HomeHoroscopHoroscop astrocafe Horoscop saptamanal 5-11 August 2019: problemele Sagetatorilor dispar

Horoscop saptamanal 5-11 August 2019: problemele Sagetatorilor dispar

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
Horoscop saptamanal 5-11 August 2019

Horoscop saptamanal 5-11 August 2019: Racii primesc o veste excelentă și își permit mai multe lucruri, problemele Săgetătorilor dispar, iar Peștii au parte de succes pe toate planurile.

Horoscop saptamanal 5-11 August 2019

Horoscop saptamanal 5-11 August 2019 Berbec

Zilele acestea vei avea numeroase motive de sărbătorit. Unele aspecte țin de carieră, iar altele, de viața familială. Este posibil să pleci chiar și într-o scurtă călătorie însă va fi una pe care cu siguranță nu o vei uita.

Horoscop saptamanal 5-11 August 2019 Taur

Curând se va instala o schimbare majoră în viața ta. La început nu îți vei da seama de acest lucru însă pe parcurs vei realiza că unele lucruri nu sunt chiar coincidențe și vei pune și tu puțin mâna ca să te asiguri că ajungi la destinația potrivită.

Horoscop saptamanal 5-11 August 2019 Gemeni

Unul dintre prietenii tăi îți va întoarce spatele exact atunci când vei avea cea mai mare nevoie de el. Încearcă să nu te lași descurajată de acest lucru și analizează foarte atent anumite detalii. Există posibilitatea să realizezi că acesta nu era tocmai cine susținea că este.

Horoscop saptamanal 5-11 August 2019 Rac

Vei primi o veste care îți va lumina întreaga săptămână, chiar dacă există posibilitatea ca acest lucru să aibă loc la mijlocul ei. Vei avea posibilitatea să cheltui puțin mai mult decât de obicei, iar partenerul tău de viață îți va pregăti o surpriză de proporții mari.

Horoscop saptamanal 5-11 August 2019 Leu

În cursul acestor zilei vei fi foarte îngândurată și nu vei reuși să te concentrezi foarte bine, motiv pentru care îți vor scăpa din vedere unele detalii, fie legate de locul de muncă, fie de viața personală. Nu trebuie să disperi, perioada următoare va fi cu siguranță una mai bună.

Horoscop saptamanal 5-11 August 2019 Fecioară

Vei face niște mici modificări în ceea ce privește căminul tău cu o parte din economiile pe care le ai. Simțeai nevoia să faci o schimbare și se pare că aceasta este cea la care ai apelat în acest scop.

Horoscop saptamanal 5-11 August 2019 Balanță

Unele probleme de sănătate pe care le-ai tot ignorat îți vor da mari bătăi de cap în cursul acestei săptămâni, iar starea ta generală va fi una destul de slăbită. Vizitele la medic nu sunt excluse din program și există probabilitatea să stai în casă câteva zile din această cauză.

Horoscop saptamanal 5-11 August 2019 Scorpion

La locul de muncă vei fi puțin mustrată în cursul acestei săptămâni. Nu este vorba despre ceva foarte grav însă se presupune că fără o mică atenționare nu vei fi capabilă să înțelegi ceea ce s-a întâmplat, pentru ca pe viitor să încerci să eviți o astfel de experiență, care este una nu foarte plăcută.

Horoscop saptamanal 5-11 August 2019 Săgetător

Toate lucrurile merg ca pe roate. Până și acele probleme care credeai că nu vor mai dispărea vreodată se vor evapora ca prin minune. Chiar dacă tu nu ai depus mare efort în acest sens, cu siguranță cineva a făcut-o în locul tău.

Horoscop saptamanal 5-11 August 2019 Capricorn

S-ar putea să ai parte de o mică dispută la locul de muncă, una care cel mai probabil o vei avea cu unul dintre colegi. Te gândești să faci o mică schimbare în ceea privește cariera ta însă nu ești foarte sigură dacă să faci sau nu acest lucru.

Horoscop saptamanal 5-11 August 2019 Vărsător

De ceva vreme te tot gândești să faci o scurtă călătorie, una care ar putea să se încheie chiar cu o mutare. Unele dintre cunoștințele care sunt plecate în străinătate te va sprijini în această direcție, lucru care te va ajuta să iei o hotărâre cât mai curând…

Horoscop saptamanal 5-11 August 2019 Pești

Te simți în formă și ești plină de energie. Te vei implica într-un proiect nou, unul care se anunță să aibă șanse mari de reușită pe viitor. În ceea ce privește relația de cuplu, lucrurile merg ca pe roate.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed