Cum își cheltuiesc zodiile banii: Gemenii nu se uită la bani, tind să cheltuiască uneori mai mult decât și-ar permite

Share

Banii au un singur scop, acela de a fi cheltuiți. Dar în ce măsură și pe ce anume cheltuie fiecare zodie în parte?

Berbec

Nativii zodiei Berbec sunt novici în a cheltui bani, în sensul în care nu se gândesc la consecințe pe termen lung și preferă să arunce banii pe fereastră. Reușesc să facă rost de bani rapid și fără un efort considerabil, pentru a-i cheltui cu aceeași rapiditate pe lucruri scumpe. Duc o viață luxoasă și nu-și pun probleme economice când vine vorba de propriile plăceri.

Taur

Taurii se numără printre zodiile care se organizează cel mai bine din punct de vedere economic. Obișnuiesc să facă economii pe termen lung pentru a-i putea cheltui ulterior pe lucruri scumpe, cum ar fi o mașină, să facă o călătorie în străinătate, să-și schimbe locuința. Fiind iubitori ai deliciilor culinare, Taurii vor cheltui mereu, fără să țină cont cât, pe mâncare.

Gemeni

Gemenii nu se uită la bani, tind să cheltuiască uneori mai mult decât și-ar permite, acesta fiind unul dintre motivele pentru care fac datorii destul de ușor. Pe lângă banii pe care îi cheltuie pentru a-și îndeplini propriile capricii, Gemenii nu se dau în lături de la a cumpăra cadouri scumpe pentru persoanele dragi.

Rac

Nativii în Rac nu fac parte din categoria celor mai darnice persoane, evitând adesea să împrumute bani, din teama de faliment. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de familie, prieteni, persoana iubită, aceștia nu se dau în lături din a cheltui pentru ei, însă niciodată mai mult decât își pot permite.

Leu

Plăcerea nevinovată a Leilor este shopping-ul, cheltuind fără măsură. Le place să investească în imaginea lor, să arunce bani pe haine, bijuterii și pe orice le aduce un plus de strălucire. Aceștia se gândesc însă și la cei apropiați, motiv pentru care, după ce și-au îndeplinit dorințele proprii, cumpără lucruri și pentru familie, prieteni. Leii nu au niciodată economii însă găsesc întotdeauna o modalitate de a face rost de bani.

Fecioară

Fecioarele fac parte din categoria celor mai cumpătate zodii, cheltuind pe aproape nimic. Nici măcar atunci când vine vorba de un cadou, Fecioarele nu aruncă banii pe fereastră, rezumându-se la lucruri accesibile. Deviza lor în acest sens este „gestul contează”. Cei mai mulți bani se duc pe articole de papetărie, pentru că asta contribuie la buna lor organizare.

Balanță

Și Balanțele sunt cumpătate în ceea ce privește domeniul financiar. Nu tind să cheltuiască prea mult pe dorințe sau pe lucruri extravagante. Acești nativi sunt, în schimb, adepții ieșirilor în oraș, al petrecerilor, al întrunirilor. Este foarte puțin probabil ca persoanele din această zodie să facă datorii sau să se întindă mai mult decât le permite buzunarul.

Scorpion

Scorpionii se situează undeva la mijloc în privința cheltuielilor: nici nu aruncă banii pe fereastră, nici nu ajung la avariție. Sunt destul de chibzuiți și, deși își doresc un anumit produs cu ardoare, vor aștepta momentul cel mai potrivit pentru a-l achiziționa. De asemenea, știu să-și impună limite atunci când vine vorba de bani și vor avea tot timpul economii pentru perioadele mai puțin fericite.

Săgetător

Săgetătorul tinde să cheltuiască doar pentru că simte nevoia să se manifeste atunci când are bani, să își cumpere doar din dorința de a nu economisi, nu pentru că ar avea vreo necesitate. Cei mai mulți banii îi risipește pe băuturi alcoolice și călătorii excentrice. Își ajută prietenii, rudele atunci când au nevoie și, de cele mai multe ori, uită să-și ceară banii înapoi.

Capricorn

Nativii din Capricorn se numără printre cei pentru care siguranța financiară este cea mai importantă. Acesta este motivul pentru care înainte de a se avânta în anumite cheltuieli, planifică totul până la cel mai mic detaliu, calculează până la ultimul leu. Nu cheltuiesc bani decât pe cele necesare existenței. Restul nu face parte din prioritățile lor.

Vărsător

Vărsătorii își împart foarte bine banii, în așa manieră încât să nu se afle într-o situație precară. Își planifică toate cheltuielile, economisind bani pentru plățile lunare fixe, cum sunt facturile, iar din restul banilor își permit să facă anumite reuniuni cu prietenii sau să-și îndeplinească vreo dorință…

Pești

Peștii sunt renumiți pentru magnetismul pe care îl au în privința banilor. Din acest motiv, îi cheltuie pe lucruri inutile, fără să știe nici măcar ei pe ce anume. Ei sunt printre puținii nativi ai zodiacului pentru care banii nu au o importanță covârșitoare, drept pentru care sunt foarte generoși, chiar și cu persoanele care vor doar să profite de ei.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news