceasta.

Vărsător

Dacă în prima parte a săptămânii vei fi relaxată și lipsită de orice grijă, același lucru nu va fi valabil și pentru a doua jumătate. Vei fi foarte agitată din cauza faptului că va trebui să te ocupi de niște proiecte și sarcini mai importante. Nu te panica și încearcă să gândești limpede lucrurile!

Pești

Astrele sunt de partea ta și te ajută să privești lucrurile dintr-o perspectivă mai ieșită din comun însă care pare a fi una benefică pentru tine. Vei cunoaște niște persoane noi și vei avea ocazia să intri în posesia unor informații destul de prețioase pentru cariera ta profesională.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news