HomeHoroscopHoroscop astrocafe Horoscop saptamanal 6-12 Ianuarie 2020: Racii fac față cu brio provocărilor apărute

Horoscop saptamanal 6-12 Ianuarie 2020: Racii fac față cu brio provocărilor apărute

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/11/Horoscop-saptamanal-6-12-Ianuarie.jpg

Horoscop saptamanal 6-12 Ianuarie 2020: Gemenii elimină orice nelămuriri, Racii fac față cu brio provocărilor apărute, iar Scorpionii au șanse mari să obțină diverse avantaje.

Horoscop saptamanal 6-12 Ianuarie 2020

Berbec

Ai o stare neplăcută, una pe care nici măcar tu nu reușești să ți-o explici. Ești indispusă și nu te poți concentra asupra lucrurilor pe care le ai de făcut. Spre finalul săptămânii găsești o modalitate să îți revii și te repui pe picioare.

Taur

La locul de muncă nu întâmpini niciun fel de problemă atunci când vine vorba de rezolvarea sarcinilor care îți sunt destinate. Cu toate acestea, te deranjează prezența celor din jur mai mult decât în mod normal. Abilitățile tale de socializare vor fi solicitate şi, chiar dacă ești ușor indispusă din cauza mediului, vei reuși să faci față situației.

Gemeni

Din punct de vedere profesional, nu vei simţi zilele astea de muncă, mai ales ultimele zile petrecute la birou. În weekend apar mici tensiuni între tine și cei dragi însă vei reuși să le faci să dispară într-o manieră care să-i mulțumească pe toți.

Rac

Se anunță mici dificultăți în sarcinile de zi cu zi de la serviciu, dar le vei face faţă fără niciun fel de problemă. Ar fi bine să nu îți consumi energia pe lucruri care nu merită, deoarece în weekend vei avea nevoie de ea mai mult ca oricând.

Leu

Nu prea ai chef de nimic zilele acestea și vrei să petreci tot timpul închisă în casă. Ar fi benefic pentru tine să îţi impui o gândire pozitivă şi să te pui pe treabă, mai ales dacă e să ții cont de toată treaba pe care o ai de făcut la muncă.

Fecioară

Partenerul tău de viață are câteva nemulţumiri în ceea ce te priveşte, motiv pentru care ai face bine să lămurești situaţia. În primele zile ale acestei săptămâni se ivesc oportunități cu ajutorul cărora poți obține câștiguri financiare însă trebuie să fii cu ochi-n patru!

Balanță

La locul de muncă, lucrurile stau bine, dar tu tot nu pari a fi mulțumită de ceva anume. Dacă colegii tăi de muncă sunt de vină și sunt motivul pentru care ai anumite semne de întrebare, ar fi bine să porți o discuție serioasă cu o parte dintre ei.

Scorpion

Buzunarele tale au de câștigat în cursul acestei săptămâni însă asta numai dacă știi să îți joci bine cărțile pe care le ai. Analizează bine orice șansă și încearcă să faci o alegere care este benefică pentru tine pentru o perioadă mai lungă.

Săgetător

Este un moment bun pentru a-ți revizui atitudinea și comportamentul. Se pare că unele persoane sunt deranjate din această cauză, motiv pentru care este indicat să nu găsești tu un nod în papură, ci să vezi cu adevărat unde anume greșești.

Capricorn

Locul de muncă te epuizează din ce în ce mai tare, motiv pentru care te gândești serios la un mic concediu, cel puțin cât să îți poți reface cât de cât rezervele. Există șanse să ai parte și de o mică ceartă cu partenerul de viață, însă dacă ești precaută, o vei putea evita.

Vărsător

Locul de muncă nu te mai încântă cum o făcea odată, ceea ce te determină să arunci un ochi peste piața muncii actuale. Poate este bine-venită o schimbare din acest punct de vedere însă fără să ai ulterior urme de regret…

Pești

Vei fi solicitată din punct de vedere profesional pe la mijlocul acestei săptămâni însă vei reuși să gestionezi destul de bine treburile. În weekend se anunță o ieșire cu prietenii, există șanse să aveți un motiv de sărbătorit.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed