Home HoroscopHoroscop astrocafe Horoscop saptamanal 4 – 10 Februarie 2019: Scorpionii fac fata cu succes provocarilor

Horoscop saptamanal 4 – 10 Februarie 2019: Scorpionii fac fata cu succes provocarilor

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
Horoscop saptamanal 4 - 10 Februarie 2019

Horoscop saptamanal 4 – 10 Februarie 2019: Citeste horoscopul saptamanii 4 – 10 Februarie 2019 si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Gemenii se simt mai încrezători ca niciodată, Scorpionii fac față cu succes provocărilor, iar Vărsătorii sunt dominați de empatie.

Horoscop saptamanal 4 - 10 Februarie 2019

Horoscop saptamanal 4 – 10 Februarie 2019 Berbec

Ascultaţi-vă instinctele în această săptămână. Ele sunt mult mai relevante decât speculaţiile oamenilor din jur. Ignoraţi criticile şi urmaţi-vă ideile, căci veţi avea succes. E o perioadă perfectă pentru proiecte noi, iar aspectele legale se vor rezolva uşor.

Nativii din zodia Berbec au nevoie de cineva care să le fie alături și să îi asculte în această perioadă. Problemele pe care le întâmpină au reușit să îi demoralizeze însă va exista întotdeauna ceva sau cineva care le va arăta că lucrurile se pot îndrepta.

Horoscop saptamanal 4 – 10 Februarie 2019 Taur

Puteţi să vă asumaţi anumite riscuri, căci astrele sunt alături de dumneavoastră. Oamenii vor aprecia implicarea voastră. Păstraţi-vă mintea deschisă şi abandonaţi orice nu a dat roade până acum. Dezamăgirea legată de părăsirea unor proiecte vechi se va compensa prin bucuriile pe care oportunităţile noi le vor aduce.

Nativii din zodia Taur trebuie să nu lase pe mâine ceea ce pot face chiar astăzi. În caz contrar, se vor aduna foarte multe lucruri de făcut într-un timp limitat. Ține doar de ei dacă își doresc sau nu să își ușureze munca.

Horoscop saptamanal 4 – 10 Februarie 2019 Gemeni

Ambiţia dumneavoastră nu trebuie să se impiedice de acţiunile altor oameni. Nu îi lăsaţi să stea în calea voastră! Eforturile vor avea rezultatul scontat. Apelaţi la răbdare şi tact, căci aveţi capacitatea de a influenţa persoanele din jur. Chiar dacă nu vor fi de acord cu voi, măcar vă vor înţelege argumentele.

Această săptămână promite a fi una excelentă pentru nativii din zodia Gemeni. Aceștia se simt mai încrezători ca niciodată în forțele proprii și au impresia că pot cuceri lumea. Nimeni și nimic nu le poate strica buna dispoziție.

Horoscop saptamanal 4 – 10 Februarie 2019 Rac

Dacă puteţi, să nu vă asumaţi mai multe responsabilităţi decât este cazul. E o săptămână în care trebuie să luaţi lucrurile mai uşor. E nevoie de concediu sau o perioadă de meditaţie. Evaluaţi-vă situaţia. Veţi înţelege faptul că posedaţi lucruri de care trebuie să fiţi mândri.

Nativii din zodia Rac sunt nevoiți să facă economii serioase în perioada următoare. Se pare că nu au reușit să gestioneze chibzuit banii pe care i-au avut până acum și încep să apeleze la ajutorul apropiaților.

Horoscop saptamanal 4 – 10 Februarie 2019 Leu

Acordaţi atenţie necesară sentimentelor! Nu luaţi mereu atitudine, pentru că aveţi tendinţa să exageraţi. Câteodată e mai bine să stați să ascultaţi. Dacă aveţi ceva bani puşi deoparte, acum e momentul să investiţi. Cei singuri nu vor avea acum succes pe planul sentimental, dar cei într-o relaţie vor trece printr-o reinventare a acesteia.

Nativii din zodia Leu trebuie să evite pe cât posibil situațiile conflictuale în perioada următoare. Ele nu le pot aduce decât mai mult rău. Este important să se bucure de toate lucrurile frumoase care se întâmplă în viața lor.

Horoscop saptamanal 4 – 10 Februarie 2019 Fecioară

Determinarea de care daţi dovadă va uimi pe toată lumea. Nu vă lăsaţi compromişi de nimic şi vă urmăriţi ţelul. Cu toate acestea, prea multă concentrare asupra propriilor valori poate aduce supărări celorlalţi. Nu vă pierdeţi calmul, căci este posibil să aveţi nevoie de ajutor extern.

Pentru nativii din zodia Fecioară, această săptămână este una norocoasă. Primesc vești extraordinare din surse neașteptate și au șansa de a se reinventa într-un loc nou. Oportunitățile se ivesc pe bandă rulantă pentru aceștia.

Horoscop saptamanal 4 – 10 Februarie 2019 Balanţă

Sunteţi foarte adaptabili şi veţi finaliza multe proiecte neterminate. Daţi dovadă de eficienţă. Spre sfârşitul săptămânii s-ar putea să primiţi o veste foarte bună care să aducă evoluţie profesională şi beneficii materiale.

Nativii din zodia Balanță trebuie să își accepte sentimentele și să nu se rușineze să le verbalizeze. Indiferent de răspunsul pe care îl vor primi, trebuie să își asume acest risc pentru a ști pe ce drum trebuie să meargă mai departe.

Horoscop saptamanal 4 – 10 Februarie 2019 Scorpion

Sunteţi avizi după informaţie, ceea ce va lucra în favoarea voastră. Fiţi atenţi la detalii. Puteţi descoperi lucruri pe care alţii le omit. E un timp bun pentru negocieri şi găsirea unor argumente solide în situaţiile încurcate.

Nativii din zodia Scorpion se lovesc de o nouă serie de provocări în această săptămână. Își doresc să demonstreze tuturor că ei sunt cei mai buni și că nimeni nu îi poate egala, mai ales că au făcut destul de multe sacrificii pentru a ajunge acolo unde sunt.

Horoscop saptamanal 4 – 10 Februarie 2019 Săgetător

Fiţi realişti pentru a putea ieşi cu bine din situaţii complexe. Discuţiile cu prietenii sunt fructuoase şi diverse. Veţi vedea că veţi afla multe şi doar dacă ascultaţi. E bine să vă consolidaţi încrederea în sine, dar nu exageraţi rolul vostru în respectivele situaţii.

Nativii din zodia Săgetător au dificultăți în a se lăsa descoperiți de cei din jur. Încep să își piardă încrederea în ei înșiși. Într-o astfel de situație, trebuie să se gândească la calitățile și defectele pe care le au și să le pună în balanță. Ce este negativ încă poate fi remediat.

Horoscop saptamanal 4 – 10 Februarie 2019 Capricorn

Orice formă de comunicare vă va aduce beneficii. În cazul în care apare o oportunitate de a călători, profitaţi de ea. Câştigurile se vor înmulţi, iar persoanele apropiate vă vor aduce multe bucurii, mai ales în cazul în care aveţi copii.

Nativii din zodia Capricorn sunt puși în situația de a alege dintre două opțiuni care nu le-ar aduce niciun beneficiu. În această situație, trebuie să găsească o portiță de evadare și să modeleze această decizie în favoarea lor.

Horoscop saptamanal 4 – 10 Februarie 2019 Vărsător

Ego-ul e la limite maxime şi îl veţi afişa cu superioritate. Aveţi grijă, pentru că riscaţi să îndepărtaţi oamenii! Însă persoanele la care ţineţi vă susţin şi vă vor urma. Dacă treceţi de această luptă interioară, săptămâna se va dovedi una foarte bună.

Nativii din zodia Vărsător simt nevoia de a-i ajuta pe cei din jurul lor în această săptămână. Satisfacția pe care o au atunci când știu că au reușit să facă o faptă bună pentru cineva nu poate fi comparată cu nimic.

Horoscop saptamanal 4 – 10 Februarie 2019 Peşti

Vă veţi retrage în interiorul vostru pentru că simţiţi nevoia de linişte şi revizuire personală. După trecerea acestei perioade, va fi mult mai uşor să vă deschideţi şi să atrageţi persoane de calitate în jurul vostru. Celor singuri săptămâna le poate aduce surprize plăcute…

Nativii din zodia Pești au tendința de a trage concluzii pripite, fără a asculta și alte puncte de vedere. Acest lucru nu poate decât să vină în dezavantajul lor. Poate că au dreptate însă nu strică niciodată să asculți și o altă opinie.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed