HomeHoroscopHoroscop astrocafe Horoscop saptamanal 27 Ianuarie – 2 Februarie 2020: preocupări de natură financiară pentru Berbeci

Horoscop saptamanal 27 Ianuarie – 2 Februarie 2020: preocupări de natură financiară pentru Berbeci

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/11/Horoscop-saptamanal-27-Ianuarie-2-Februarie.jpg

Horoscop saptamanal 27 Ianuarie – 2 Februarie 2020: Taurii au parte de zile bune, Fecioarele au parte de succese, iar Capricornii au mari șanse de avansare.

Berbec

Săptămâna ta începe cu preocupări de natură financiară. Viața de cuplu nu este una tocmai roz și există șanse mari să porți unele discuții cu partenerul tău de viață pentru a rezolva niște lucruri pe care ai impresia că acesta le tot amână.

Taur

Prima parte a săptămânii este una favorabilă din numeroase puncte de vedere. Ai parte de mici câștiguri și favoruri, iar în cea de-a doua parte a săptămânii te concentrezi mai mult asupra acelor aspecte care țin de viața personală.

Gemeni

Ai mare grijă la bârfele care se tot lansează în jurul tău, în special la locul de muncă. Dacă nu vrei să ai de suferit pe viitor, ar fi bine să rămâi imună la acestea și să nu dai nici măcar un semn de interes.

Rac

Săptămâna aceasta te concentrezi mai mult asupra relației pe care o ai. Vrei să-i demonstrezi partenerului de viață că acesta este cu adevărat important pentru tine, motiv pentru care ignori tot ceea ce este străin de relația voastră.

Leu

Te preocupi de activități casnice și încerci să te asiguri că nu mai ai niciun fel de datorie față de persoanele din viața ta, indiferent de natura lor. Vrei să fii împăcată din toate punctele de vedere, iar în cursul acestei săptămâni îți concentrezi toată atenția asupra acestor aspecte.

Fecioară

Vei avea de făcut niște călătorii scurte în primele zile ale săptămânii, pentru a te ocupa de niște sarcini care ți-au fost desemnate la locul tău de muncă. Aria comunicării este puternic susținută și vei reuși să obții un lucru la care visezi de mult timp, unul care este legat de cariera ta profesională.

Balanță

Ești preocupată de aspectele financiare și vrei să ai mereu liniștea că ai niște economii făcute. Nu vrei să te trezești într-o fază în care să fii nevoită să te împrumuți, așa că ești motivată să muncești suplimentar.

Scorpion

Ești sensibilă la tot ceea ce are legătură cu tine, mai ales în planul sentimental. Ar fi bine să îți găsești puterea interioară, altfel vei avea de suferit, iar starea ta de spirit va lăsa mult de dorit, lucru care nu este deloc în avantajul tău.

Săgetător

Nu te simți în apele tale și nu reușești să găsești o direcție asupra căreia să te concentrezi. Poate ar fi bine să încerci să te implici în activități care îți sunt de folos în acest caz, altfel cine știe în ce punct vei putea ajunge?

Capricorn

Există șanse mari să ai parte de o promovare în cursul acestei săptămâni. Acest lucru este pus în avantaj și de faptul că ai un spirit de comunicare dezvoltat în această perioadă și reușești să te faci înțeleasă.

Vărsător

Atenția ta este îndreptată asupra ariilor care sunt legate de carieră și imagine socială. Vrei să primești meritele care ți se cuvin și speri ca acest lucru să contribuie la modul în care te văd cei din jur…

Pești

Sfera socială este activă în prima parte a acestei săptămâni. Alegi să petreci mai mult timp alături de colegii tăi și de prieteni, motiv pentru care propui tot felul de ieșiri alături de aceștia.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed