HomeHoroscopHoroscop astrocafe Horoscop saptamanal 29 Iulie – 4 August 2019

Horoscop saptamanal 29 Iulie – 4 August 2019

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
Horoscop saptamanal 29 Iulie - 4 August 2019

Horoscop saptamanal 29 Iulie – 4 August 2019: S-ar putea să simți o ușoară repulsie față de o serie de oameni. Nu dispera, poți oricând să o iei de la capăt, să-ți faci alți prieteni și să te reinventezi. Nu uita că mai ai și familia, pe care ai cam neglijat-o.

Horoscop saptamanal 29 Iulie - 4 August 2019

Horoscop saptamanal 29 Iulie – 4 August 2019 Berbec

Este o săptămână plină de înțelepciune, întâlniri în societate, înțelegere și interese inteligente. Aceste lucruri pregătesc o schimbare foarte mare în viața ta. S-ar putea să apară certuri și stres, dar și bucuria sau fericirea sunt pe drum.

Horoscop saptamanal 29 Iulie – 4 August 2019 Taur

Intri în zone profunde, misterioase. Apar investiții, împrumuturi, datorii, finanțări. De asemenea, pot surveni probleme de sănătate, necesitatea unor promisiuni și a consecințelor lor. Nu începe nimic nou, dar încearcă să pui în ordine consecințele sau rezultatele acțiunilor trecute.

Horoscop saptamanal 29 Iulie – 4 August 2019 Gemeni

Vei înlocui câțiva prieteni cu alții noi. Dacă ești foarte implicat, viața ta se va schimba cu siguranță. Certurile sau stresul pot apărea odată cu niște acțiuni decisive pentru tine. Statutul tău, cariera sau rolul tău de părinte se schimbă proeminent. Va dispărea o oportunitate, dar alta va apărea în același timp.

Horoscop saptamanal 29 Iulie – 4 August 2019 Rac

Apar schimbări la locul de muncă. Nu te grăbi să înlocuiești oamenii sau lucrurile pentru un moment. Ar putea apărea o întâlnire care promite multe sau o oportunitate. De asemenea, ești surprins de niște favoruri financiare din partea unor persoane la care te aștepți mai puțin.

Horoscop saptamanal 29 Iulie – 4 August 2019 Leu

Se pare că ai parte de ceva creativ, plăcut și romantic. Poate fi o schimbare bună, poate o aventură, o întâlnire interesantă sau productivă. Apar oportunități de afaceri și ești încurajat de oamenii din jurul tău să riști. Nu face nimic altceva decât ce îți spune inima.

Horoscop saptamanal 29 Iulie – 4 August 2019 Fecioară

Schimbarea în casă este inevitabilă. Poate fi o schimbare mică, dar nu înseamnă că nu trebuie să îi acorzi atenție. O relație din viața ta se poate rupe din cauza lipsei de încredere. Nu face cumpărături, pentru că vei regreta. Munca ți se va părea foarte ușoară pe parcursul acestei săptămâni.

Horoscop saptamanal 29 Iulie – 4 August 2019 Balanță

Îți schimbi mașina săptămâna aceasta. S-ar putea să merite dacă ai de gând să călătorești pe distanțe lungi, dar nu cumpăra nimic țipător. O schimbare survine și în viața ta socială. Spune adevărul, iar toate problemele își vor găsi soluții.

Horoscop saptamanal 29 Iulie – 4 August 2019 Scorpion

Schimbi slujba sau poate sursa de bani. Trebuie să te decizi dacă vrei să riști sau să stai în banca ta. Oricum, afacerea se va dovedi nu prea productivă, așa că mai bine te retragi. Un prieten sau un grup va deschide o ușă. Vezi ce se întâmplă, încearcă-ți norocul!

Horoscop saptamanal 29 Iulie – 4 August 2019 Săgetător

Ești energic, charismatic și foarte eficient. Rămâi norocos în ceea ce privește cariera. Totuși, revizuiește-ți bugetul, pentru că ești cât pe ce să te lași purtat de val. Atitudinea față de viață se schimbă, dar procesul va dura o vreme.

Horoscop saptamanal 29 Iulie – 4 August 2019 Capricorn

Odihnește-te, încarcă-te spiritual, fizic, mintal și emoțional. Evită situațiile competitive. Ai avut niște restricții de ceva timp, dar se pare că acum se dizolvă. Câștigi, dar și cheltui în același timp, așa că menține un echilibru.

Horoscop saptamanal 29 Iulie – 4 August 2019 Vărsător

În această săptămână, devii mai popular și mai romantic. Te simți mai arătos și te bucuri mai mult de viață. Ești și optimist, ambițios cu privire la viitorul tău. Îți schimbi viața socială, viziunea cu privire la viitor și la țelurile personale…

Horoscop saptamanal 29 Iulie – 4 August 2019 Pești

Te confrunți cu o energie ciudată. Când ești foarte optimist și energic, când ești epuizat și obosit. Fii mai consecvent și încearcă să păstrezi o linie de plutire în tot ceea ce faci, mai ales că ai atâția prieteni care te susțin cu drag!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed