HomeHoroscop bani Horoscop: cele mai materialiste 5 zodii

Horoscop: cele mai materialiste 5 zodii

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
cele mai materialiste zodii

Asa cum probabil ai observat, cele mai multe certuri si neintelegeri pornesc de la bani. Fie ca este vorba de un imprumut, de faptul ca salariul tau este mai mare decat al colegului sau de un castig pe care l-ai primit tu si nu altcineva, de cele mai multe ori apar discutii. Afla, asadar, care sunt cele mai materialiste zodii si de la ce porneste invidia lor, precum si dorinta de a strange sume cat mai mari!

Berbecii

Se pare ca, in topul celor mai materialiste zodii, se numara nativii din zodiac Berbec. Spre deosebire de alti materialisti, dorinta lor de a strange cat mai mult nu este cauzata de zgarcenie, ci din contra. Ei adora sa ofere cadouri, mici atentii, cu diferite ocazii si, in general, isi doresc sa imparta tot ce au cu cei dragi, iar acesta este totusi un plus. De asemenea, isi doresc o viata in care neajunsurile sa nu isi faca loc si, de aceea, tind sa fie intr-o continua goana dupa bani.

Racii

Spre deosebire de Berbec, Racul este in cealalta extrema, fiind un reprezentant absolut al zgarceniei. Atunci cand reusesc sa stranga o suma importanta, Racii sunt dispusi sa amane chiar si cumpararea unor obiecte necesare, pentru a nu cheltui. Ei aduna totul cu meticulozitate si refuza adesea sa isi ajute prietenii sau apropiatii aflati in incurcatura. Desi petrec cea mai mare parte a timpului gandindu-se la cum sa stranga bani, ei reusesc sa cheltuiasca deodata sumele stransegh, cumparand obiecte inutile.

Scorpionii

In ceea ce ii priveste pe Scorpioni, acestia au aceeasi placere de a aduna ca si Racii, insa sunt mult mai egoisti. Desi nu prea impart cu ceilalti, atunci cand vine vorba despre propriile placeri si dorinte, Scorpionii sunt dispusi sa cheltuiasca oricat, chiar daca acest lucru ar insemna sa ramana fara niciun banut. Pentru Scorpioni, adesea, banii sunt echivalentul puterii si, de aceea, „a avea bani” inseamna pentru ei si a fi respectat in societate.

Taurii

In cazul celor nascuti sub semnul Taurului, situatia este complet diferita. Chiar daca, in general, Taurii nu se lasa ghidati de valorile materiale, ei isi doresc cu ardoare sa stranga sume cat mai mari. Cu toate acestea, ei nu fac acest lucru pentru a-si cumpara ceva deosebit sau pentru a-si rasfata apropiatii, ci din frica de a ramane saraci. De cele mai multe ori, aceasta teama ii impinge sa faca compromisuri nejustificate…

Capricornii

Capricornul este una dintre cele mai muncitoare zodii. Nativul din Capricorn nu accepta sa primeasca nimic de la altii, fie ei si rude, si incearca sa stranga fiecare banut prin eforturi proprii. De asemenea, persoanele din aceasta zodie sunt foarte precaute, nu cheltuiesc mai mult decat le permite bugetul si strang tot ceea ce aduna pentru perioadele grele.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed