Home HoroscopHoroscop astrocafe Horoscop saptamanal 8-14 Iulie 2019

Horoscop saptamanal 8-14 Iulie 2019

autor Elena Yvette
143 vizualizari
Horoscop saptamanal 8-14 Iulie 2019

Horoscop saptamanal 8-14 Iulie 2019: Citeste horoscopul saptamanii 8-14 Iulie 2019 si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Horoscop saptamanal 8-14 Iulie 2019

Horoscop saptamanal 8-14 Iulie 2019 Berbec

Se pare că săptămâna stă sub semnul dragostei: ești romantic, aventuros, atrăgător. Cauți iubirea și ai parte de ea sub diverse forme. De asemenea, realizezi că o persoană de care te-ai apropiat mai mult nu este ceea ce îți doreai și ar fi bine să fii deschis și direct în legătură cu sentimentele tale.

Horoscop saptamanal 8-14 Iulie 2019 Taur

Și tu ești foarte sentimental și ți-ai putea părăsi puțin echilibrul emoțional. Nu deveni trist, pentru că nu ai motive. Învață din toate lucrurile și mergi cu capul sus! Caută să petreci cât mai mult timp cu niște prieteni foarte buni și cu familia. La muncă, ai pe rol un proiect la care trebuie să muncești mai mult decât până acum.

Horoscop saptamanal 8-14 Iulie 2019 Gemeni

Darul comunicării este la cote maxime, așa că folosește-l din plin pentru a-ți expune ideile, a fi creativ și a lega noi parteneriate/prietenii. Implicarea ta în orice activitate profesională va fi răsplătită pe măsură.

Horoscop saptamanal 8-14 Iulie 2019 Rac

Ai grijă la bani pentru că dorești lucruri scumpe și vrei să cheltuiești mult. Ai o pasiune pentru lucrurile de lux în această săptămână, dar ar trebui să vezi care sunt prioritățile tale. Aspectele profesionale sunt bine evidențiate și empatia de care dai dovadă te ajută să comunici foarte ușor cu clienții și colegii de muncă.

Horoscop saptamanal 8-14 Iulie 2019 Leu

Norocul și energia sunt în floare pentru tine! Astfel, vei acționa în consecință și vei atrage toate privirile. Nu-ți fie frică să îți exprimi sentimentele reale! Lumea va aprecia acest lucru. Implică-te în ceea ce consideri tu important la muncă, deoarece vei fi răsplătit în viitorul apropiat.

Horoscop saptamanal 8-14 Iulie 2019 Fecioară

E cazul să ai mai multă grijă de sentimentele tale. Ia deciziile corespunzătoare și lasă-ți inima să se vindece. Dacă e nevoie să pui capăt unei relații care nu mai merge, fă-o! Nu îți pierde timpul și resursele energetice cu un lucru care se va înrăutăți tot mai mult.

Horoscop saptamanal 8-14 Iulie 2019 Balanţă

Ai o predispoziție spre networking. Se pare că că poți folosi cuvintele în cel mai potrivit mod, astfel încât să capeți informațiile pe care le cauți de la cele mai interesante persoane. Totul se leagă de tehnologie săptămâna aceasta, așa că stai cu antenele ridicate!

Horoscop saptamanal 8-14 Iulie 2019 Scorpion

Caută să îți petreci timpul cu persoane interesante și inteligente. Nu pierde timpul cu oameni care nu îți oferă nimic bun și doar te seacă de energie. Succesul îl vei găsi alături de oameni capabili. Poate ar fi bine să începi să practici un sport din nou. Ai nevoie de puțină revigorare!

Horoscop saptamanal 8-14 Iulie 2019 Săgetător

Dacă vrei să pornești într-o călătorie, nu mai sta pe gânduri! Ia-ți un concediu binemeritat, caută o ofertă într-un loc la care visai de mult și pornește într-o aventură interesantă! Aspectele financiare sunt și ele bine evidențiate, deci rămâi cu zâmbetul pe buze, căci vei primi un bonus consistent.

Horoscop saptamanal 8-14 Iulie 2019 Capricorn

Debordezi de energie, iar spiritul de aventură te face să cauți oportunități amoroase. Cu siguranță vei avea succes! Vor apărea câteva invitații la anumite ieșiri mai formale cărora trebuie să le dai curs. Îmbracă-te adecvat și acționează cu diplomație.

Horoscop saptamanal 8-14 Iulie 2019 Vărsător

Romantismul se va împleti cu spiritul tău liber în această săptămână. Așadar, poți întâlni marea iubire! Lasă toate probleme deoparte, căci e momentul tău să te bucuri de viață. După stres și multă muncă, ai nevoie de o pauză romantică binemeritată…

Horoscop saptamanal 8-14 Iulie 2019 Peşti

E o săptămână în care ar trebui să analizezi prezentul și, mai ales, persoanele care pretind că îți sunt prietene. Folosește-ți sita corespunzător și lasă aproape doar persoanele sincere și care țin la tine. Nu ai nevoie de o mare de cunoștințe pentru a te simți bine.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!