HomeHoroscop Horoscop Balanță 2019: anul 2019 va fi un an foarte bun pentru Balanțe

Horoscop Balanță 2019: anul 2019 va fi un an foarte bun pentru Balanțe

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/10/Horoscop-Balanta-2019.jpg

Horoscopul anului 2019 pentru zodia Balanță este construit în jurul unor elemente care țin de latura pragmatică a nativilor acestei zodii.

Horoscop Balanță 2019

În 2019 cei născuți sub semnul Balanței își vor concentra toată atenția asupra situației lor financiare, a evoluției acesteia, dar și a sporirii sale. Acest lucru nu înseamnă neapărat că anul 2019 va fi unul foarte prosper sau propice dezvoltării situației materiale, ci mai degrabă unul în care veți vedea cât de mult contează banii în calea voastră spre succes. De asemenea, în 2019 ar fi indicat să decideți ce înseamnă succesul pentru voi cu adevărat și în ce maniere vreți să îl obțineți.

Balanțele pun accentul pe situația financiară în 2019

Horoscopul anului 2019 face foarte multe referiri la latura pragmatică a Balanțelor, la cât de mult contează pentru acești nativi confortul material și la sacrificiile pe care ar fi dispuși să le facă în acest sens. Într-adevăr, nativii acestei zodii sunt foarte preocupați de situația lor financiară, iar acest lucru va putea fi observat cu ușurință în 2019, când Balanțele vor căuta utilitatea în fiecare lucru, încercând să caute câte o atribuție practică și nu una de natură emoțională. Așadar, în 2019 cei născuți sub semnul Balanței își pierd din sentimentalism, în favoarea pragmatismului.

  • Modalitatea de a obține bani – este un aspect foarte important pentru nativii Balanță, conform horoscopului pentru anul 2019. Deși țineți foarte mult la integritatea voastră morală, vă doriți să descoperiți o cale simplă prin care să vă asigurați confortul material. Acest lucru se poate întâmpla în anul următor, cu condiția ca el să nu devină un scop obsesiv, imperios necesar, ci o preocupare de moment. Încercați să vă implementați aceste dorințe de natură materială în subconștient, astfel încât ele să nu vă agaseze la tot pasul.
  • Sentimentele nu se diminuează – conform horoscopului pentru anul 2019, Balanțele nu își pierd complet sentimentalismul, mai ales că sentimentele nici măcar nu își vor pierde din importanță. Ce-i drept ele nu vor mai fi trăite, experimentate și exprimate cu aceeași intensitate, dar vor exista și pot fi aduse în discuție ori de câte ori va fi nevoie. Aveți grijă totuși să nu vă pierdeți din credibilitate făcând această distincție atât de evidentă între sentimente și partea financiară.
  • Sacrificiile – stabilitatea financiară la care râvniți atât de mult în 2019 nu poate fi obținută fără un sacrificiu sau mai multe pe care trebuie să le aveți în vedere încă de la finele anului 2018. Nu vă avântați în proiecte mari, care v-ar putea copleși, chiar dacă profitul este substanțial. Țineți cont de capacitățile voastre și nu vă forțați limitele. În orice caz, faceți sacrificii și compromisuri atunci când aveți siguranța că le veți putea respecta. Încercați, pe cât posibil, să nu implicați și alte persoane în astfel de situații limită, căci v-ar putea cataloga drept persoane materialiste.
  • Obiective înalte – se pare că aceasta este motivația pentru care situația financiară este atât de importantă pentru voi. Conform horoscopului pentru anul 2019, aveți niște aspirații a căror realizare nu o puteți concepe fără a deține un suport financiar semnificativ. Nu aveți disponibilitatea de a vă complace în situații mai alambicate, ca un împrumut, de exemplu, așa că preferați să faceți totul pe cont propriu. Cu maximum de concentrare și puțin noroc din partea astrelor, veți avea sorți de izbândă, dar nu grăbiți lucrurile.

În 2019, Balanțele devin tot mai puternice

Se pare că anul 2019 vine la pachet cu câteva schimbări fundamentale ce țin de personalitatea nativilor Balanță, cu toate că aceștia nu au obiceiul de a-și revizui caracteristicile. Veți resimți nevoia unor schimbări mici, dar esențiale, care să vă perfecționeze atitudinea. Ideal este să vă dați timp, pentru că modelarea personală este un proces complex, care necesită timp și multă implicare. Veți observa rezultate impresionante dacă aveți răbdare cu voi înșivă:

  • Încredere în forțele proprii – conform horoscopului pentru anul 2019, Balanțele vor căpăta din ce în ce mai multă încredere în forțele proprii și nu se vor mai subestima. Deși sunt nativi cărora le lipsește siguranța de sine și caracterul puternic, Balanțele vor lucra mai mult la acest aspect începând de anul viitor. De asemenea, această încredere pe care o vor dobândi nativii Balanță poate reprezenta un stimul pentru acțiunile îndrăznețe și poate chiar nonconformiste din 2019. Încercați pe cât posibil să nu vă mai abțineți, să nu vă mai cenzurați.
  • Seriozitate – deși până acum aveați obiceiul de a lua lucrurile importante în derâdere, de a discredita oameni cu calități deosebite, în 2019 lucrurile vor lua o turnură neașteptată. Veți începe să acordați mai multă importanță lucrurilor mărunte și nu numai. Veți începe să fiți mai receptivi, mai implicați și mai serioși. Conform horoscopului pentru anul 2019, veți avea șansa de a întâlni oameni și a experimenta situații care să vă redefinească traiectoria de viață, astfel încât să puneți mai mult preț pe lucrurile pe care până acum le-ați neglijat.
  • Autocontrol – în 2019 veți începe să vă preocupați mai mult de imaginea voastră, mai ales că vă va interesa mai mult părerea celor din jur în ceea ce vă privește. Vă doriți să primiți apreciere și respect, motiv pentru care vă veți controla cu mai multă atenție ieșirile. Începând de la stilul vestimentar și până la maniera de a comunica cu cei din jur, veți avea grijă să lăsați impresii plăcute și căi libere spre colaborare. De asemenea, vă doriți să vă mascați pe cât posibil părțile vulnerabile, fapt pentru care în 2019 veți fi unii dintre cei mai puternici nativi din zodiac…
  • Raționalitatea câștigă teren – Balanțele sunt firi visătoare, idealiste, care pot fi puternic demoralizate de situațiile în care nu au câștig de cauză. În 2019 este timpul și cazul să interveniți la acest nivel, astfel încât să treceți cu mai multă ușurință peste momentele de cumpănă. Un prim pas în acest demers complex este raționalitatea. Lăsați, cel puțin pentru moment, instinctul deoparte și deveniți mai analitici, mai circumspecți. Încercați să analizați o situație din mai multe unghiuri și abia apoi să vă implicați efectiv. Nu lăsați ca impresiile de început să vă ghideze spre luarea unei decizii, dar nici euforia de moment să vă copleșească.
Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed