HomeHoroscopHoroscop astrocafe Horoscop saptamanal 9-15 Decembrie 2019: Racii trec cu bine peste obstacole

Horoscop saptamanal 9-15 Decembrie 2019: Racii trec cu bine peste obstacole

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,6K views
Horoscop saptamanal 9-15 Decembrie 2019

Horoscop saptamanal 9-15 Decembrie 2019: Racii trec cu bine peste obstacole, zilele Fecioarelor trec fără niciun fel de griji sau probleme serioase, iar Capricornii au parte de experiențe noi care sunt avantajoase pentru ei.

Berbec

Firea ta emoţională te va ajuta în prima parte a săptămânii, când un prieten apelează la tine pentru ajutor din cauza unei iubiri neîmpărtăşite. Chiar dacă unele lucruri îl supără, nu evita sinceritatea.

Taur

La birou, începi să te înțelegi din ce în ce mai bine cu colegii, lucru care te ajută să îți faci planuri pentru acest weekend. Ar fi bine să nu-i ignori pe cei dragi, altfel se vor isca tot felul de discuții care nu vor fi deloc pe placul tău.

Gemeni

Te simţi neîndreptățită la locul de muncă însă nu trebuie să te lași „distrusă” din acest motiv. Poate este momentul să te gândești la alte variante; decât să petreci timp într-un loc care nu îți este deloc în avantaj, mai bine găsești un mediu unde să te simți mai apreciată.

Rac

În prima parte a săptămânii te vei confrunta cu unele dificultăți însă vei reuși să treci cu bine peste acestea. Weekendul se anunţă plin de surprize şi vei fi destul de ocupată, dar asigură-te  că te şi odihneşti suficient.

Leu

Stai bine la capitolul bani însă tot ar fi indicat să fii chibzuit cu banii. Nu cheltui dacă nu este cazul și încearcă să nu mai pierzi timpul liber degeaba. Caută activități care contribuie la dezvoltarea ta personală și nu lăsa timpul să treacă fără să faci ceva util.

Fecioară

Te simți extraordinar săptămâna asta şi nimic nu îţi stă în cale în ceea ce privește obiectivele propuse pentru această săptămână. Mici priviri invidioase vor fi îndreptate asupra ta la locul de muncă, dar nu trebuie să te îngrijorezi din această cauză!

Balanță

Raționalitatea ta şi faptul că gândeşti prea mult anumite lucruri ar putea avea un efect negativ asupra stării tale de sănătate. Încearcă să nu te consumi pentru orice mărunțiș, ci găsește-ți echilibrul interior.

Scorpion

Trebuie să îţi păstrezi calmul şi să ai grijă cum gestionezi situațiile neplăcute, deoarece vei avea parte de unele în cursul acestei săptămâni. Te vei simți puțin lipsită de energie pe finalul săptămânii, însă vei avea ocazia să îți refaci puterile.

Săgetător

Dacă oferi ocazia celor din jur să te cunoască cu adevărat, vei reuși să eviți neplăcerile care s-ar putea instala în viitor. Deși uneori ești irascibilă, se pare că ești norocoasă, cei dragi sunt mereu alături de tine și nu te lasă de una singură.

Capricorn

În cursul acestor zile vei lua parte la numeroase activități care sunt noi pentru tine. Vei avea mai multe lucruri de învăţat din aceste experiențe decât te-ai aştepta, așa că încearcă să fii receptivă și deschisă la tot ceea ce este nou pentru tine!

Vărsător

Nu vei avea probleme la capitolul sănătate în cursul acestei săptămâni, însă viața amoroasă va avea de suferit din cauze necunoscute. Ar fi bine să ai grijă la atitudinea pe care o adopți și la limbajul pe care-l folosești față de partenerul tău de viață…

Pești

Locul de muncă te va solicita destul de mult zilele acestea. Poate vei fi nevoită să sacrifici o parte din timpul tău liber însă vei fi recompensată pentru acest lucru. Încearcă să privești partea bună în toate aceste lucruri.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed