HomeHoroscopHoroscop astrocafe Horoscop saptamanal 30 Decembrie 2019 – 5 Ianuarie 2020: Peștii reușesc să mențină lucrurile în echilibru

Horoscop saptamanal 30 Decembrie 2019 – 5 Ianuarie 2020: Peștii reușesc să mențină lucrurile în echilibru

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,K views
Horoscop saptamanal 30 Decembrie 2019 - 5 Ianuarie 2020

Horoscop saptamanal 30 Decembrie 2019 – 5 Ianuarie 2020: Berbecii sunt prețuiți pentru abilitățile pe care le dețin, Fecioarele au o dispoziție plină de optimism și voie bună iar Peștii reușesc să mențină lucrurile în echilibru.

Horoscop saptamanal 30 Decembrie 2019 - 5 Ianuarie 2020

Berbec

La locul de muncă te descurci de minune şi vei reuşi să îţi impresionezi superiorii prin modalitatea în care gestionezi situațiile mai încurcate. Se pare că s-au țintit anumite priviri asupra ta, lucru care este în avantajul tău în ceea ce privește viitorul carierei tale profesionale.

Taur

În cursul acestei săptămâni reapare în viaţa ta un fost partener care s-ar putea să răscolească nişte sentimente. Dacă ți-ai refăcut deja viața amoroasă, ar fi bine să ai mare grijă la cum anume răspunzi față de această întâmplare.

Gemeni

Financiar, stai destul de bine cu banii, aşa că poţi plănui ceva frumos pentru sfârșitul săptămânii. Trebuie să acorzi puțină atenție stării tale de sănătate, s-ar putea să te confrunți cu mici probleme, dar care nu trebuie să te îngrijoreze prea mult.

Rac

Te simți sub presiune în prima parte a săptămânii însă nu reușești să identifici care este cauza. Ar fi indicat ca sfârşitul săptămânii să îl dedici familiei, mereu reușești să te liniștești atunci când petreci momente alături de cei dragi.

Leu

În primele zile ale săptămânii vei avea destul de multe sarcini de îndeplinit la locul tău de muncă însă ulterior se vor mai calma apele. Pe planul sentimental lucrurile par a fi la locul lor însă tu nu pari a fi încântată de acest lucru.

Fecioară

Eşti în toane bune toată săptămâna şi nimic nu îţi poate perturba liniştea, nici măcar slujba pe care o ai. Dacă te menții pe această linie de plutire, vei reuși să atragi numai lucruri bune și pline de pozitivism asupra ta.

Balanță

Cineva din trecut pare să îți dea târcoale, fapt care nu te prea încântă. Nu vrei să dezgropi trecutul și preferi să te concentrezi asupra viitorului care îl ai în față, pe toate planurile. Ai mare grijă cum gestionezi întreaga situaţie!

Scorpion

Este o perioadă în care trebuie să te concentrezi numai asupra persoanei tale. Nu te implica în activități care reușesc doar să te obosească și încearcă să faci ceva ce este pe placul tău. Dacă tu nu lupți pentru fericirea ta, cine crezi că o va face?

Săgetător

Viaţa amoroasă nu prezintă obstacole însă ceva tot pare să lipsească, cel puțin din punctul tău de vedere. Ar fi bine să discuți și cu partenerul tău, o relație este formată din două persoane, nu din una singură. Poți dedica cele două zile ale weekendului acestui aspect, pentru a aduce îmbunătățiri.

Capricorn

La locul de muncă, începutul săptămânii se anunţă liniştit însă pe final există șanse mari să te confrunți cu unele dificultăți. Fii atent cum îţi consumi energia şi pe ce anume te concentrezi!

Vărsător

Nu dai randamentul cu care i-ai obişnuit pe superiorii tăi la locul tău de muncă, lucru care este ușor de observat. Încearcă să nu lași lucrurile să îți scape de sub control. În weekend te relaxezi și nu te preocupi cu nimic ce nu ține de viața personală…

Pești

Prima parte a săptămânii te găsește ușor neliniștită însă pe la mijlocul acesteia pari să îți regăsești echilibrul interior, iar lucrurile revin la normal. Se ivește ocazia de a beneficia de câştiguri financiare suplimentare, lucru care te bucură.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed